• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 ay içinde 15 kilo vermeliyim ama nasıl?

Lusi

O zaman dans 🕺
Pro Üye
Anneler Kulübü
1 Ekim 2010
13.876
38.106
798
kızlar hakikaten nerden başlayacağımı ne yapacağımı bilemiyorum. 165 boyum 75 kilodayım. benim 15 kilo kadar vermem gerekli. özellikle göbek bölgem çok feci. ne yapmalıyım ne etmeliyim. lütfen deneyimlerinizi paylaşın yol gösterin .(

valla diyet yapmalısn o kesin. bana sorarsan karbonhidratı sıfırla derim. karbonhidratsız diyetler bu ara moda. benım arkadaşıma 40 kg verdirdi. sadece protein ve yağ tüketti. 15 gün kadar bunu yaptıktan sonra da sadece meyve yemeye başladı ve sadece meyve karbonhidratı tüketti. 15er günlük peryotlarla dönüşümlü gıdalarını tamamladı. protein ve yağ tükettiği zamanlarda et tavuk balık karbonhidratsız çerezler tüketti. bu arada da spor yaptı ki sıkılaştı. hem de daha hızlı kilo verdi. bir de L-carnitin denen bir ürün var. spor yapmadan yarım saat evvel onu alıyorsun, o zaman oksijenli solunumu oksijensiz solunuma göre daha çok yapmış oluyorsun ve haliyle daha çok enerji harcıyorsun. bunu da kullanabilirsin. markalar var güzel.. neyse inşallah kilolarını verirsin. :)

valla diyet yapmalısn o kesin. bana sorarsan karbonhidratı sıfırla derim. karbonhidratsız diyetler bu ara moda. benım arkadaşıma 40 kg verdirdi. sadece protein ve yağ tüketti. 15 gün kadar bunu yaptıktan sonra da sadece meyve yemeye başladı ve sadece meyve karbonhidratı tüketti. 15er günlük peryotlarla dönüşümlü gıdalarını tamamladı. protein ve yağ tükettiği zamanlarda et tavuk balık karbonhidratsız çerezler tüketti. bu arada da spor yaptı ki sıkılaştı. hem de daha hızlı kilo verdi. bir de L-carnitin denen bir ürün var. spor yapmadan yarım saat evvel onu alıyorsun, o zaman oksijenli solunumu oksijensiz solunuma göre daha çok yapmış oluyorsun ve haliyle daha çok enerji harcıyorsun. bunu da kullanabilirsin. markalar var güzel.. neyse inşallah kilolarını verirsin. :)

inş. tatlım inş verebilirim de aklıma takıldı bu yazdıklarında. "protein ve yağ tüketti" derken o yağ nedir ?

inş. tatlım inş verebilirim de aklıma takıldı bu yazdıklarında. "protein ve yağ tüketti" derken o yağ nedir ?

cnm dıyet lıstesı bolumunde 15 gunde 9 kılo dıye bır dıyet var ben onu yapıyorum su an 8 gunde 4 kılo falan verdım yanı o dedıgın kılo yu ıkı ayda verırsın .bılıorum cok saglıklı bır dıyet deıl ama bana uygun.çunku ekmek et salata meyve hepsı var sadece yogurt falan yok o benı zorluyo

cnm dıyet lıstesı bolumunde 15 gunde 9 kılo dıye bır dıyet var ben onu yapıyorum su an 8 gunde 4 kılo falan verdım yanı o dedıgın kılo yu ıkı ayda verırsın .bılıorum cok saglıklı bır dıyet deıl ama bana uygun.çunku ekmek et salata meyve hepsı var sadece yogurt falan yok o benı zorluyo

inceledim listeleri hep ben aslında ama istiyorum ki kalıcı olsun hiç acelem yok o yüzden ayda bi kaç kilo bile versem 5 ay da istediğime kavuşurum. ama bir sürü liste dolaşınca da hangisi sağlıklı hangisi kalıcı bilemiyorum. kararsız kaldım açıkcası. ben de duramam sütsüz yoğurtsuz. spor yapma imkanım da var tek ihtiyacım beni motive edecek sağlıklı bi diyet listesi.

Zumba tavsye ederm mukemml bi spor

hmm bak sen deyince araştırdım keyifli görünüyo. zaten spor yapmayı pek sevmiyorum aşırı tembelim aslında o yüzden spora yüklenip bıraktığımda da geri almak istemiyorum o kiloları .( en üzücüsü de bu zaten verip geri almak.

Dukan Diyetini Araştır iradem var diyorsan kesinlikle dukan etkili bir diyet..

zumba etkiledi beni aslında bi kaç videosuna baktım ama yetişemedim hızına destek almadan olmaz gibi o sanki:44:
tatlım ya denemişliğim var dukan ı geçen yıl bu zamanlar :27: yoook yook pek sağlıklı bulmadım ben onu aslında proteinciyim normalde bayılırım ete süte ama beni bile baymıştı tek yönlülük:45: şimdi sağlıklı beslenme adına hafif karatay takılıyorum bakalım uzun vadede faydasını görürücem inşallah:16::54:

canım iyi bir dietisyen işe yarayabilir ama bence kalıcı olmasının temeli biraz yediklerine dikkat birazda daha çok da spora (özellikle koşu tarzı) önem vermelisin. umarım soronunu istediğin gibi çözebilirsin tatlım

