çok güzel bir araştırma yazısı..
ellerinize sağlık...
bu yaştaki çocuğun el becerisinden,oyuncak seçiminden
hangi yönde eğilimi olduğunu keşfedebilir,anne baba...
benim kızım kreşe giderken ""Mutlu Kelebek Oyunu""adlı tiyatroya götürmüşler ve
daha sonra oyundan anladıklarını resime dökmelerini istemişler...
benim Meleğimde resmini yapmış ve bulunduğumuz il genelinde resim yarışmasına katılmış...
tabi bizim davetiye elimize gelene kadar haberimiz yoktu,
süpriz olsun demişler,öğretmenleri...
resim yarışmasında dereceye girdi ve resmi sergilendi,
biz sergiyi gezerken,kızımın resmine gelince ağladım resmen...
oyunu seyretmedim ama resme bakınca anladım...
o kadar güzel anlatmış ki....
demek istedğim Ezgi'nin o zamana kadar resme kabiliyetini keşfedememiştik
ama şimdi resim yapmaya bayılıyor...
5-6 yaş küçük diyoruz ama bizi öyle şaşırtıyorlar ki...
lütfen çocuklarımızın geleceği için,
onların belki de meslek seçimine katkıda bulunacak
yeteneklerini keşfedelim...
sevgiler..
yazılar çok güzel ama benim surunum oğlum beş yaşında acayip agresif bir çocuk ona boya kalemleri kitaplarla enazından oyuncaklarıyla ilgilenmesini istiyorum ama yok onun işi gücü televizyon çizgi film olsa neyse baş düşmanımız adanalı tekrarlarını reklamlarını hepsini hiç kaçırmıyo yasak filan kar etmiyo benimle resmen kavga edip vurmalar tekmeler napıcam bilmiyorum taii bende elim alıştı naparsam yapıyım ya odasına kapatıyom yada biyolunu bulup mutfakta yada odada izliyo az veya çok işin kötüsü babamızda gece işinde yani herşey tamamen bende bide abisi var ona sözüm geçiyoda ufalklığa geçmiyorr
benimde kızım 5 yaşında basit oyunları bile o kadar şen kahkahalarla oynuyor ve o kadar zevk alıyoki bazen oynarken onu izlemeye doyamıyorum gerçekten büyümüşte küçülmüşler sanki kızım çok kibardır kurduğu nezaket dolu cümleleri koca koca insanlar bile kuramaz birde söyleneni asla unutmaz hangi yiyeceklerde hangi vitaminler olduğunu sebzelerin hangilerinin pişmeden yenirse vitaminlerinin kaybolmayacağı bir dolu ama içi doludolu bilmişlikleri var onu en iyi şekilde eğitim aldığını görmek en büyük isteğim allah hepimizin yavrularına herşeyin en güzelini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?