Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bnmde 5.haftadym bnm de cok fazlaydı gttim doktrA normal dedi ve smdi arada ck haff olup gecio bnmde ck uykm geliyo cok halszm ama hc mide bulntm yok normalmi?
Kzlar bn dun dktra gttm progestan verdi düşük onlm amaçlı dedi bnm tiroit bozuklgm varda bu yüzden bnm gbi bu ilaci kullanack oln varmı bebege zarari olurmuki
Kzlar bn dun dktra gttm progestan verdi düşük onlm amaçlı dedi bnm tiroit bozuklgm varda bu yüzden bnm gbi bu ilaci kullanack oln varmı bebege zarari olurmuki
Canım banada dün verdi olmaz merak etme bebekler zarar görüp düşmesin diye veriliyor ben aksam içtim de sen başladın mi bende kasık ağrısı yaptı şiş sanki kasığım sen dede oldu mu
Canım banada dün verdi olmaz merak etme bebekler zarar görüp düşmesin diye veriliyor ben aksam içtim de sen başladın mi bende kasık ağrısı yaptı şiş sanki kasığım sen dede oldu mu