5 6 aylık olup da hiç kılo almadım dıyen hamilele var.bu mumkun olabılır mı. ya bebek zaten en az ya

ninght12

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
681
157
5 6 aylık olup da hiç kılo almadım dıyen hamilele var.bu mumkun olabılır mı. ya bebek zaten en az yarım kılo bunun suyu var gğüslerde sişkınlığı var. bu nasıl mumkun oluyor. sadece meraktan soruyorum.

ben 6. aya kadar almadım hatta karnımda belli değildi üstelik 69 la başladım hamileliğe şu an 75 kiloyum 38. haftamın içindeyim kilo almama sebebimde 7. aya kadar devam eden kusmalarım 36. haftada bebeğim 3.300 dü 3 kiloyu bebeğe çıkarsan ben sadece 3 kilo almışım

Aynen ben de 59kg ile hamile kaldım İlk 5ay boyunca kustuğum için 53kg a düştüm. Doğum yapmadan hemen önce 63kg için. Kilo alıyoruz ama almadan önce verdiğimiz için belli olmuyo

Aynen ben de 59kg ile hamile kaldım İlk 5ay boyunca kustuğum için 53kg a düştüm. Doğum yapmadan hemen önce 63kg için. Kilo alıyoruz ama almadan önce verdiğimiz için belli olmuyo[/bende öyle düşünüyorum.yanı bulantısı olup kusuyorlar sonra kilo almaya başlıyorlar . bu mantıklı tabı.ama kımısı hıc almadım dıyor ben onu anlamaıyorum bebeğin ağırlığı nerde dıye :KK70: tşk ederim kızlar bilgılendrdgınız için

67 ile hamile kaldım. Bulantılardan 65'e düştüm. 21. haftama girdim bugün 68 kiloyum.

X