5 ay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Herakuaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
126
40
13
32
Aranızda kalın derili olupta ameliyat olup, burun ucu top gibi hali 4-5 aydan sonra kuculup 1 sene de çok farketti mi. orta top kısmı? benim şuan 5. ayim dokununca hala çok hassas ve hissiyat siz. acaba ortası küçülmeye devam eder mi?

Daha 1. Ayim kalin deriliyim odemlerim ust taraftan inmeye baslasi ama burun ucum top gibi ://

Ben ince deriliyim cok hizli iyilesnesine ragmen burun ucu en gec inen yer oldugundanmis benimde top gibi
Ama 1.ayim olmasina ragmen hissediyorum ucunu hassasta degil hic tikanmiyor iyi nefes aliyorum sadece odem var oda zamanla iner diye umuyorum

Ben ince deriliyim cok hizli iyilesnesine ragmen burun ucu en gec inen yer oldugundanmis benimde top gibi
Ama 1.ayim olmasina ragmen hissediyorum ucunu hassasta degil hic tikanmiyor iyi nefes aliyorum sadece odem var oda zamanla iner diye umuyorum
Kalın derili ince derili ne demek oluyor ?
Hangisi daha iyi

Kalin derili ameliyatlar da şanssız olan diye bilinir, ince deri daha avantajlı çünkü ödem çabuk atıyor. o farkı var. burnun oturması süresi açısından farkediyor. benim mesela 1. Ay ile 5 ay arasında gözle görülür ciddi fark var çok hemde. o kaba görüntü yok daha zarif yumuşak bir hat var ama her yeri indi ucu kaldı o yüzden ucu sinir bozuyor

Kalin derili ameliyatlar da şanssız olan diye bilinir, ince deri daha avantajlı çünkü ödem çabuk atıyor. o farkı var. burnun oturması süresi açısından farkediyor. benim mesela 1. Ay ile 5 ay arasında gözle görülür ciddi fark var çok hemde. o kaba görüntü yok daha zarif yumuşak bir hat var ama her yeri indi ucu kaldı o yüzden ucu sinir bozuyor
Kalın derili olup olmadığımızı nasıl anlıyoruz

Kalın derili olup olmadığımızı nasıl anlıyoruz
valla ben de ilk karar verememiştim kendim adına ama doktor gittiğimde kalın derilisin dedi. insanın cildinde aslında anlaşılabilir, etli bi burunsa kalın oluyor ince bi yüz derin varsa genelde ince oluyor. kağıt inceliğinde burunlar olur mesela beren saat, direk ince derili oluyor. mesela gökçe bahadır burnunu hayal edin direk kalın ve etli. umarım doğru tarif edebilmişimdir :)

Kızlar ya regli döneminde burun daha da şişer mi çok gıcık oluyorum burun ucuma

Back
X