5/6haftalikhcg 3000 olan varmi

cagla353535

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2016
917
214
23
39
Kzlar merhaba 5 inci haftanin sonunda olmama ragmen hcg 3800 ckti halbuki ayin 3 unde 200 kusurdu kese var yolkta olusmaya baslamis demisti oysa dr .bnm durumumda olan ve ya olmus varmi?moralim cok bozuk

Gozukti hatta dr yolkta baslamis olusmaya dedi ama deger ayin ucunden bu yana daha cok olmasi gerekirken 3800 olmus anca.buyuk ihtimal dusecek dedi

Dr 5 hafta 6 gune gore degern dusuk oldugunu buyuk ihtimal.dusecek dedi.onlem olarak dusuk ilacimi istesem napsam onuda gerek yok diolar kanama yok diolar napcagimi sasrdm .sizin 5 hafta kusurken kese kac mm di hatrliyormusunz bnm oda cok kucuk daha 8.9 mm

Ben bazen böyle sorular sorduğumda doktor bana leke yoksa korkma dedi sende kese var beek var yani bis gebelik ihtimali yok sadece değer düşük bebeği gordunuz mu

Doktora gitmemiştim bile :KK57:
Özel bir hastanenin acilinde yaptırdım normal dedi laboratuvardakiler

6+2 de ydim sanırım doktora gittim keseyi gördüm:spor:

Valla ben de bilmiyorum çok tecrübeli de değilim bu konuda ama benimki size göre az olsa da bebeğim benimle çok şükür

Adet günü hcg118 di dört gün sonra 200 çıktı bütün ümitlerim bitti böyle olup gebeliği devam eden varmı arkadaşlar çok üzgünüm

Back
X