5+3 düşük😭

Zumruduanka96

Zorlu bir yolculuk ama sona çok az kaldı 🍀👼
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
7.848
7.515
128
Merhaba arkadaşlar 5+3 hamileydim 2 gün önce kanam başladı ve dün parçalı şekilde iki parça geldi 20.06.2023 ye doktor düşük dedi aşağıdan ultırosonla baktığında düşük dedi değer 31 çıkmış o gün beta ne zaman sıfırlanır bırde ağrılı geçiyor baya ne yapmalıyım çok zor bir durum Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın

Çok geçmiş olsun metiler, antibiyotik ve arveles verdi mi doktorun. Bu süreçte kullandığın tuvaleti vb temizliğine çok dikkat et peşini dolsa da dolmasa da 2 saatte bir değiştir. Ayaklarını sıcak tut kendini üşütme 3 litreye yakın su iç yürüyüşe cik. Kekik çayı içebilirsin. Beta da 10 güne sıfırlanır diye düşünüyorum

Çok geçmiş olsun. Ben de benzer durum yaşamıştım 2 ay önce. Çok acı bir durum. Ağrıları da çabası. İki büklüm ederdi beni ağrılar. İlaçlarınızı düzenli kullanın.soguk almayın yoksa ağrı da kanama da uzun sürer. Benim betam 20 gün sonra sifirlsnmisti. Geçiyor bu aci diyemem içinde yara hep ama yapacak bir şey yok Allah hayiirlisini sagliklisini nasıp etsin inşallah

Yok antibiyotik vermediler sadece ağrı kesici verdiler. Mümkün oldukça sıcak tutmaya çalışıyorum kendimi

Teşekkür ederim çok zor bi acı tarifi yok Allah kimseye evlat acısı vermesinçok ağrılı bir süreç ılk gun kıvrandırdı benıde

Sonraki regli ne zaman geliyor acaba

Merhaba maalesef benim de pazartesi öğrendiğim yıkıcı bir durumdu benimde bebişim benden vazgeçmiş ama durum daha kötü ki bende rahimde kan birikmiş hiç ağrım yok sadece leke geliyor ve ben bir türlü düşüremiyorum doktorumda kürtaj yapmamak için bekliyor ama bakalım yarın ne diyecek bu ara da Allahtan beta testlerim düşüyor seni çok iyi anlıyorum benimde canım çok yanıyor ama napalım Allah büyük inşallah birgün bizim de kucağımıza verir

Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsun inşallah tez zamanda o güzel duyguyu yine yazıcaz ama cesaret edebilirmiyiyim bilmiyorum korkuyorum

Bende 3 gun once düşük yaptım. O acıyı tarif edemem. Dr. 40 gün sürebilir kanama hafif olur dedi. Ama ağrım hala devam ediyor. Ağrıdan bebegim aklıma gelmemişti. Ama gün geçtik sıra bebegim için çok üzülüyorum . Rabbim yar ve yardimcimiz olsun

geçmiş olsun çok zor bir süreç Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…