Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hanımlar bişey sorcam 5+2 yim ama hiç bi belirti yok fiziksel olarak ? normalmi bu durum yoksa daha erkenmi acaba??( Bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, kasık ağrısı vs..)
Ozaman hiic bu konuda düşünme sansliyim de sukret :)6.haftadan 10.haftaya kadar bulantiyla basetmeye çalıştım. 16.haftada tansiyon dusuklugu baygınlık. .Burun kanaması. .kulağıma şu kaçmış gibi 2 kez gittim hormonlardan dediler. .bel kasık göğüs ağrılarını saymayim. .14.haftadan beride idrar yolu enfeksiyonu. .derkeeeen inan belirti falan yaşama keşke hayırlı sağlıklı hamilelik dilerim. .Hanımlar bişey sorcam 5+2 yim ama hiç bi belirti yok fiziksel olarak ? normalmi bu durum yoksa daha erkenmi acaba??( Bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, kasık ağrısı vs..)
Hanımlar bişey sorcam 5+2 yim ama hiç bi belirti yok fiziksel olarak ? normalmi bu durum yoksa daha erkenmi acaba??( Bulantı, kusma, baş dönmesi, baş ağrısı, kasık ağrısı vs..)
Normal bi durum dimi?? İlk bu tedirgin oluyorumbenimde yoktu tatt ki 6 haftalık olana kadar sonra bi başladı 20 .haftada azalmaya başladı eğer olmazsa çok şanslısın emin ol çünkü psikolojim alt üst oldu sabaha kadar ağlıyodum dayanılmaz o bulantılar kusmalar
Normal bi durum dimi?? İlk bu tedirgin oluyorum
Her bünye farklı oluyor kimisi hamile olduğunu öğrendiği gibi mide bulantısı başlıyormuş. Dediğim gibi bende hiç bulantı, tiksinme , halsizlik olmadı. Tek fark tatlıyı hiç sevmezken çikolatalı tatlı istedi canım ama o da geçti.Normal bi durum dimi?? İlk bu tedirgin oluyorum