- 5 Aralık 2018
- 40
- 19
- 88
- Konu Sahibi Serenity_995
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test vermek yerine mutlaka kadın doğuma gitmelisin, keseyi görsünler bir de Progesteron hormonuna baktır. Gebelik normal seyrinde mi söyleyecektir doktorunHanımlar merhaba. 5+3 haftalık hamileyim. Geç döllenme olma ihtimali de var yaptığım ovulasyon testlerine göre. Benim regl sancısı benzeri ağrılarım oluyor ama onun yanında sol kasıkta ağrı, batma çok yaşıyorum. Ancak çok şükür hiç kanamam yok ve olmadı. Beta testlerim de 2 gün arayla 9 nisanda 54, 11 nisanda 216, 13 nisan gecesi de 502yi gördü. (Ağrıdan korktuğumuz için apar topar gece gidip beta hcg verdim) cumartesi günü tekrar yaptırcam test. Şuanlık testler güzel gidiyor. Bu ağrı batma konusunda bazıları “kanama yoksa korkma” derken, bazıları “düşük belirtisi olabilir benim kanama olmadan bu şekilde düşük oldu dikkat et” falan diyor. Kime inanacağımı şaşırdım. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdiğim için bu kadar takıntılı ve endişeliyim aynı şeyin olmasından korkuyorum, Deneyimli anneler kendi hamilelik tecrübenizi paylaşır mısınız? Bu şekilde çok ağrısı batması olup sorunsuz evladını kucağına alan var mı?
Folik asit kullanıyo musunuz? Benim de hemen hemen 3 aya kadar böyle ağrılarım oldu ama gebeliğim riskli de değildi. En geç 8 9 haftada kese kalp atışı görünür ultrasonda bazen 6.haftada da kese gözükür. Beta değeriniz 1000 3000 arasındayken kese oluşur ondan sonra beta hcg takibine gerek kalmaz. Keseyi gördükten sonra hcg gereksizleşir siz kadın doğum doktoruna görünün kese oluşmamışsa ne zmaan beta hcg tekrarlamalıyım ona göre kese için tekrar geleceğim diyin o size söyler. Son kan testinizi de gösterin mutlaka.Hanımlar merhaba. 5+3 haftalık hamileyim. Geç döllenme olma ihtimali de var yaptığım ovulasyon testlerine göre. Benim regl sancısı benzeri ağrılarım oluyor ama onun yanında sol kasıkta ağrı, batma çok yaşıyorum. Ancak çok şükür hiç kanamam yok ve olmadı. Beta testlerim de 2 gün arayla 9 nisanda 54, 11 nisanda 216, 13 nisan gecesi de 502yi gördü. (Ağrıdan korktuğumuz için apar topar gece gidip beta hcg verdim) cumartesi günü tekrar yaptırcam test. Şuanlık testler güzel gidiyor. Bu ağrı batma konusunda bazıları “kanama yoksa korkma” derken, bazıları “düşük belirtisi olabilir benim kanama olmadan bu şekilde düşük oldu dikkat et” falan diyor. Kime inanacağımı şaşırdım. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdiğim için bu kadar takıntılı ve endişeliyim aynı şeyin olmasından korkuyorum, Deneyimli anneler kendi hamilelik tecrübenizi paylaşır mısınız? Bu şekilde çok ağrısı batması olup sorunsuz evladını kucağına alan var mı?
Merhaba size bir şey sormak istiyorum 5+5 hamileyim sürekli kahverengi lekelenmem var 6 cmlik bir kistim var, kese göründü dün ve sağlam oldugunu yine de dinlenme yapacağımı ilişkiyi yasakladı progestan verdi 3 kez fitil şeklinde. Rutin ev işi yap ev işinde düşecek olan çocuk zaten düşer tutunamaz dedi çünkü lesem düzgün kanamalı falan değildi ama ben en ufak iş yapsam lekelenme oluyor yatınca sorun yok, bu lekelenmeler sizce tehlikeli mi yoksa ben sürekli yatmalı mıyımFolik asit kullanıyo musunuz? Benim de hemen hemen 3 aya kadar böyle ağrılarım oldu ama gebeliğim riskli de değildi. En geç 8 9 haftada kese kalp atışı görünür ultrasonda bazen 6.haftada da kese gözükür. Beta değeriniz 1000 3000 arasındayken kese oluşur ondan sonra beta hcg takibine gerek kalmaz. Keseyi gördükten sonra hcg gereksizleşir siz kadın doğum doktoruna görünün kese oluşmamışsa ne zmaan beta hcg tekrarlamalıyım ona göre kese için tekrar geleceğim diyin o size söyler. Son kan testinizi de gösterin mutlaka.
