5+2 hamilelikte kasık ağrısı ve bacakta kramp

teolog5525

Rabbim emanetin sana emanet...
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
1.005
488
88
Arkadaşlar sağ kasığım ağırıyor sağ ayağında tam kasığımın hizasında kasiliyor sanki adet ağrısı gibi karnım ağırıyor bunları yaşayan var mı

Arkadaşlar sağ kasığım ağırıyor sağ ayağında tam kasığımın hizasında kasiliyor sanki adet ağrısı gibi karnım ağırıyor bunları yaşayan var mı
Ben de 5+1 deyim ve aynı şikayetler ben de de var Ama benim daha cok rahmin oldugu bölgede arada bi agri oluyor hemen geciyor

bugün bebeğimle bizde 5+2 yiz sanırım :) sol kasığımda ağrı var arada beni tedirgin etmiyor değil :( cumartesi dr a gidicez zaman geçmiyor, inşallah kalp atışlarını duyabiliriz

bugün bebeğimle bizde 5+2 yiz sanırım :) sol kasığımda ağrı var arada beni tedirgin etmiyor değil :KK43: cumartesi dr a gidicez zaman geçmiyor, inşallah kalp atışlarını duyabiliriz
Canım evet insan çok tedirgin oluyor normal deniyor merak etme bizde 5+4 olduk

Bnmde 5.haftadym bnm de cok fazlaydı gttim doktrA normal dedi ve smdi arada ck haff olup gecio bnmde ck uykm geliyo cok halszm ama hc mide bulntm yok normalmi?

Benim bu 3+1 de başladı yani 4. haftada şuan 9. haftadayım hala devam ediyor. Rahim büyüyor, karnında bebeğe yer açılıyor, çok normal hiç korkma, stres ve korku en büyük düşmanımız. Allah hepimize bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhabalar, benim 4,5 hafta ile 5 hafta arasında şuanda.. Çok sık kasık ağrılarım ve kramplar oluyor çok acı çekiyorum, ama insallah normal yerleşme kaynaklıdır, eğer öyleyse zaten başım üstüne daha doktora haftaya gideceğim o nednele zamanın geçmesini istiyorum bir an önce.. Onun haricinde aksam 8 de uyku bastırıyor günlerdir uyuyorum sürekli :) Dilerim allahtan bu kasık ağrıları hayıra alamettir.

Back
X