5+3 günlük hamileyim gebelik belirtilerim birden kesildi

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
116
Merhaba bayanlar ilk gundrn beri tek gebelik belirtim göğüs lerde agri ve dayanilmaz kasik ve bel agrilari oldu benim için. Gebeligimi öğrendiğim gunden beri yatiyordum hatta.egilemiyordum uzanamiyordum.oturamiyordum direk dayanilmaz kramplarim basliyordu.
dun stresli bir gun gecirdim ve birden butun bunlar kesildi su an normal halimdeyim bisey hisstetmiyorum ne agri ne kramp!
Goguslerimdeki acida azalmis
bebegime birşey olmuş olabilir mi cuma günü bebegimi gormeye gidecektik doktora
lutfen benim yasadigimi yasamis olan yada bir bilgisi olan bisey soylesin doktora gidicem yoksa

Merhaba bayanlar ilk gundrn beri tek gebelik belirtim göğüs lerde agri ve dayanilmaz kasik ve bel agrilari oldu benim için. Gebeligimi öğrendiğim gunden beri yatiyordum hatta.egilemiyordum uzanamiyordum.oturamiyordum direk dayanilmaz kramplarim basliyordu.
dun stresli bir gun gecirdim ve birden butun bunlar kesildi su an normal halimdeyim bisey hisstetmiyorum ne agri ne kramp!
Goguslerimdeki acida azalmis
bebegime birşey olmuş olabilir mi cuma günü bebegimi gormeye gidecektik doktora
lutfen benim yasadigimi yasamis olan yada bir bilgisi olan bisey soylesin doktora gidicem yoksa
tamamen tahmini olarak yazıyorum bi bilgim yok ama belki ağrıların adet döngüsü içinde olup adet dönemi bitince bitmiş olabilir. bende hamilelikte hiç bu belirtiler olmadı ama adet olacağım zaman bu şekilde oluyordu bi kaç gün sonra geçiyordu. yada belirtilerin kısa süreli olmuş olabilir.

Hamilelik belirtilerinin çok fazla olduğu bir haftada değilsin, endişe etme. Henüz çok erken :) sağlıkla kucağına al inşallah

Desteginize cok tesekkur ederim.dayanamayip doktora gittim o da aynı seyleri söyledi.sanirim biraz fazla evhamliyim :)
Rabbim herkese saglikla bebegini kucagina almayı nasip etsin.Isteyen herkese de nasip etsin insallah :)

Merhaba lavanta herseyin iyi olduğuna sevindim bu arada bir soru sormak istiyorum gebelik kesen ne zaman görünmüstü?

Merhaba tesekkur ederim :) beta degerlerim 1200 lerdeydi ilk gittigimdr dr goremedi 3+5 di sanirim sonra 4+2 de gittim tekrar o zaman goruldu kese
E="elmaziye, post: 42131541, member: 424189"]Merhaba lavanta herseyin iyi olduğuna sevindim bu arada bir soru sormak istiyorum gebelik kesen ne zaman görünmüstü?[/QUOTE]
Metha

Merhaba lavanta herseyin iyi olduğuna sevindim bu arada bir soru sormak istiyorum gebelik kesen ne zaman görünmüstü?

Merhaba tesekkur ederim :) beta degerlerim 1200 lerdeydi ilk gittigimdr dr goremedi 3+5 di sanirim sonra 4+2 de gittim tekrar o zaman goruldu kese
E="elmaziye, post: 42131541, member: 424189"]Merhaba lavanta herseyin iyi olduğuna sevindim bu arada bir soru sormak istiyorum gebelik kesen ne zaman görünmüstü?
Metha[/QUOTE]

X