merhaba arkadaşlar. 5 ay önce rinoplasti ve deviasyon ameliyatı oldum. alçı burnumdan ilk çıktığında yamuktu. daha sonra bu masajlarla falan düzeldi biraz ama şimdide kemer çıktı lanet olsun. gün geçtikçe kemer belli olmaya başladı. benim korkum ise burnumun ucu henüz şişliği inmedi. taş gibi hala. burnumun ucu indiğinde iyice karga gibi olmasından korkuyorum ki öyle olacak gibi. doktorumla bugün konuştum. küçük bir operasyonla 1 yıl sonra hallederiz dedi ama bunun geçme veya düzelme olanağı yokmudur hiç acaba ? bu durumdan müzdarip olan arkaşdaşlardan yardım ve önerilerini bekliyorum. teşekkürler...
bndede aynı sorun vardı burun zaten bozulcağını belli edio benmde en büyük korkum kemerin daha fazla belli olup ödem indikce burun ucununda inip eski burnumun sekline dönmesydi ne yazıkki korktugum gibi olduç ve ikinci ameliyatı oldum burun o sekilden düzelmez benm düzelmedi düzelenide görmedim . simdi ii bişi duymayı umut ediosun ama bunu yapmak daha fazla yıpratıcı sorunu kabul edip ödemlerinin inmesini bekle 2. ameliyat inan bana ilkindn cok daha rahat kolay gecio
burun ucu iniyo derken ne demek istedin? yani burnun cunu kaldrtmışmıydın benımde 2 ay oldu ameliyatan önce öne doğru sivriydi ucu toparlandı sadece kaldırma yok ama eskiye oranla daha bombeli duruyo ve ucuna dokounduğumda hassasiyet var hala uyuşuk yani bu süre içinde olan olurmuydu?ama kaldırtma olmadı bende.kemer vardo o düzeltildi ancak benımde ödemler indikçe iki kasın aşağısına doğru bi şişlik kaldı doktor takip edelim dedi olmassa küçük bir müdahale yaparız dedi bu dediği tekrara ameliyat değildir heralde dimi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?