Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 5+0da keseyi gorduk canim. Yolk sacinin olusmus olmasi dis gebelik olmadigini gosterir drmisti doktorum anlamisti. Kalp atislarini 6+0da duyduk. Doktora gitmen zor oluyosa 1 hafta daha bekle. Ama dayanamazsan git zaten o seni 1hafta 10 gun icinde cagirir tekrar. Tebrik ederim bu arada saglikla al kucagina.kizlar sali gunu (19.01.2016) doktor randrvum var bebegim sali gunu 5+2 haftalik oluyo sizce ultrasonda gorulurmu yoksa erkenmi davrandim doktor muayenesi icin tecruberinizi aktarirmisiniz lutfennn
tesekkur ederim cnm bnm dis gebelik olmadigini anlarsa gidiyim ya aklimda deli supheler var ikinci cocugum bu bnm ama ilkinde hic bisey anlamadim 2 ayi geciyodu ultrasona girdigim bunda agrim sancim cok halsizlk psikolojik olarakta bunalimdayim sanirim herseye sinirleniyorum iste baya kotu hissediyorum kendimiBiz 5+0da keseyi gorduk canim. Yolk sacinin olusmus olmasi dis gebelik olmadigini gosterir drmisti doktorum anlamisti. Kalp atislarini 6+0da duyduk. Doktora gitmen zor oluyosa 1 hafta daha bekle. Ama dayanamazsan git zaten o seni 1hafta 10 gun icinde cagirir tekrar. Tebrik ederim bu arada saglikla al kucagina.
bu arada allah tamamina erdirsin sende saglikla kucagina alirsin insBiz 5+0da keseyi gorduk canim. Yolk sacinin olusmus olmasi dis gebelik olmadigini gosterir drmisti doktorum anlamisti. Kalp atislarini 6+0da duyduk. Doktora gitmen zor oluyosa 1 hafta daha bekle. Ama dayanamazsan git zaten o seni 1hafta 10 gun icinde cagirir tekrar. Tebrik ederim bu arada saglikla al kucagina.
bilmiyorum ki cnm insan cok sabirsiz oluyo bu donemde bidekan testini aile hekimligine yaptirdim demir eksikligi var ilaca baslamalisin ama kadin doguma git o yazsin ilacini dedi birazda o yuzden gitmek istiyorum ama bebegin dogru yerde oldugunuda gormek istiyorumDurabilirsen bir hafta daha dur derim ben daha netleşir herşey
Amin tesekkur ederim. Bence git sen doktora ne gerek var merak icinde beklemeye. Ertesi hafta bir daha gidersin nolcak ki. Hakkinda hayirlisi umarim her sey yolundadir normal bir gebeliktir.bu arada allah tamamina erdirsin sende saglikla kucagina alirsin ins
insallah cnm evet ya gidiyim bi daha cagirirsa bi daha giderim belki aklimdaki sorulari cevaplar doktor ins hepimiz cocuklarimiZi saglikla aliriz kucagimizaAmin tesekkur ederim. Bence git sen doktora ne gerek var merak icinde beklemeye. Ertesi hafta bir daha gidersin nolcak ki. Hakkinda hayirlisi umarim her sey yolundadir normal bir gebeliktir.
tesekkurler cnm5+3 de keseyi gördüm ve dış gebelik olmadığını söyledi
6+3 de yeniden çağırdı, yolk sac ve çok azda olsa bebeği gördüm
10 gün sonra yeniden kalp atışı için çağırdı :)
allah tamamina erdirsin bu arads5+3 de keseyi gördüm ve dış gebelik olmadığını söyledi
6+3 de yeniden çağırdı, yolk sac ve çok azda olsa bebeği gördüm
10 gün sonra yeniden kalp atışı için çağırdı :)
bende yarin gidecem hastaneye ins kafamdaki sorulara yanit bulurum rabbim hepimize bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsinBen 4+5de keseyi gördüm 6+1de kalp atışı oluşmuştu ama küçük diye dinletmemişti 7+1de dinletti :)
bende yarin gidecem hastaneye ins kafamdaki sorulara yanit bulurum rabbim hepimize bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Benim tatil durumum olduğu için mecbur görmemiz gerekiyordu.bende yarin gidecem hastaneye ins kafamdaki sorulara yanit bulurum rabbim hepimize bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Bende bugun gordum cnm 5 haftalik daha cok kucuk dedi 2 hafta sonra kalp atisini dinleyelim dediBen Cumarts gittim kan değerim 780 çıktı. ortalama 5 buçuk haftalık ama keseyi göremediPerşembe gel bir daha bakalım dedi. Bazıları 4. haftada göründüğünü söylüyor. Ben de panik içerisindeyim. 2 gün sonra tekrar gideceğim.