5+6 da kanama

Çok geçmiş olsun size de bende düşük sonucu elde ettim hemen adet oldum yavrucagin oluşmaya çalıştığı herşeyi şu üç beş günde attım çok zoruma gitti düşükten bı önceki gün o kadar konuştum ki onunla o kadar benimsemisim yani ders oldu dediginiz gibi bebeği kalbini görene kadar herkese hamileyim diye ilan etmemeli sadece dikkat edilmeli rabbim bizi evlat hasreti ile yakmasın inşallah en kısa sürede yine hamile kalırız bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız veren Allah alan Allah

Ben benn bundan bır hafta once durduk yere adet kanaması gıbı kanamam oldu acıle gıttık kalp atısını duyduk bebekde sıkıntı yok ama alt kısımda kanama alanı var dedı ondan ıkı gun sonra kahverengı camur gıbı akıntıya döndü tabi akıntı mıktarı da azaldı ama devam edıyo gunde ıkı progrstan ıgne ve fıtıl kullanıyorum ben progrstan ıgne bebegın tutunması ıcın cok onemlı dınlen genelde dedı suanlık oyle yapıyorum ama şöyle de bi gercek var bunu doktorum da soyledı bebek saglıklıysa eger o her sekılde sım sıkı tutunur dedı ama sen ful yatsan da bebekde kesede genetıkde bı problem varsa zaten duser dedı kanama alanının olusmanının bır cok sebebı olabılır dedı yanı bakalım hayırlısı nasip kısmet kaderde ne varsa o yaşanır kahverengı kanamalar da normal sayılıyo gebelıkde bu arada

Benimde ilk kanamamin başladığı gün progestan vurdu doktor eve geldiğimde pedde dediğiniz gibi çamur gibi yoğun kahve bı kıvam vardı çok garipsedim doktor bana da aynı şeyi söyledi doğacak olan çocuğun annesini bacaklarından assam gene de düşmez doğar ama düşecek olan da kimildamasanda düşer kafanı rahat tut saglikliysa gelsin kolu bacagi eksik olacaksa gelmesin dedi sonunda tutunmadi tabi yıkıldım ilk gunler sonra vardır rabbimin bı bildiği dedim öyle avunuyorum

Amin canım benim çok teşekkür ederim akışına bırakalım Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda hayırlısı olsun sen de güzel haberler al inşallah yine haberleşelim oluru canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…