Gebelik haftasına göre ultrasonda ne görülür

Gıttımmcanım çok sukur bebeısı gorduk kalp atısını duyduk 6 haftanın ıcındeymıs 4 5 gun adete gore ultrason gerıde ama sorun yokmus 1 ay sonra yenıden gel dedı doktor ıcım rahatladı gorunce
Ayyyyy nasıl mutlu oldum hadi hayırlı olsun annesi rabbim hayırla sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin 🥰🫶🏻

Kızlar ben de bugün 6+1im ve ultrasonda yolk sac göründü, embriyo ve kalp atımı görülmedi, endişelenmeli miyim, henüz erken mi? Aynı haftada olup hatta daha erken görüp duyanlar var, bir sonraki randevuyu da 17-18 hazirana verdi

Kızlar ben de bugün 6+1im ve ultrasonda yolk sac göründü, embriyo ve kalp atımı görülmedi, endişelenmeli miyim, henüz erken mi? Aynı haftada olup hatta daha erken görüp duyanlar var, bir sonraki randevuyu da 17-18 hazirana verdi
Net olsun diye vermiştir o tarihe, emrbriyo ve kalp atımı için 8.9. haftalarda bile duyan varmış. Benim de 5+4 te yolk sac görülmüştü cumartesi inşallah kalp atımına gideceğim. 10 gün sonra gel demişti. Ah ne stresli zamanlar değil mi..

Genelde kesin sonuç alabilmek için ileri tarihlere randevu veriyorlar canım yolk saç göründüyse hiç endişelenme derim eğer çok merak ediyorsan da belki haftaya ya da bir sonraki hafta başka bir dr a görünebilirsin :)

Back
X