Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben tüm hamileliğim boyunca sadece 7 kilo almıştım hiçbir problem olmadı. ben de 6. aya kadar ancak 3 kilo almıştım gerisini de sonra aldım. sorun olmuyor rahat ol![]()
teşekkür ederim canım, bunları duymak rahatlatıyo ınsanı, az kılo benm için iyi ama bebek için sıkıntı olur diye , göbeğimde az cıktı, hamıle oldugum cok bellı değil, herkess senin daha küçük diyo, ne küçüğü diyorum 5,5 aylık şaşırıyolar :)) daha hamıle kıyafeti bıle almadım, tişortlerim ve bazı pantolonlarım hala oluyo
eeee canım normal ben ilk gebeliğimde toplam 10 kilo almıştım şimdi ikinci şuanda 5 aylık hamileyim 4 kilo almışım hiç dert etmiyorum normal bide ekmek falan yemiyorum sebze meyve falan hep faydalı yiyecekler yiyorum ama vitamin ilaçları eeee bebekte var tabi olur hamilesin sıkıntı yapma doğumdan sonra diyet ve spor gider kilolar
canım allah bebeğini size bağışlasın inşş hiç endişelenme canım ilk gebelikte göbek geç çıkıyo :):):)):) sen kilo almasanda bebeğin senden beslenir canım hayırlı doğumlar inş :):):)
canım senin kilo alman değil bebişin sağlıklı ve kilolu olması önemli eğer doktorun uyarmıyosa bence dert etme zaten sıkıntı olsa doktorlar hemen söyle içini ferah tut allahın izniyle hiç bi sıkıntı olmaz
hem ne güzel işte doğumdan sonra ayva göbeği gibi olur senin ki millet çok kilo aldım nasıl verecem diye düşünür![]()
valla bendede tam tersı oldu, kılo almadım dıye sıkılıyorum, ama kendım ıcın deıl kı yoksa almasam ii tabı, de bebegı düşünüyorum, gecen hafta gtmıstım dr a ozamn ıyıydı, normal kılosunda, inşallah hepte oyle olur canım, teşekkur ederım
canım gebelik yaşamadım ama çevremdekilerden olan bilgilerimden dolayı normal...sağlıklı bi gebelik geçiriyossun..
Rabbim bizede tattırsın bu duyguyu dua et bizim için hamilelerin duaları daha çok kabul edilirmiş![]()
allahın izniyle meleğine hiiç bişey olmaz canını sıkma
Canım geçmiş olsun, endişelenme. çünkü; Rabbim öyle mükemmel yaratmış ki annelerin yediği besinlerdeki zararlı maddeler bile bebeğin kordonundan içeri alınmıyor. Bu arada ben oğlumda 15 kilo almıştım, kızımda ise sadece 6 kilo aldım. Kızımdaki hamileliğim çok daha rahat geçti. her insanın bünyesi farklı oluyor. hem daha güzel doğum sonrası daha çabuk toparlanırsın.![]()
Canim kilo almiyorum diye hic uzulme bebek senden butun besinlerini aliyor sen cok yesende az yesende.....
Ben yurt disindayim....ilk hamileligimde 9ay kustum fazla yiyemedim hastanede yattim.....
Buna ragmen 7kilo almistim bebek 3,5 kilo dogdu....ve beninmde hic karnim yoktu....
Burdaki doktorlar hic endiselenme bebek sende herseyi aliyor dediginde hic inanmiyordum taki bebek doguncaya kadar......
Simdi ikinciye hamileyim simdiden karnim hemen sisti ve 5kilo anca almisimdir....
Ama hic takmiyom dogrusu normal besleniyorum......
Yani hic endiselenme gayet normal bir durum
teşekkür ederim canım, oo maşallah, inşallah benimde oyle sağlıkla doğar bebeğim:). ilk olunca acemilikle insan endişelenıyo işte, düşün daha hamile kıyafeti bile almadım, benmde iştahım yook, yiyorum ama iştahsız.. normalde daha cok yıyordum, 10 ve 19. haftalarda her sabah istifra ettım, safra sadece, ama allahtan sadece sabahleyin, 19. haftadan snra 4 hafta oldu 3 kez fılan etmısımdir, her sbh olmasndan iyidir.bir ara artık herhlde hamılelğin sonuna kadar boyle gıdıcek sandım.
Evet canim seni cok iyi anliyorum...
Bende oyleydim ilk hamileligimde
Cok hevesliydim karnim ciksin hamile
Kiyafeti giyeyim diye.....
Hep zorla yedim....
Ama ikinci cok farkli oluyo....
Ikiside ayni cinsiyet oldugu halde
Sukur bunda acikiyorum ve yemek yiyorum....
Ilk basta oldu bulanti ve kusma simdi bazen bulanti oluyo o kadar
Insallah seninde cabuk gecerde tadini cikarirsin canim......
aynen canım :), allahtan artık ara ara oluyo, şeker yuklemesi oluyomuş herhlde 6 ayda sen oldunmu? nasıl bişey, ac tok farkedıyomu? benım hazırann 4 nde kntrolum var,ozamn 26 lık olcam nasippse, muhtemelen ozamn olacak ama dr um bısey demedi!! çalısıyorumda, hergun ızın almak zor olur, gıtmeden ogreneyım :)