Bende geç kaldığını düşünüyorum ve korkuyorum ayni sorunlari yaşamaktan açıkçası. Teşekkür ederimKonunuzu hatirladim. Denenmisi denemenin manasi yok bana kalirsa.
O süreçte konuşmanın faydası olmayacağını düşünüyormuş zaten en kötü huyu susmaktı. Canı yandığı zaman susuyordu oncesinde iki ay da sustu ayri kalmistikhuylu huyundan vazgecmez bır hatanız olsa sızı yıne dırek engelleyecek 5 ay uzun bır sure bence ugrasmaya deymez 5 aydır nerdeymıs kımle ne yemıs ne ıcmıstır o
susmaz bazen güzeldir ama 2 ay susmak nedir her seferınde susarsa kendınızı yıpratırsınız sınıre kalırsınız yanı sızı anlamaya calısmak varken susmus bence uzak kalınO süreçte konuşmanın faydası olmayacağını düşünüyormuş zaten en kötü huyu susmaktı. Canı yandığı zaman susuyordu oncesinde iki ay da sustu ayri kalmistik
Ona göre zaman çözümmüş bu huyu yüzünden öncesinde iki ay aramadi sormadi sonra affettim simdi yine hatamdan dolayı bes ay uzak kaldık konuşmamisti benimle. Ben hataliyim ama affetmesi cok uzun zaman gecti simdi eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum bilmiyorm kafam allak bullak oldususmaz bazen güzeldir ama 2 ay susmak nedir her seferınde susarsa kendınızı yıpratırsınız sınıre kalırsınız yanı sızı anlamaya calısmak varken susmus bence uzak kalın
Bu huyunun evlenince böyle olmayacağını söylüyordu o seviyede esim olacaksin yapamam diyordu ama dediginiz gibi bu huyu beni cok korkutuyorduşöyle düşünün evlendiğinizde bir sorununuz olduğunda adam susacak eve gelecek sizinle konusmayacak gececek bır yere telefonla ugrasacak 2 ay onun duzelmesını mı bekleyeceksınız bence bu huyundan dolayı uzak kalın
Evet bi ara hep cevrimiciydi bir hafta filan . Denemis olmamis muhtemelen . Simdi bu kadar süre sonra sizce mantikli mi yeniden olurmuE sen bu baskasıyla konusuyor demistin eski konularında?
Boşta kalınca dönmüş gibi
Ben olsam güvenemezdimEvet bi ara hep cevrimiciydi bir hafta filan . Denemis olmamis muhtemelen . Simdi bu kadar süre sonra sizce mantikli mi yeniden olurmu
Aynen güven vs kalmadıBen olsam güvenemezdim
Aynen bende şaşkınım zor bir karakter evet. Ve cok yiprandik yeniden olmasını sağlıklı bulmuyorum çünkü bes ay geçti hayırlısı olsun teşekkür ederimMerhaba, önceki konunda da konuşmuştuk seninle. Ne yalan söyleyeyim adam tamamen bitirmiş gibi davranıyordu şaşırdım ben böyle bir şey söylemiş olmasına. Hayatta herşey mümkün demek ki.
Ama dışardan bakınca çooook zor bir karakter gibi duruyor, ne kadar yormuş seni. Belki ne acılar çektin ve tekrarlanmayacagının garantisi yok.
Hakkında en hayırlısı neyse o olsun.
Susmayı bir çözüm olarak gören bir kişi ile olmaz. öncesinde 2 ay süstü ona göre siz hatalıydınız sorun sizdeydi yani sonra sustu sustu geldi afettim dedi eee sorun ne oldu? Şimdi de siz "hazır değilim" demişsiniz sorun olmuş susmuş bu sefer sorun daha büyük ya susma süresi de daha uzun. Şimdi de geldi ne diyor? gel şu sorunu çözelim mi diyor? afettim gel devam edelim diyor. Yani ben denenmiş bir daha denenmez tarafından bakmıyorum olaya. Adam çözüm odaklı bir insan değil gibi geldi bana; sorunlara yaklaşımı yanlış geliyor. Ben sizin önceki açtığınız konuyu hatırlıyorum ana hatlarıyla ama geçmişte ne yaşadınız nasıl sorunlar yaşadınız bilmiyorum. Sizin üzüntünüzü ve onun geri dönmesini istemenizi hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam. Ben olur olmaz demiyorum eğer birbirinizin bir daha yüzüne bakamayacak hakaretler ya da yanlışlar yapmadıysanız birbirinize karşı yıpranan şeyler onarılabilir de; Ancak ben olsaydım o yukarıda söz ettiğim yaklaşım biçimini dikkate alır gözardı etmezdim kararımı verirken.Ona göre zaman çözümmüş bu huyu yüzünden öncesinde iki ay aramadi sormadi sonra affettim simdi yine hatamdan dolayı bes ay uzak kaldık konuşmamisti benimle. Ben hataliyim ama affetmesi cok uzun zaman gecti simdi eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum bilmiyorm kafam allak bullak oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?