• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aciilll Yorum Lütfennnn

fatosfatosss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2022
52
7
36
32
selam güzel anneler 6 haftalık gebeyim kan değerimde 10 bin çıkmıştı doktor kese güzel ve beslenme kesesi oluşmuş boş gebelik olmaz dedi nasipse yarın kalp atışlarını duymaya gidicez hastahaneye ama hiç gebelik belirtisi yok sadece wc sıklığı var sizinde gebelik süreciniz böyle mi ilerledi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye

İlla belirti verecek diye bisey yok. Bosuna evham yapma. Saglikla ilerlesin. 🙏🏻

selam güzel anneler 6 haftalık gebeyim kan değerimde 10 bin çıkmıştı doktor kese güzel ve beslenme kesesi oluşmuş boş gebelik olmaz dedi nasipse yarın kalp atışlarını duymaya gidicez hastahaneye ama hiç gebelik belirtisi yok sadece wc sıklığı var sizinde gebelik süreciniz böyle mi ilerledi korkuyorum acaba boş gebelik mi diye
Bendede hiç brlirti olmamisti hatta 3. 4. Ayda kusmam falanda yoktu bende senin gibi dusunuyodum ama dusunme sen normal herkes ayni olacak degil

Ben de geç öğrendim 6.haftada sadece belirtim adet gecikmesiydi tabii birkaç gün sonra kusmalar başladı ama herkeste olmuyor, herkesin gebeliği farklı geçiyor. Bir arkadaşım gebeliği boyunca hiç kusmadı. Bense hala ara ara kusuyorum. 18.haftada

Her gebelikte belirti olacak diye bir şey yok kimisi belirti görmeden doğuma gidiyor belirti bebeğin sağlığı hakkında bilgi vermez şuan anlayabileceğiniz tek yer usg böyle şeyler düşünüp stres yapmayın sağlıkla gelsin ❤️

Back
X