5+4 tüp bebekle hamile kalmıştım herşey normal gidiyordu 3 gün önce hafif sarımsı pembe karışık lekelenme olunca doktora gittim o da bakalım hem kalp sesini de duyarız dedi ama alamadı sesi. Bu durum çok hoşuma gitmedi ama bi hafta daha bekle bakalım dedi. Bu arada kendi doktorumu aradım bi sıkıntı olmayacağını kalp atışı için de çok erken olduğunu söyledi ama içime bi sıkıntı çöktü. Sürekli yatıyordum o günden beri akşam regl kanaması gibi kanamam olana kadar. Hemen olduğum yerdeki kadın doğum aciline gittik o da diğer doktorun geçen gün bebeği görüp görmediğini sordu kendisi sadece keseyi görebilmişti onunda şeklinin çok iyi olmadığını söyledi.anlattım bende aynı şekilde bu doktorda diğeri gibi sağlıklı gebelik olup olmadığından şüphelendi ilaç verdi sürekli yat dedi ama şu saatten sonra pek önemi kalmadı kasıklarımda adet sancısından başka hiç bişe hissetmiyordum başından beri sürekli ağrıyan göğüslerim artık inmiş hiç bi hissiyat yoktu. Halan kanamam peçeteyle silince geliyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim kendiliğinden mi düşecek kese yoksa kürtaj mı yapacaklar hiç bi bilgim yok. Buna benzer kese oluşup kalp atışını alamayıp sonra kanaması olup sağlıksız gebelik yaşayan var mı? Neden böyle gebelikler olşuyor bilgisi olan var mı arkadaşlar. Sırayla elimde kalan ilk ve son ultrason fotoları