5 ay içinde 15 kilodan çok daha fazlasını verirsin. Ben diyetisyene gitmiştim ayda 6 kilo verdiren çok sağlıklı bi diyet vermişti istersen onu sana verebilirim.Gerçekten işe yarıyor ve biraz da spor yaparsan 6 kilodan daha fazlasını veriyorsun.

canım iyi bir dietisyen işe yarayabilir ama bence kalıcı olmasının temeli biraz yediklerine dikkat birazda daha çok da spora (özellikle koşu tarzı) önem vermelisin. umarım soronunu istediğin gibi çözebilirsin tatlım

ahh üşengeçliğim olmasa havaların soğuk olması da katmerliyo üşengeçliğimi valla :50:

5 ay içinde 15 kilodan çok daha fazlasını verirsin. Ben diyetisyene gitmiştim ayda 6 kilo verdiren çok sağlıklı bi diyet vermişti istersen onu sana verebilirim.Gerçekten işe yarıyor ve biraz da spor yaparsan 6 kilodan daha fazlasını veriyorsun.

merak ettim tatlım neler var içinde bi ayda 4 kiloya kadar sağlıklı olur diyorlar ama geri almayacaksam 6 kilo da çok cazip geliyo :44:

diyetisyen bana özellikle sağlıklı diyet verdi yani ayda verilen 6 kilo yağdan yakıldığı için geri kolay kolay alınmazmış.Listeden biraz bahsedeyim.

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir, sınırsız domates salatalık,3 zeytin(isteğe bağlı.)
Ara öğün: 1 adet meyve.
Öğlen: 1 porsiyon sebze yemeği(az yağlı), 3 köfte veya bir parçva haşlanmış veya ızgara tavuk, yağsız tuzsuz salata(limonlu) ve light yoğurt
Ara öğün: 1 adet meyve veya diyet bisküvilerinin yarısı ve 1 bardak light süt.
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği, 1 porsiyon sebze yemeği(az yağlı), 3 köfte veya bir parçva haşlanmış veya ızgara tavuk, yağsız tuzsuz salata(limonlu) ve light yoğurt.

-Gece sadece 1 adet meyve yiyebilirsin
-Akşam yemeği en geç 8'de yenilecek.
-Yemek yedikten sonra uyumak için en az 2 saat geçmesi gerekir.

diyetisyen bana özellikle sağlıklı diyet verdi yani ayda verilen 6 kilo yağdan yakıldığı için geri kolay kolay alınmazmış.Listeden biraz bahsedeyim.

Sabah: 2 dilim kepek ekmeği 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu büyüklüğünde light peynir, sınırsız domates salatalık,3 zeytin(isteğe bağlı.)
Ara öğün: 1 adet meyve.
Öğlen: 1 porsiyon sebze yemeği(az yağlı), 3 köfte veya bir parçva haşlanmış veya ızgara tavuk, yağsız tuzsuz salata(limonlu) ve light yoğurt
Ara öğün: 1 adet meyve veya diyet bisküvilerinin yarısı ve 1 bardak light süt.
Akşam: 1 dilim kepek ekmeği, 1 porsiyon sebze yemeği(az yağlı), 3 köfte veya bir parçva haşlanmış veya ızgara tavuk, yağsız tuzsuz salata(limonlu) ve light yoğurt.

-Gece sadece 1 adet meyve yiyebilirsin
-Akşam yemeği en geç 8'de yenilecek.
-Yemek yedikten sonra uyumak için en az 2 saat geçmesi gerekir.

teşekkürler tatlım ben şuan ara öğün yapmıyorum karbonhidrat da pek tüketmiyorum ve yemeklerim daha az tek sporsuzluktan kaybediyorum demekki ben off:44:

teşekkürler tatlım ben şuan ara öğün yapmıyorum karbonhidrat da pek tüketmiyorum ve yemeklerim daha az tek sporsuzluktan kaybediyorum demekki ben off:44:

Bende diyetisyene sormuştum bu listede çok fazla yemek var ben normalde bu kadar yemiyorum ara öğünleri çıkarsak olur mu demiştim. Ara öğünsüz sadece kas yakarsın asla yağ yakımı olmaz demişti. Ayrıca ekmek meselesinide sordum vücudun karbonhidrata ihtiyacı var yağ yakımında demişti. Bu listeye harfi harfiyen uyarsan zayıflamamak gibi bir durum söz konusu değil demişti.

hmm kas yakmak ne demek tatlım ya hiç duymadım öyle bir şeyi. yağ dururken vücut neden başka bir şey yaksın:44:
ilginç geldi azcık diyetisyenin dedikleri:18::44:

hmm kas yakmak ne demek tatlım ya hiç duymadım öyle bir şeyi. yağ dururken vücut neden başka bir şey yaksın:44:
ilginç geldi azcık diyetisyenin dedikleri:18::44:

ya canım mesela kısa süreli hani hiçbir şey yenmeden hızlı kilo verilen diyetler var ya onlarda yağ yakımı değilde kas yakımı ve su kaybetmesi oluyo yani verilen kilolar çok çabuk geri alınıyo ama yağ yakarsan o kiloları bi daha geri almazsın...

ya canım mesela kısa süreli hani hiçbir şey yenmeden hızlı kilo verilen diyetler var ya onlarda yağ yakımı değilde kas yakımı ve su kaybetmesi oluyo yani verilen kilolar çok çabuk geri alınıyo ama yağ yakarsan o kiloları bi daha geri almazsın...

anladım tatlım evet haklısın bu konuda dikkat etmek gerekli:20:
yavaş olsun benim olsun :16::1:

Back
X