Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum .5+4 haftalık hamileyim .bugün doktora gittim Yabancı dilim olmadığı için sadece ultrason görüntüleri ile başbaşa kaldım .sizce ultrason görüntülerim normal mi
Arkadaşlar yurtdışında yaşıyorum .5+4 haftalık hamileyim .bugün doktora gittim Yabancı dilim olmadığı için sadece ultrason görüntüleri ile başbaşa kaldım .sizce ultrason görüntülerim normal mi
Ultrasonda şuan kese ve yolk saç dediğimiz halka var o da bebeği besleyecek olan ve bebeğin geleceğini haberdar eden bir gösterge diyeniliriz. Suanlik hersy çok normal bebek çok yeni oluşmaya başlamış gibi...