Ben yaşamadım ama eğilme kalkma çömelme ağır kaldırma gibi işler yapmayın. Yüksek raflara yerlere uzanmayın ev süpürmeyin özellikle. Belki de yerleşme kanamasıdır doktor bişey demedi mi? Yine de dikkat edin dediğim şeylere. Hızlı hareket etmeyin oturduğunuz yattığınız yerden yavaş ve temkinli kalkın. Yattıgınız yerden kalkarken kolunuzdan güç alın karnınızdan değil. Allahın izniyle bişey olmazMerhaba size bir şey sormak istiyorum 5+5 hamileyim sürekli kahverengi lekelenmem var 6 cmlik bir kistim var, kese göründü dün ve sağlam oldugunu yine de dinlenme yapacağımı ilişkiyi yasakladı progestan verdi 3 kez fitil şeklinde. Rutin ev işi yap ev işinde düşecek olan çocuk zaten düşer tutunamaz dedi çünkü lesem düzgün kanamalı falan değildi ama ben en ufak iş yapsam lekelenme oluyor yatınca sorun yok, bu lekelenmeler sizce tehlikeli mi yoksa ben sürekli yatmalı mıyım
Doktor progestan verdi yapılacak bir şey kalmadı dedi, kese düzgün etrafında kanama yok kanama alanı da yok yani lekenin neden geldiği belli değil genetik bir geçiş olabilir mi bilmiyorum annem 6.5 ay adet görmüş hamileliğinde devamlı bir şekilde doktor rutin ev işleri yapabilirsin bununla düşecek çocuk tutunamaz dediBen yaşamadım ama eğilme kalkma çömelme ağır kaldırma gibi işler yapmayın. Yüksek raflara yerlere uzanmayın ev süpürmeyin özellikle. Belki de yerleşme kanamasıdır doktor bişey demedi mi? Yine de dikkat edin dediğim şeylere. Hızlı hareket etmeyin oturduğunuz yattığınız yerden yavaş ve temkinli kalkın. Yattıgınız yerden kalkarken kolunuzdan güç alın karnınızdan değil. Allahın izniyle bişey olmaz
Elbetteki bir kadın doğuma görün istersen ama ben iki ayı bitirene kadar yoğun kasik sancısı geçirdim üç kez bu yüzden hastaneye kosturdum her seferinde yerleşme ağrısı normaldir dediler kanaman olmadığı sürece sıkıntı yok dediler bence korkulacak bir durum yok ama bol bol dinlen uzan kendini yorma ben o iki ay boyunca hiç birşey yapmadım sadece uzanıp bol bol dinlendim kendini rahatlat bir sıkıntı yoktur inşallahHanımlar merhaba. 5+3 haftalık hamileyim. Geç döllenme olma ihtimali de var yaptığım ovulasyon testlerine göre. Benim regl sancısı benzeri ağrılarım oluyor ama onun yanında sol kasıkta ağrı, batma çok yaşıyorum. Ancak çok şükür hiç kanamam yok ve olmadı. Beta testlerim de 2 gün arayla 9 nisanda 54, 11 nisanda 216, 13 nisan gecesi de 502yi gördü. (Ağrıdan korktuğumuz için apar topar gece gidip beta hcg verdim) cumartesi günü tekrar yaptırcam test. Şuanlık testler güzel gidiyor. Bu ağrı batma konusunda bazıları “kanama yoksa korkma” derken, bazıları “düşük belirtisi olabilir benim kanama olmadan bu şekilde düşük oldu dikkat et” falan diyor. Kime inanacağımı şaşırdım. 6 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdiğim için bu kadar takıntılı ve endişeliyim aynı şeyin olmasından korkuyorum, Deneyimli anneler kendi hamilelik tecrübenizi paylaşır mısınız? Bu şekilde çok ağrısı batması olup sorunsuz evladını kucağına alan var mı?
Riskli olsa da olmasa da genelde eğilme uzanma ağır kaldırma gibi şeyleri yapmayın diyor doktorlar. Sizin de fazla bir riskiniz yokmuş benim hiç yoktu ama yapmayın dediler yine de. İleride size şuanda da bebeğinize zararı var bunların. Muhtemelen şuan gördüğünüz yerleşme kanamasıdır belki bidahaki ay olmaz bile ama adet gören anneniz varmış oladabilir. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğiniz nice güzel günler görürsünüzDoktor progestan verdi yapılacak bir şey kalmadı dedi, kese düzgün etrafında kanama yok kanama alanı da yok yani lekenin neden geldiği belli değil genetik bir geçiş olabilir mi bilmiyorum annem 6.5 ay adet görmüş hamileliğinde devamlı bir şekilde doktor rutin ev işleri yapabilirsin bununla düşecek çocuk tutunamaz dedi
Merhaba ne durumdasınız benim de geçmeyen sağ kaşık ağrım varHanımlar yardımcı olursanız çok sevinirim ya lütfen yaşayanlar cevap yazsın çok tedirginim![]()