- 4 Ağustos 2011
- 429
- 237
- 333
- Konu Sahibi depresif34
Oglunuz her seye gec kalmis degil. daha yasi kucuk. her cocuk farklidir.ogretmen sormus cocuk.bilememis ve ogretmen cLis demis ben en cok.buraya takildim. bende anaokulu ogreenligi yaptim simdi mudurluk yapiyorum bana gore ogretmwnin boyke davranmaso da yanlis. belki de ben yazilNi yanlis anladim.
disleksi daha farkli bir rahatsizlik. rehber ogretmn vars bir dNisin. cocugun uzerinw fazla gitmeyin. nasil ogrendogini gozlemleyin.evin farkli yerlerine sayilari asabilirsiniz. zaten sayi yazma biraz daha zor ve sonradN kazanilir. sizinde bu sirecte sabirli olmaniz gerek. ogrenme guclugu derlerse bunun da cozumleri var. ama dedigim gibi sabir sabir sabir...
disleksi daha farkli bir rahatsizlik. rehber ogretmn vars bir dNisin. cocugun uzerinw fazla gitmeyin. nasil ogrendogini gozlemleyin.evin farkli yerlerine sayilari asabilirsiniz. zaten sayi yazma biraz daha zor ve sonradN kazanilir. sizinde bu sirecte sabirli olmaniz gerek. ogrenme guclugu derlerse bunun da cozumleri var. ama dedigim gibi sabir sabir sabir...