• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Aydan sonra burun değişir mi?

Albertynax

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
441
17
98
27
Kızlar merhaba beni tanıyan bilir burnumu çok beğenmiyorum 5. aya girdim burun ucum çok büyük ve olması gerekenden kalkık ailemde pek beğenmiyor doktor burun 6 ayda tam oturur sorun olursa 6 ay sonra gel dedi ailem izin vermez ama ben tekrar ameliyat olsam mı diye düşünüyorum başka doktorda olabilir o hastane uzak kalıyor üşeniyorlar kontrole bile gitmeye gerek yok demişlerdi düşünün tecrübeli olanlar söylesin 5 Aydan sonra bi değişiklik olur küçülüp inmez mi yoksa revizyon olmalı mıyım ucunu küçültüp indirtmek İçin ayrıca kavisi düzleştirmek istiyorum eski haline yakın olması İçin doktor ucunu küçülttüm diyor ama inanmadım bu kadar büyük olmamalıydı lütfen yazın

Kızlar merhaba beni tanıyan bilir burnumu çok beğenmiyorum 5. aya girdim burun ucum çok büyük ve olması gerekenden kalkık ailemde pek beğenmiyor doktor burun 6 ayda tam oturur sorun olursa 6 ay sonra gel dedi ailem izin vermez ama ben tekrar ameliyat olsam mı diye düşünüyorum başka doktorda olabilir o hastane uzak kalıyor üşeniyorlar kontrole bile gitmeye gerek yok demişlerdi düşünün tecrübeli olanlar söylesin 5 Aydan sonra bi değişiklik olur küçülüp inmez mi yoksa revizyon olmalı mıyım ucunu küçültüp indirtmek İçin ayrıca kavisi düzleştirmek istiyorum eski haline yakın olması İçin doktor ucunu küçülttüm diyor ama inanmadım bu kadar büyük olmamalıydı lütfen yazın
5 Aydan sonra sizde nasıl değişiklik oldu kalın deriliyim bi sene mi beklemeliyim? Doktor 6 ayda tam oturur dedi ama

Kalın deriliyseniz 1sene bekleyin. Henüz erken bence sıkmayın canınızı.Her şey gönlünüzce olsun

İlk günden beri küçülme olmadımı değişim olumlu yönde hep aynımı kaldı

Artık küçüleceğini sanmıyorum ama Burun ucu zamanla düşüyor. Mesela benim doktorum resmen düşme payını es geçerek ucunu düz yaptı. Ve 9.ayımdayım faylasıyla düştü burun ucum hiç ameliyat olmamış gibi çirkin oldu. Zaten 6ay geçmeden 2.ameliyat yapılmıyor. Yüzüne biraz daha iyileşmesi için zaman tanı. Ona göre yol izlersin. Ben de zerre beğenmiyorum burnumu uzun ve eğri oldu. 2.ameliyatı düşünüyorum ama bu süreçte kendini de yıpratma bu kadar, yani napalım, allah beterinden sakınsın :)

Artık küçüleceğini sanmıyorum ama Burun ucu zamanla düşüyor. Mesela benim doktorum resmen düşme payını es geçerek ucunu düz yaptı. Ve 9.ayımdayım faylasıyla düştü burun ucum hiç ameliyat olmamış gibi çirkin oldu. Zaten 6ay geçmeden 2.ameliyat yapılmıyor. Yüzüne biraz daha iyileşmesi için zaman tanı. Ona göre yol izlersin. Ben de zerre beğenmiyorum burnumu uzun ve eğri oldu. 2.ameliyatı düşünüyorum ama bu süreçte kendini de yıpratma bu kadar, yani napalım, allah beterinden sakınsın :)
5 Aydan sonra hiç küçülmedi mi tuhaf olan bandaj açılınca ucu küçük çok güzeldi tam istediğimdi (kalkıklığı hariç) inşallah benimde çok iner sizde kalın derili misiniz

5 Aydan sonra hiç küçülmedi mi tuhaf olan bandaj açılınca ucu küçük çok güzeldi tam istediğimdi (kalkıklığı hariç) inşallah benimde çok iner sizde kalın derili misiniz

Kalın derili değilim, küçülse bile bir mucize beklemeyin bence kötümserlik gibi olmasın ama 🤷🏻‍♀️ Fotoğraf atma şansınız varsa uç konusunda yorum yapabiliriz aslında kendimizce

Eğrilik geçmiyor mu ya 7. Aydayım o kadar şekilsiz ki :(

Aslında geçmiyor başta neyse o şişlikler kapatıyor hataları sonradan yamuldu sanılıyor ama ilk zamanlar en iyi zamanlar sonrası daha vahim ben yaşayabileceğim kadar hafif bir yamuklukla kaldım umarım iyiye gider

Aslında geçmiyor başta neyse o şişlikler kapatıyor hataları sonradan yamuldu sanılıyor ama ilk zamanlar en iyi zamanlar sonrası daha vahim ben yaşayabileceğim kadar hafif bir yamuklukla kaldım umarım iyiye gider
Sanırım haklısın canım ben de öyle hissediyorum dr a gittim 1 sene bekleyelim olmazsa tekrar ameliyat dedi inan aynı şeyleri hissediyoruz yani yaptığı diğer ameliyatlar o kadar güzel olmuş ki benim şanssızlığım sanırım ameliyat sonrası fotolar çok güzel öyle olacak dedi ama bilmiyorum :(

Sanırım haklısın canım ben de öyle hissediyorum dr a gittim 1 sene bekleyelim olmazsa tekrar ameliyat dedi inan aynı şeyleri hissediyoruz yani yaptığı diğer ameliyatlar o kadar güzel olmuş ki benim şanssızlığım sanırım ameliyat sonrası fotolar çok güzel öyle olacak dedi ama bilmiyorum :KK43:
Evet ameliyat sonrası hep çekilenler güzel ameliyathanedeki de güzel umarım düzelir 6. Ayıma girdim çokda umudum kalmadı çünkü indi artık ödem falan yok uçu sert sadece aman bem razıyım az belli benimki yeterki böle kalsın 6. Aydan sonra bozulan var dahada

Cnm kalın derili değilsen cok . Normal deriliysen ( benim ki normal) 5 aydan sonra da inceliyor baya burun ve ucuda hafif sekilde iniyor biraz daha. Sen zor farkedersin cünkü 5 6 aydan sonra cok yavas sekilde oturmaya devam ediyor burun.Zaten burun ucu ödemi en son gecen yer. Benim ki 1 yıl 2 ay olmustu sırtımdakiler gitmişti nerdeyse ve ucu hala sertti ama biraz daha şişti.

Back
X