Doğuma Hazırlık Doğumun başlama süreci

• Konu Sahibi Konu Sahibi kbrdnn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kbrdnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
6
1
1
27
Merhabalar 39+2 haftalık hamileyim dün kontrolümde bebeğin boynuna kordon 2 tur dolandığı gördü doktorum alttan muayene ettiğinde de bebeğin daha kanala inmediğini ve çatıda çok hafif bir darlık olduğunu söyledi . Ultrason görüntüsünde baş aşagı pozisyonda ve 37den beri doğum kanalına doğru pozisyon almış deniliyordu. Bugün kontrolde sezaryen ihtimalinin de olduğunu söyledi 1 hafta daha bekleyelim pazartesi tekrar gel denildi. Ne yapabilirim ne önerirsiniz normal doğum istiyorum sezaryenden korkuyorum. 😣

Merhabalar 39+2 haftalık hamileyim dün kontrolümde bebeğin boynuna kordon 2 tur dolandığı gördü doktorum alttan muayene ettiğinde de bebeğin daha kanala inmediğini ve çatıda çok hafif bir darlık olduğunu söyledi . Ultrason görüntüsünde baş aşagı pozisyonda ve 37den beri doğum kanalına doğru pozisyon almış deniliyordu. Bugün kontrolde sezaryen ihtimalinin de olduğunu söyledi 1 hafta daha bekleyelim pazartesi tekrar gel denildi. Ne yapabilirim ne önerirsiniz normal doğum istiyorum sezaryenden korkuyorum. 😣
Canım bol bol egzersiz yap. Yürüyüş ve imkanın varsa yüzme olabilir. Onun dışında internetten hamile egzersizlerine bakabilirsin. Bildiğim kadarıyla hurma ve ananas yemekte doğumu kolaylaştırıyor. Belli olmaz tabi ama sen kendini biraz sezaryene odakla bence hazırlıklı olabilmek adına. Hakkında hayırlısı olsun sağlıklı ve kolay bir doğum geçirirsin inşallah 🙏

Bol bol yürüyüş yap eğilip kalkma hareketleri yoga pilates yapmalısın

Back
X