5+5 gunluk hamileyim

Yesim1605

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
108
29
13
27
Arkadaslar yardiminizi acilen bekliyorum.
Ben 5+5 günlük hamileyim 07.03 tarihinde bete hcg 500 du o zamanda kese görünmedi ve 14.04 tarihinde beta hcg 886.9 olmuştu. Ve yine kese gözükmedi iki sonra tekrar gel şuan sağlıklı ilerlemiyo belki gelişimi durdu o yüzden de düşük çıkmış olabilir dendi ama kanamam yada agrım hala yok. Her iki muaneyide oldum alttan da baktılar falan göremediler benim gibi yaşayan var mı moralim çok bozuk korkuyofum

Degerin 1500-2000 olmadan kese görünmez zaten arkadaşım, doktorlar bu konuda bilgi vermediler mi?

Kese 5000 olunca degilmihdi ya benim doktorum oyle demişti erkenden ne bu doktorlarda şaştı

Ben 5+5 günlük hamileyim 07.03 tarihinde bete hcg 500 du o zamanda kese görünmedi ve 14.04 tarihinde beta hcg 886.9 olmuştu. Ve yine kese gözükmedi iki sonra tekrar gel şuan sağlıklı ilerlemiyo belki gelişimi durdu o yüzden de düşük çıkmış olabilir dendi ama kanamam yada agrım hala yok. Her iki muaneyide oldum alttan da baktılar falan göremediler benim gibi yaşayan var mı moralim çok bozuk korkuyofum
Ben 6+2 de görmüştüm hemen morelleri bozmayin.stres bebeğe de size de zarar

Evet söylediler ama hcg artısı bir haftada böyle olunca doktorlar sağlıksız dediler
Evet o konuda değerin artış orani sağlıklı görünmüyor arkadaşım ama Allah büyüktür inşallah yoluna girer hersey bebegin sağlıkla tutunur sana.

Canım sen farklı bir doktora daha git derim ben

Evet o konuda değerin artış orani sağlıklı görünmüyor arkadaşım ama Allah büyüktür inşallah yoluna girer hersey bebegin sağlıkla tutunur sana.
Amin inşallah çok değişik bir hismis bu 🙏🏻 Doktorlar belki nazlı gelişiyor olabilir yada bi an gelişmesi durmuş devam da edebilir dedi dualarınızı eksik etmeyin ilk gebeliğim hüsranla sonuçlanmaz inşallah

2 günde bir değerin 2 katına çıkması lazım diye biliyorum inşallah hayırlı güzel haberler alirsiniz

Bazı bebısler gerıden gelıyor bende 6 hafta ıken gıttım kese vardı ıcı bostu 5+3 gozuyordu 7 haftalıktı 6+4 bebısı anca gorduk. Beta dusuk ama belkı gec dollenme olmustur. Doktor genelde herkese basta bos gebelık olabılır dıyor. 10 bın uzerı oldugu halde kese vardı bebıs yoktu dusun.

Bazı bebısler gerıden gelıyor bende 6 hafta ıken gıttım kese vardı ıcı bostu 5+3 gozuyordu 7 haftalıktı 6+4 bebısı anca gorduk. Beta dusuk ama belkı gec dollenme olmustur. Doktor genelde herkese basta bos gebelık olabılır dıyor. 10 bın uzerı oldugu halde kese vardı bebıs yoktu dusun.
Evet bende bu şekilde düşünüyorum ve umarım bu şekilde olur bildiğim kadarıyla ilk gebelikte dış gebelik olmaz diye biliyorum

Evet bende bu şekilde düşünüyorum ve umarım bu şekilde olur bildiğim kadarıyla ilk gebelikte dış gebelik olmaz diye biliyorum
Sen kalbını gerah tut agır kasık agrın kanaman ve karın agrın yoksa ınsallah bısey olmaz aılende bos gebelık dıs gebelık var mı

Sen kalbını gerah tut agır kasık agrın kanaman ve karın agrın yoksa ınsallah bısey olmaz aılende bos gebelık dıs gebelık var mı
Ailemde böyle birşey yasayan yok diye biliyorum. Ve içimi tek rahatlatan konu kanama ve ağrının olmaması belki de geriden geliyo bilemiyorum. Insan böyle bahanelerin arkasına saklaniyo. Birde ilk gebeliğim ne naail olur neden olur bilemiyorumda

Ailemde böyle birşey yasayan yok diye biliyorum. Ve içimi tek rahatlatan konu kanama ve ağrının olmaması belki de geriden geliyo bilemiyorum. Insan böyle bahanelerin arkasına saklaniyo. Birde ilk gebeliğim ne naail olur neden olur
Kan degerlerımızle alakalı da olabılır dınlen bol bol ıs yapma kendını yorma zayıf mısın benı de arkadas cok korkutmustu degerlerın dusuk benım yuksektı dıye herkes aynı olacak dıye bırsey yok ılk basta zamanda zor gecıyor senı ıyı anlıyorum her dk yorum okursun bakarsın ınsallah sana dort elle tutunur annesı bebısın ıyı haberler verır. Son adet tarıhıne gore 5+5 mısın adet duzenın nasıl

Son adet tarıhıme gore 6+2 doktora gıtmısım kesem 5+3 gozukmus yanı sen suan 5+5 sen kese gozukmemesı normal pekı doktor rahım duvarn kalınlasmıs dedı mı

Back
X