- 6 Mayıs 2014
- 1.005
- 488
- 88
- Konu Sahibi teolog5525
Arkadaşlar sağ kasığım ağırıyor sağ ayağında tam kasığımın hizasında kasiliyor sanki adet ağrısı gibi karnım ağırıyor bunları yaşayan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 5+1 deyim ve aynı şikayetler ben de de var Ama benim daha cok rahmin oldugu bölgede arada bi agri oluyor hemen geciyorArkadaşlar sağ kasığım ağırıyor sağ ayağında tam kasığımın hizasında kasiliyor sanki adet ağrısı gibi karnım ağırıyor bunları yaşayan var mı
Aminnn canım en yakın zamanda darısı başınaAy ne güzel..bende hamile olsam da ağrımı şikayet etsem
Sağlıklı bir gebelikdoğum diliyorum kızlar..
![]()
bende 5 haftadayımmerhaba kızlar bende 5 haftadayım bende de aynı ağrılar var ara ara kasıklarda bebek rahme yerleştiği için oluyormuş doktorum doğal dedi![]()
Canim var mı sende ağrı falanbende 5 haftadayım
Canım evet insan çok tedirgin oluyor normal deniyor merak etme bizde 5+4 oldukbugün bebeğimle bizde 5+2 yiz sanırım :) sol kasığımda ağrı var arada beni tedirgin etmiyor değilcumartesi dr a gidicez zaman geçmiyor, inşallah kalp atışlarını duyabiliriz
birazda yorulmaktan oluyor herhalde. pazar günü çok gezmiştik dinlenemedim o yüzden iki gün ağrıdı kasıklarım. ama akşam erkenden uyudum iyi dinlendim sabahtan beri rahatımCanım evet insan çok tedirgin oluyor normal deniyor merak etme bizde 5+4 olduk
Var kasıklarım ve sağ bacağım ağrıyorCanim var mı sende ağrı falan
Normal canım ben dede mide bulantısı yok ama halsizlik ve uyku çok fazlaBnmde 5.haftadym bnm de cok fazlaydı gttim doktrA normal dedi ve smdi arada ck haff olup gecio bnmde ck uykm geliyo cok halszm ama hc mide bulntm yok normalmi?
Benimde sağ canımVar kasıklarım ve sağ bacağım ağrıyor
Aman canım dinlen oh misbirazda yorulmaktan oluyor herhalde. pazar günü çok gezmiştik dinlenemedim o yüzden iki gün ağrıdı kasıklarım. ama akşam erkenden uyudum iyi dinlendim sabahtan beri rahatım
Iyi ya dedim bende mi anormallk varNormal canım ben dede mide bulantısı yok ama halsizlik ve uyku çok fazla