Bebek Beslenmesi 5. aydan sonra anne sütü artar mı??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

.ILGAZ.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
518
5
96
Diğer
Arkadaşlar bir konuda tavsiyelerinizi isteyeceğim.
Bebeğim haftaya 5. ayını dolduracak. Doğduğundan beri mama takviyeli besleniyor. Sütüm hep azdı. birçok yöntem de denedim. Artık biberonu da reddettiği için neredeyse hiç süt içemiyor beni emiyor fakat sütüm hala çok az. Kaşık mamalarını yiyor ve yavaştan ek gıdalara başladık.
Bir tek malt içeceklerini denemedim. İşe yarayanlar varmış galiba alıp içsem sizce bu saatten sonra sütüm artar mı?? Annelik işte kendi sütümle doyuramamak hep içimde ukte kalacak.
Yorum yazarsanız çok sevinirim.

Arkadaşlar bir konuda tavsiyelerinizi isteyeceğim.
Bebeğim haftaya 5. ayını dolduracak. Doğduğundan beri mama takviyeli besleniyor. Sütüm hep azdı. birçok yöntem de denedim. Artık biberonu da reddettiği için neredeyse hiç süt içemiyor beni emiyor fakat sütüm hala çok az. Kaşık mamalarını yiyor ve yavaştan ek gıdalara başladık.
Bir tek malt içeceklerini denemedim. İşe yarayanlar varmış galiba alıp içsem sizce bu saatten sonra sütüm artar mı?? Annelik işte kendi sütümle doyuramamak hep içimde ukte kalacak.
Yorum yazarsanız çok sevinirim.

canım benim sütüm az değil.yani bebeğin kilo alışı normal..ama ben haftada 1 kere maltana içiyorum bi kaç gün daha şiş oluyor göğüslerim sankiiii..

5. ayda artar mı artmaz mı bilmem ama süt artırmak için denediğim en başarılı sonuç aldığım şey PATLAMIŞ MISIR ve üstüne SU.deneyin ve farkı görün dolacak, hatta akacak sütünüz...

Patlamış mısır en sevdiğim şey. Bilmeden bir kaç defa yedim ama hiç dikkatimi çekmedi. Bu akşam deneyeceğim mutlaka.

mutlaka dene.koca bi kaseyi doldur ve hepsini ye...üzerine bol suyu da iç.hatta bi de duş al.sonucunu da yarın yaz...

ay ben de merak ettım sımdı. benım kız da 4.ayına gırdı.genelde uykuya dalmak ıcın meme emıyo. hemen tuketıyo.aksamları cok emıyo. yetmıycek diye korkmaya basladım. mısırı merak ettım sımdı. yagsız tuzsuz mu yiyosun?

ay ben de merak ettım sımdı. benım kız da 4.ayına gırdı.genelde uykuya dalmak ıcın meme emıyo. hemen tuketıyo.aksamları cok emıyo. yetmıycek diye korkmaya basladım. mısırı merak ettım sımdı. yagsız tuzsuz mu yiyosun?

hayır yağlı ve tuzlu yiyorum(normal şekilde yani).koca bi kaseyi yiyorum üstüne de su içiyorum...hele bide üstüne duş aldığım zaman............

ya ben de denedim hiç bi değişiklik olmadı..acaba sen mısır yediğin zaman farkında olmadan baska bi şey yedin de o mu arttırdı ki

her anne de farklı gıdalar işe yarıyor. kiminde kuru soğan kiminde dere otu v.s bende de dere otu müthiş süt yapıyordu.

arkadaşlar sonuç nasıl oldu deneyebildiniz mi? yani patlamış mısır ve su ikilisini. acil cevap ne oluuuur:(

Back
X