Arkadaslar ben 5 ay önce bebek sahibi olmak icin dogum kontrol hapini biraktim ve ilk iki ay 25 gün ara ile kanamam oldu daha sonra doktor FSH degerini yüksek oldugunu söyledi ve ben bitkisel kürlere basladim ve 29 günde bir adet olmaya basladim 2 ay boyunca düzenli olarak ve gecen ay 13 kasimda adet oldum ve 6 gün sürdü hersey normale döndü derken 22 kasimda ciddi bir idrar yollari enfeksiyonu ve grip oldum:bbo: ve 24 kasimda cok az pempe renkte bir kanamam oldu doktora gittim ve hersey normal dedi ve kanamanin sebebini bulamadi ben o gün civanpercemi ve adacayi icmistim belki ondan diye düsündüm ve normalde 11 aralikta olmasi gereken kanama halen olmadi ve ben biri doktor tarafindan yapilan idrar testini 5 defa yaptim ve sonuc negatif kasiklarimda agri ve arada karnimda ve belimde agrilar var bu arada doktor vajinal muayenedede birsey bulamadi 5 ay öncesine kadar yersey yolunda iken bebek istemiyle beraber bütün aksilikler beni buldu lütfen bana bilgilerinizi tercübelerinizi yazarmisiniz sizce adet gecikmesi normalmi ?Bu durumda olan arkadaslar varmi simdi korkum ya birdaha adet olamazsam eskiden kanamaya katlanamazken simdi kanama görmeyi özledim psiklojim bozuldu cildirmak üzereyim lütfen yardim edin sizce bir daha adet ne zaman olurum tabletle olmak istemiyorum cünkü tembelik olusacagini düsünüyorum baska yöntem varmi sizce Allahim menepozami girdim yoksa zaten FSH da yüksekti 15 di ne yapacagim ben simdi artik cocugum olmazsa :uhm: