5 ayda 8 kilo alıp,doktordan fırça yiyen var mııı???

cidden cokmuş aldıgın kilo ben 31 haftalık hamişim az kaldı kuzuma kavuşmama ama şuana kadar 7 kilo aldım sen daha başında sayılırsın gercekten frenlemen lazım ama bazende frenlesen bile kilo alınıyor mesela ben kendime engel koymadım pastamı böregimi tatlımı dondurmamı yiyorum canım ne cekerse ama almadım 1 ayda sadece bir kere 4 kilo aldım doktor kiyameti koparmıştı şimdi piskolojik sanırım almıyorum 7 kiloda kaldım

terken aslında 16. haftada cinsiyetini öğrenebiliyorsun canım ama bazı bebişler utangaç oluyor,bir sonraki randevunda kesin öğrenirsin canım...
Bu kilo işine gelince bence de yukarıda tavsiyede bulunan arkadaşların hepsi haklı ama ben iştahıma dur diyemiyorum ki..Sorun da zaten buu..Benim hamileliğim başladığından beri ne bulantım ne de tiksinmem oldu,o yüzden ha babam yemeye devam ettim..
Unvere kız ben senin yerinde olsam 6-7 tane doğururum anacım,senin olayın süpermiş,benim bir arkadaşım da aynen senin gibiydi,hamile kalınca zayıfladıı...
Basketchi,üzülme canım ben de aynen senin gibiyim yediğini unutuyorsundur diyenler olmuş ama inan ki hamile kalmadan önceki beslenmemin aynısını uyguluyorum tabii daha besleyici şeyler yiyerek ama senin gibi alıyorum işte...

cidden cokmuş aldıgın kilo ben 31 haftalık hamişim az kaldı kuzuma kavuşmama ama şuana kadar 7 kilo aldım sen daha başında sayılırsın gercekten frenlemen lazım ama bazende frenlesen bile kilo alınıyor mesela ben kendime engel koymadım pastamı böregimi tatlımı dondurmamı yiyorum canım ne cekerse ama almadım 1 ayda sadece bir kere 4 kilo aldım doktor kiyameti koparmıştı şimdi piskolojik sanırım almıyorum 7 kiloda kaldım
Harikasın arkadaşım ne diyim,senin gibi olmak isterdim ben de...
Ahh ahhhhh:1no2:

Konu yıllar önce açılmış ama yazmadan edemeyeceğim o nasıl doktormuş öyle kafayı yemiş olmalı, ben 5 ayda 10 kilo aldım fırça falan da yemedim. Şu an 35 haftalığım toplamda 15 kilo aldım doktorum hiç tepki göstermedi kiloma. Gayet normal yani bu durumda olanlar doktorun lafına bakıp ta yemeyi kesmesin, moralini bozmasın diye paylaşmak istedim.:49::emir_bebek:

Konu yıllar önce açılmış ama yazmadan edemeyeceğim o nasıl doktormuş öyle kafayı yemiş olmalı, ben 5 ayda 10 kilo aldım fırça falan da yemedim. Şu an 35 haftalığım toplamda 15 kilo aldım doktorum hiç tepki göstermedi kiloma. Gayet normal yani bu durumda olanlar doktorun lafına bakıp ta yemeyi kesmesin, moralini bozmasın diye paylaşmak istedim.:49::emir_bebek:

ya ben de daha 14haftalık hamileyim 5kilo almışım :( kafayı yiycem ne yesem yarıyo mudur nedir? hani şimdiye kadar böyleysem sonra ne olucam die çok endişeliyim.

ben de 20 haftalığım sadece 3 kilo almama rağmen doktorum fazla kilo almışsın dedi , çok şaşırdım ideal kilomda hamile kalmıştım hala insanlar anlamıyor hamile olduğumu ama doktorum öyle dedi tatlıyı azalttım ben de ,

ben de 20 haftalığım sadece 3 kilo almama rağmen doktorum fazla kilo almışsın dedi , çok şaşırdım ideal kilomda hamile kalmıştım hala insanlar anlamıyor hamile olduğumu ama doktorum öyle dedi tatlıyı azalttım ben de ,

senin doktorun abartmış bence,benim drum ilk 3ay 2-2,5kilo normal demişti.

bencede 20 haftalık olan biri için 3 kilo normal, bende 25 haftalığım 53 ile hamile kaldım ilk 3 ay kilo verdim 49 oldum, şimdi 52.5 falan oldum, dün kontrolüm vardı dr um şaka vari kızdı bana artık biraz kilo al diye :) ama çok şükür bebişimin kilosu boyu falan kilo verdiğimde bile iyiydi, her dr farklı oluyor demek :1:

5. ayıma yeni girdim yani 17 haftalık hamileyim ikiz olduğu halde 3 kilo aldım herşey normal yani tek olsaydı 1.5 kilo almış olabilirdim.

65 le başlayıp 85 le bitirmiştim. 20 kilo!!! Son 3,5 ay zerre kadar şeker tüketmedim çokta severim ama bebeğim için yemedim. (hamilesin bir lokmacık tatman lazım diye ısrarlara rağmen) Tatlıyı bırakmak sigarayı bırakmaktan daha zor gelmişti. Doğum yapacağım gün bile 2-3 km yürüdüm. Öncesinde 8-10 km lere çıktım hem de hızlıya yakın bir tempoda. Yolda yürürken millete çekilin çekilin yapıyordum düşünün. Buna rağmen 20 kilo!!! Bende çook fırça yedim doktorumdan. Sezaryen doğumla sadece 4 kilo gitti. Şimdi 70-72 arası gidip geliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ayrıca bir bilgi daha vereyim. Kayınvalidem eşime hamileyken 48 kiloymuş ve 96 kiloya çıkmış hamileliğinde. Doğumdan 6 ay sonra eski kilomdaydım diyor.

Biraz şans işi sanırım kimi veriyor kimi zor veriyor. Ben zor verenlerdenim malesef. :(

65 le başlayıp 85 le bitirmiştim. 20 kilo!!! Son 3,5 ay zerre kadar şeker tüketmedim çokta severim ama bebeğim için yemedim. (hamilesin bir lokmacık tatman lazım diye ısrarlara rağmen) Tatlıyı bırakmak sigarayı bırakmaktan daha zor gelmişti. Doğum yapacağım gün bile 2-3 km yürüdüm. Öncesinde 8-10 km lere çıktım hem de hızlıya yakın bir tempoda. Yolda yürürken millete çekilin çekilin yapıyordum düşünün. Buna rağmen 20 kilo!!! Bende çook fırça yedim doktorumdan. Sezaryen doğumla sadece 4 kilo gitti. Şimdi 70-72 arası gidip geliyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Ayrıca bir bilgi daha vereyim. Kayınvalidem eşime hamileyken 48 kiloymuş ve 96 kiloya çıkmış hamileliğinde. Doğumdan 6 ay sonra eski kilomdaydım diyor.

Biraz şans işi sanırım kimi veriyor kimi zor veriyor. Ben zor verenlerdenim malesef. :(

Konu geride kalmis ama 10 hamile kadindan 1 ilk aydan itibaren kilo alıyor. 4 ayda 6 kilo aldim malesef . 1.5 kilosu odem bence. 4.5 kilo da hareketsizlikten alındı. Hamur isi normal yedim..aşırı ya kacmadim aslinda. 9 kilo daha alirim sanirim. 15 kilo almis olurum. Yavas yavas hareket edicem yürüyüşe basliyvam aksamlaei

Back
X