5,6,7,8,9,10 haftalık hamilelerrr:))

merhaba bende 10+2 yim yalnız ben tost dışında hiç bir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim :(

merhaba bende 10+2 yim yalnız ben tost dışında hiç bir şey yiyemiyorum her şeyden tiksindim :KK43:
Allah bağışlasın :) kıyamam bende şuan sana benzer durum yaşıyorum herşeyden tiksindim çok yemek seciyorum hele tavuk gozum görmesin :))) sizin n zamandir böyle? Leblebi ve kraker yemeğe çalışın mideniz yatışır belki

Ben de 7+2 yim. Uyku ve halsizlik disinda hic belirtim yok. Ne gogus agrisi ne bulanti ne kusma. Gecen hafta kalp atislarini gorduk cok.sukur. bundan sonrasi icin rabbime emanetiz. Insallah saglikla kucagimiza aliriz

Allah bagislasin:) amin insallahhh sağlıklı bebislerimiz olsun.sizin nasıl gidiyor belirtileriniz varmı çok
Yok şükür grip oldum bitek kulaklarıma kadar vurdu öksürük yüzğnden öğürtğ var bide başından beri kasık ağrım var çok sağ tarafımdaydı şimdi bir haftadr iyiyim sizin nasıl

Merhaba. 6+4 hamileyim. Bugun doktora gittim ilk gördük çok şükür bebeği. Ama kan değerim çok düşükmüş. (8) sizlere vitamin verdim doktor. Bana sadece folik asit ve kan ilacı verdi

Merhaba. 6+4 hamileyim. Bugun doktora gittim ilk gördük çok şükür bebeği. Ama kan değerim çok düşükmüş. (8) sizlere vitamin verdim doktor. Bana sadece folik asit ve kan ilacı verdi
Vitamini 8den sonra yazıyorlar sanrm

Ben de 7+2 yim. Uyku ve halsizlik disinda hic belirtim yok. Ne gogus agrisi ne bulanti ne kusma. Gecen hafta kalp atislarini gorduk cok.sukur. bundan sonrasi icin rabbime emanetiz. Insallah saglikla kucagimiza aliriz
Aminnn canım inşallah. Benimde kusmam falan yok ama istahim hiç yok çoğu yemekten tiksiniyirum maalesef bizde kalp atislarini gördük ama tam duyamadik doktor çok sıkışmadığın için tam duyamıyoruz dedi inşallah iyidir bebislerimiz

Yok şükür grip oldum bitek kulaklarıma kadar vurdu öksürük yüzğnden öğürtğ var bide başından beri kasık ağrım var çok sağ tarafımdaydı şimdi bir haftadr iyiyim sizin nasıl
Geçmiş olsun canım.balli süt iç istersen boğazın yumusar biraz.rahim genişliyor ya ağrı normal diyorlar bebimd oluyor agrim.benimde idrar yolunda enfeksiyon var antibiyotik verdi doktor ama kullanmadim su içiyorum onun yerine ama korkuyorum bebeğe zarar gelirse diye enfeksiyon yüzünden:(

Geçmiş olsun canım hergun pekmez ye ben öyle yapıyorum o yüzden benim kan değerim iyi çıktı ama enfeksiyonum var işte.bir yerden moralimiz bozuluyor ama şükür halimize.ben sadece folic kullanıyorum

Kızlar 10+2 oldu benim de. Bulantı çok oldu her şeyden tiksindim. Üstelik sabah akşam değil her saat böyle. Geçen hafta en fena hale gelmişti. 2 gündür çok kötü değilim azıcık gözüm açıldı. Sanırım 10 haftadan sonrA azalmaya başlıyor. Karnımın alt kısmında hala belime doğru ağrılar oluyor ama çok değil. Göğüslerim şişti. Bir de bulantı yüzünden çok az su içebiliyorum bu beni rahatsız ediyor. Ha bir de bulantı nedeniyle ne yiyeceğim konusunda çok seçici olamadım. Krakerler filan derken biraz kilo aldım. Sanki ödem de oluyor gibi şiş hissediyorum. Benim belirtilerim böyle. Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Allah bağışlasın :) kıyamam bende şuan sana benzer durum yaşıyorum herşeyden tiksindim çok yemek seciyorum hele tavuk gozum görmesin :))) sizin n zamandir böyle? Leblebi ve kraker yemeğe çalışın mideniz yatışır belki
bende tavuktan tiksindim kokusuna görüntüsüne hayaline bile tahammülüm yok:))
benim yaklaşık bir aydır böyle bir aydır multivitamin kullanıyorum doktor çok kafana takma önemli olan 5 aydan sonrası dedi ama ben yemek yemeği özledim:(
önce çubuk kraker yiyordum ondan tiksindim leblebi yemeğe başladım ondanda tiksindim şimdi naneli şekeri deniyorum

Back
X