5+2 ile ilgili..

vuslat13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
219
40
Hanımlar bişey sorcam 5+2 yim ama hiç bi belirti yok fiziksel olarak ? normalmi bu durum yoksa daha erkenmi acaba??( Bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, kasık ağrısı vs..)

Ben şimdiye kadar hiiiç bir belirti yaşamadım canım ne bulantı ne kusma..

Hanımlar bişey sorcam 5+2 yim ama hiç bi belirti yok fiziksel olarak ? normalmi bu durum yoksa daha erkenmi acaba??( Bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, kasık ağrısı vs..)
Ozaman hiic bu konuda düşünme sansliyim de sukret :)6.haftadan 10.haftaya kadar bulantiyla basetmeye çalıştım. 16.haftada tansiyon dusuklugu baygınlık. .Burun kanaması. .kulağıma şu kaçmış gibi 2 kez gittim hormonlardan dediler. .bel kasık göğüs ağrılarını saymayim. .14.haftadan beride idrar yolu enfeksiyonu. .derkeeeen inan belirti falan yaşama keşke hayırlı sağlıklı hamilelik dilerim. .

Herkes yaşayacak diye birşey yok canım. Her bünye farklı karşılıyor.Benim ilk zamanlarda sadece adet olacakmış gibi ağrım olmuştu. Onun dışında ne bulantı ne kusma.Bulantısı olanların zaten genelde 6-7 haftadan itibaren başlıyormuş.

benimde yoktu tatt ki 6 haftalık olana kadar sonra bi başladı 20 .haftada azalmaya başladı eğer olmazsa çok şanslısın emin ol çünkü psikolojim alt üst oldu sabaha kadar ağlıyodum dayanılmaz o bulantılar kusmalar

benimde yoktu tatt ki 6 haftalık olana kadar sonra bi başladı 20 .haftada azalmaya başladı eğer olmazsa çok şanslısın emin ol çünkü psikolojim alt üst oldu sabaha kadar ağlıyodum dayanılmaz o bulantılar kusmalar
Normal bi durum dimi?? İlk bu tedirgin oluyorum

normal tabi kimi hamileliğini öğrenmeden başlar kimi enim gibi 6. 7. haftadan sonra başlar kimi hiiç bilmez rahat geçer benimde ilk hamileliğim bende ilk başta tedirgin oldum sonra pişman oldum :):):)

Her bünye farklı oluyor kimisi hamile olduğunu öğrendiği gibi mide bulantısı başlıyormuş. Dediğim gibi bende hiç bulantı, tiksinme , halsizlik olmadı. Tek fark tatlıyı hiç sevmezken çikolatalı tatlı istedi canım ama o da geçti.
Kasık ağrısı var sadece. Ben bulantım yok deyince aman olmasın işte ne güzel diyorlar ama sanırım sen de benim gibi düşünüyorsun. Midem bulansa kendimi hamile gibi hissedeceğim sanki :)

ben de 5+6 dayım dün bayağı bi midem bulandı gece 11 de eşim bi tost yaptı yedim geçti:)) bugün de acıktıkça bulantı hissediyorum ..var mı benim gibi olan ya da önerisi olan ???

Dua et arkadasim o bulanti nasil kotu bisey kizimda 6 ay cektim cok igrenc:KK14:

belki 6 haftada baslar olmazsa cok sanslisin.ben 7 haftalik olacagim ogrenmeden basladi midem simdi artti aksama kadar bulaniyor istifra bile ettim.bulanti cok zor.3.5 aya kadar surebiliyor.belirtisiz daha iyi keyfine bak

Kizlar bende 5+2 yim bugun kendi hesaplamama gore adet gunume gore. Siz kalp atislarinizi kesenizi gordunuzmu duydunuzmu. Yarin doktora gidicem ilk ultrasan kontrolum olucak hayirli haberler alirim insallah ilk hamileligim.ve hafif kasik agrim var adet olucakmisim gibi beyaz akintim var. Midem bulanmayinca sanki hamile gibi hissetmiyorum ama kotu biseymis evet. Bebegim saglikli olsunda ben cekerim onuda ya. Dua edelim hepimize

X