5+3 günlük hamileyim geceleri çok ağrım oluyor

ertadem

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2014
20
1
8
35
Yozgat
meraba arkadaşlar geceleri karnım (rahmimin tam üzeri)ağrıyor. şu sıralar raporluyum evde dinlenirken bile geceler zor geçerse çalışmaya başlayınca çok korkuyorum daha çok mu ağrır ne zamana kadar olacak bu ağrılar???

normalde bu haftalarda ağrımaması lazım ama ..sen doktora danış bence bu durumu.çünkü ilk aylar düşük riski taşıyor gebelikte.

canım bende senin gibiydim 8 hafta bitene kadar kasık ve rahmin çok ağrıdı.ilk gebeliklerde olabiliyormuş rahim büyüdüğü için.inşallah bir sorun olmaz sürekli dinlen yorma kendini Allah yar ve yardımcın olsun

slm cnm bende 5+5 hamileyim benimde oluyor aset ağrısı gibi deil ama daha çok hissi bir kasılma ağrısı ve oranın ağrıdığını düşününce kasılma oluyor bende çok korkuyorum inşş bişi olmaz çokmu takıyorum acaba bu durumu

canım hamileliğin ilk haftalarında tıpkı adet olacakmışsın gibi kasık ağrıların devam eder,bu çok normal.Rahim kendini hazırlıyor.Benim nerdeyse 10. haftaya kadar devam etmişti belkide daha fazla.Bikaç gün hiç kalkmadan yattığımı bile hatırlıyorum. Şimdi 23. haftamdayım hala daha ara sıra azda olsa kasık ağrım oluyo, kısacası rahim büyüdükçe ağrı kaçınılmaz. O yüzden kafanıza takıp stres yapmayın,sadece mümkün olduğunca dinlenmeye ve yatmaya bakın,en iyi ilaç bu. İlk 3 ay önemli,3 aydan sonra bir nebze daha rahatlıycaksınız inşallah, ama yinede çok farklı ve dayanılmaz bi ağrınız,özelliklede kanamanız olursa mutlaka doktorunuza başvurun. Sağlıklı gebelikler..

teşekkürlerrr:) çok heyecanlıyım:) iki gecedir ağrım olmadı

teşekkür ederimmm:)

Arkadaşlar merhaba,

Ben de 5 haftalık hamileyim ve hamile olduğumu iki hafta önce karın ve kasık ağrılarım için doktora gittiğimde öğrendim. Hatta geceleri uyanıyorum, tuvaletim varmış gibi ama yapamıyorum. Doktora sordum ikinci muayene için gittiğimde ve dedi ki ilk 3 ay bu ağrılar maalesef olacak. Bebek hem rahme tutunmaya çalışıyor hem de rahim kendini gebeliğe hazırlıyor. Şuana kadar hemen hemen her gece uyandım ve yaklaşık yarım saat 40 dk ağrıyı çekiyorum. Sonrasında normale dönüyor. Ayaklarını sıcak tutmaya özen göster bazen bu da geçiriyor veya belki de bu psikolojik :) Yani diyeceğim o ki, çok aşırı ağrı olmadığı ve kanama olmadığı sürece ağrının hissedilmesi normal. Ben bir de çalıştığım için her sabah yorgun geliyorum işe, gece uyuyamıyorum zor olacağa benziyor. Allah kolaylık versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…