5+5 günlük hamileyim ama bulantım yok...

e.m.e.l

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2009
68
2
86
İçel Mersin
kızlar bende 5 hafta 5 günlük hamileyim:nazar: 1 sene bekledim bu hamilelik için doktora gittim kese 5. haftayla ıuyumlu dedi ama sadece kese görünüyor. doktorum 2 hafta sonra gelmen gerek zaten bu haftalarda sadece keseyi görürüz dedi kesede bebek nezaman görülür? midemin hiç bulanmaması normal mi? endişelenmeye başladım...kızlar bu konuda yardıma ihtiyacım var...

hayatım ben 26 haftalık hamileyim ne bulantı ne aşerme falan yaşamadım ki zaten senin ki çok erken ben bi kere bulandım oda 12 hafta falandı yani o yüzden hiç bulanmayadabilirkaydirigubbakcemile3
inşallah benim gibi rahat bi hamilelik geçirirsin hayırlı olsun canımopuyorumnanaktan

bebiş 8. haftada görülür sanırım sabret canım be ya erken doğummusun:)))) gir bak gebelik.org sitesi çok yardımcın olur hamilelik boyunca

Benimle aynı gün hamileliğiniz.5+5 ama cetvel 5+6 gösteriyor.Üstelik ikiz hamileyim.Benim de bulantım yok..Geçen sene de ikizlere hamileydim,yine bulantım yoktu..ınşallah bu sene de olmaz..Her hamilelikte olucak diye bir şey yok..Olmaması olmasından daha iyi..Neden dert yapıyorsunuz ki...

canım benim,şu haftalarda bulantının olmaması çook normal.çünkü erken.bence en erken 10. haftadan itibaren başlar bulantın.belki hamileleğin boyunca hiçç bulantın olmayacak.ki olmaması daha iyi.ama bulantıların başlayıncada illallah diyeceksin,emin ol.yani hiç stres yapma.ilerleyen haftalarda büyük olasılıkla bulantıların başlıyacak.benimkiler ikiz olmasına rağmen (ikizlerde bulantılar daha erken ve daha çok olur)ilk 5 hafta gebeliğimden haberim bile olmadı.idrar testiyle öğrendim.10-11. haftalar arasında başladı bulantılarım.daha doğrusu koku hassasiyeti başladı.bu da beraberinde iştahsızlığı getirdi.67 kiloyla başladım gebeliğe ama ilk 3 ay 4 kilo verdim.ilerleyen aylardada tekrar geri aldım kilolarımı.

Benimle aynı gün hamileliğiniz.5+5 ama cetvel 5+6 gösteriyor.Üstelik ikiz hamileyim.Benim de bulantım yok..Geçen sene de ikizlere hamileydim,yine bulantım yoktu..İnşallah bu sene de olmaz..Her hamilelikte olucak diye bir şey yok..Olmaması olmasından daha iyi..Neden dert yapıyorsunuz ki...

canım şimdi senin Allah nasip ederse 4 çocuğunmu olacak... dert yapmıyorum merak ettim çünkü endişelenebiliyor insan tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...

canım kalp atışıdamı 8. haftada duyulur... off offf geçmiyor günler gel 8. hafta...:ecrin_bebek: göreyim...
6 ile 8. haftalar arasında duyulur kalp atışları...
canım şimdi senin Allah nasip ederse 4 çocuğunmu olacak... dert yapmıyorum merak ettim çünkü endişelenebiliyor insan tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum...

Canım ben geçen sene 2009 temmuz annelerindendim..Ama dr ihmali ve rahim ağzı yetmezliği yüzünden zamansız doğumla kaybettim bebeklerimi..Kızım ve oğlum şu an mezardalar..Allah nasib ederse kardeşlerini sağlıkla ve zamanında kucağıma almayı diliyorum...Her hamilelik farklıdır bunu unutma...Diğerlerinde var diye illa sende de olucak diye bir şey yok ki..Bu bulantılar yüzünden hastanede yatanlar,serum yiyenler var..Daha mı iyi öylesi..İnşallah böyle bulantısız bir hamilelik geçiririz..opuyorumnanaktan

bebiş 8. haftada görülür sanırım sabret canım be ya erken doğummusun:)))) gir bak gebelik.org sitesi çok yardımcın olur hamilelik boyunca

Sanırım yanlış aklında kalmış arkadaşım..En geç 8. haftaya dek embriyo,yolk sac kesesi ve kalp atımı yoksa boş gebelik olarak değerlendirilir ...

su an sadece kese gorunur..6-7 haftadan sonra kalp atısı duyulur bılıyorum..

Bari bir de bunu kopyalayayım..

Embriyonun vajinal ultrasonografide en geç 7., abdominal ultrasonografide ise en geç 8. haftaya kadar gözlenmiş olması gerekir. Aksi durumlarda anembriyonik gebelik (boş kese) olasılığı gündeme gelir. Bu durumun kesin tanısını koymak için seri ultrasonografiler gerekebilir.

Bebeğin kalp atışlarının gözlenmesi

Bebeğin kalp atışları vajinal ultrasonografide yaklaşık 6. gebelik haftasından itibaren, abdominal ultrasonografide ise yaklaşık 7. gebelik haftasından itibaren gözlenebilir hale gelir.

Kalp atışlarının ultrasonografide gözlenebilir hale gelmesiyle gebeliğin düşükle sonuçlanma olasılığı da azalır.

kaynak :gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dönemi, doğum - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe

Benimle aynı gün hamileliğiniz.5+5 ama cetvel 5+6 gösteriyor.Üstelik ikiz hamileyim.Benim de bulantım yok..Geçen sene de ikizlere hamileydim,yine bulantım yoktu..İnşallah bu sene de olmaz..Her hamilelikte olucak diye bir şey yok..Olmaması olmasından daha iyi..Neden dert yapıyorsunuz ki...

özel msj alamıyomusun cnm yollayamadım sana ya bişi sorcam ne güzel iki kere ikiz bebeklere hamiş kalmışsın nasıl başardın bunu bnde istiyorum bana yazarmısın:)

canım bende 12 haftalık hamileyim hiç bulantım olmadı hiç aşermemde olmuyor o yüzden biraz bünye meselesi sanırım hiç olmaya bilir o yüzden bunu kafana takma daha iyi işte sağlıklı şeyler yiyip bebeğini daha iyi vitaminli besleme şansın oluyo :) bulantı olunca hiç bişi yiyemezsin bebeğinide doğru düzqün besleyemezsin.. bence sevinmelisin benim qibi hihoyyyt

arkadaşım illa bulantın olacak diye bir şey yokki.ben sekizinci ayımdayım,hiç bulantım kusmam olmadı,canım hiçbirşey istemedi,hiçbirşeyden tiksinmedim,hamilelikten önce nasılsam hamilelik boyuncada öyleydim.tek farkım göbeğim.bünyeyle alakalı yani.

ne güzel işte bulantının olmaması benim 8. haftada başladı 2 ay çok kötü geçti 22 haftalığım hala sabahları çıkartıyorum ve herşeyi yiyemiyorum

Back
X