- 13 Aralık 2020
- 138
- 50
- 48
- 29
- Konu Sahibi Prenseslerinannesi
-
Çok teşekkür ederim biraz tedirginim aralık ayında kimyasal geçirdim o yüzden korkuyorum olumsuz konuşmada yapınca acaba kötü giden bişeyler mi var dedim6+0da hiçbir şey yok demişti bana da, 6+6da lekelenme için gittiğimde bebiş oluşmuştu kalp atışı yeni oluşmuştu çok hafifti ritme baktı, 5te bebek herkes görmez zaten henüz erken, ihtimallerden bahsetmiş doktor, inşallah sağlıklı bir gebeliktir üzülme
benimde kese 15 mm ken tek yolksac vardı 10 gün sonra kalp atışını ve bebişi gördükKızlar merhaba 5+5de kese vardı ama doktor bebeği göremedi kese 14-16mm arasıydı bir hafta sonra görmem gerekiyor dedi boş gebelik olabilir nasip dedi yolk sac ilede ilgili bişey demedi içim içimi yiyor bir haftadır bilgisi olan var mı bu konuda
Yolk sac ile de ilgili bişey demedi inşallah sağlıklı gebeliktirbenimde kese 15 mm ken tek yolksac vardı 10 gün sonra kalp atışını ve bebişi gördük
ne zaman tekrar gidiceksinYolk sac ile de ilgili bişey demedi inşallah sağlıklı gebeliktir
Yarın gideceğim ama zor zaman geçiriyorum o yüzden burada paylaşmak istedimne zaman tekrar gidiceksin
gönlünü ferah tut bende uyuyamazdım kontrol olcagı zamanlar hala aynıyım kesin kötü bişey olcak düşüncesi var ama yarın güzel haberlerle geliceksinYarın gideceğim ama zor zaman geçiriyorum o yüzden burada paylaşmak istedim
İnşallah desteğiniz için teşekkür ederimgönlünü ferah tut bende uyuyamazdım kontrol olcagı zamanlar hala aynıyım kesin kötü bişey olcak düşüncesi var ama yarın güzel haberlerle geliceksin
6+2de ben de benim bebişin kalbini çooook az duyduk hatta duymadık desem olur yani ama ekrandaki grafikte de ritim vardı ama çok azdı. Doktor yaşıyor bebiş dedi.6+0da hiçbir şey yok demişti bana da, 6+6da lekelenme için gittiğimde bebiş oluşmuştu kalp atışı yeni oluşmuştu çok hafifti ritme baktı, 5te bebek herkes görmez zaten henüz erken, ihtimallerden bahsetmiş doktor, inşallah sağlıklı bir gebeliktir üzülme
Tabii ki de öyle baslangict agucauz oluyor kalp atışı zamanla geliştikçe normal güçlü atışa dönüyor, ritim yakalamak bile yeterli başlangıçta, ben 25.haftadayim simdi6+2de ben de benim bebişin kalbini çooook az duyduk hatta duymadık desem olur yani ama ekrandaki grafikte de ritim vardı ama çok azdı. Doktor yaşıyor bebiş dedi.Sizin de sonradan normale döndü değil mi
Anladim teşekkür ederim sağlıkla kavuşalım inşallahTabii ki de öyle baslangict agucauz oluyor kalp atışı zamanla geliştikçe normal güçlü atışa dönüyor, ritim yakalamak bile yeterli başlangıçta, ben 25.haftadayim simdi
Motelini hiç bozma banada boş gebelik olabilir demişti doktor yolkla ilgili bişey demedi ama şünür şuan gayet sağlıklıyızBen de öğleden sonra gideceğim çok üzgünüm aynı durumlari yaşıyorum sizde yolk varmiydi bende o yok yazıyor ve 18ml yazıyor orası 25ml olması lazım dedi
Bebek görününce ona görw diyorlar son adet tarihine göre söyler şimdi mesela benim 1-2gün geriden geliyorAy şükür kalp atışı duydum ama çok stresli hafta geçirdim .çok mutluyum şimdi elhamdülillahultrosanda kaç haftalık olduğunu nasıl anliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?