Kızlar bugün kendi doktorum uzakta olduğu için onun önerdiği doktora kontrole gittiğimde embriyonun göründüğünü ancak kalp atışının olmadığını ve kese yapısının çok düzgün olmadığını söyledi.Haftaya tekrar randevum var çok tedirgin oldum.Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda...
Kızlar bugün kendi doktorum uzakta olduğu için onun önerdiği doktora kontrole gittiğimde embriyonun göründüğünü ancak kalp atışının olmadığını ve kese yapısının çok düzgün olmadığını söyledi.Haftaya tekrar randevum var çok tedirgin oldum.Böyle bi durum yaşayan var mı aranızda...
Kalp atışını 7. 8. Haftada duyanlar var henüz erken ben 6+2 de gittim duydum ama Dr henüz çok küçük o yüzden ses parazitli dedi. Yani kalp atışı için erken tedirgin olmayın Rabbim sağlıkla nasip eder inşallah.benim arkadaşıma dr kese yapısı dağınık bozuk sağlıklı değil demişti şuan Bir buçuk yaşında sağlıklı bi kızı var . İçinizi rahat tutun kendinizi de meleğinizi de strese sokmayın . İnanın hamilelik sürecinde hiç sorun yasamamasina rağmen düşükle sonuçlanan gebelikler var çok çok büyük sorunlar yaşamasına rağmen sapasağlam evlatlar dünyaya getirenler var . Nasip inanın .ben şuan 10 haftalık hamileyim başlarda hiç sorunum yoktu daha doğrusu hep sancim ağrım vardı ama dr her şey güzel normal demişti şimdi riskli başlarda çok zordu kabullenmek elbette düşününce ruhum acıyo ama Rabbim nasip ederse imkansız diye bi şey yok . Rabbim kaç haftalık olursa olsun kimseye evlat acısı göstermesin tüm hamilelere de hayırlı kolay sağlıklı doğum nasip etsin
Gercektrn genlerde bozukluk var ise yetmiyor olabilir igne aspirin baslanabilir veya igne dozu yukselebilir o nedenle yaptirabilirseniz bian once yaptirin