Ten uyumunuz yoktur belkide.Arkadaşlar merhaba, 5 aydır evliyim.evlendikten sonra balayında ilk cinsel ilişki denememizi ayltık bir kaç gün zorlandım. Eşim işte biraz zorlayarak hadi hadi diye kızarak en sonunda oldu şükür vajinusmus değilmişim. Neyse yapıyoruz ama ben yani öpüşmekten de keyif almıyorum afedersiniz sok çıkar yapıp sanki bitiyo. Yapmasak da olur yani sadece biraz soor yapmışım efekti oluyor. Masturbasyon yapardım evlenmeden önce yani vucudumu tanıyorum denebilir. Klittoris belgeselerri youtube videoalrı hep izledim biliyorum. Ama eşim klitorise dokununca ne biliyim acıyır ya da çyle çok hoşuma gitmiyor. Bir de mast yaparken mesela 5-10 dk klitorise yogun masaj yapınca orgazm gibi oluyorkarıncalanma oluyor ama cinsel ilişkide bunu hiç yaşayamadım.
Yani sormak istediğim hu normal mi ya da neler yapabilriim?
Kaç dk sürer normalde? Korunuyoruz. Yani ben rahatlayamıyorum sanırım o ön sevişme sırasında ben de sokmaya odaklanıyorum hemen bitsin diye olabilriEşiniz zorladığı ve kızdığı için soğumuşsunuz bence. Çok kaba ve iğrenç bir tavır.
Kısa sürüyor sanırım birde sok çıkar tabirini kullandığınız için söylüyorum bunu. Sizin tatmin olmanızı önemsemeyip, kendi zevkini düşünüyor muhtemelen.
Eşinize söyleyin ilk önce sizinle ilgilensin, sizi rahatlatsın ön sevişmeyi uzun tutun.
Ve bence ilişkide korunun cinsel hayatınız yoluna girene kadar. Tam bu sırada gebelik oluşursa çıkılmaz bir hal alır.
Bunun tam olarak “şu kadar dakika olmalı” diye bir süresi yok. Kendi ilişkimden örnek verirsem, biz ön sevişmeyi eşimle bi tık uzun tutuyoruz. İlişkiye geçtiğimizde ise eşim ben boşalmadan boşalmıyor kendini tutuyor. Bazen bu süre 10 dakika oluyor bazen 15.Kaç dk sürer normalde? Korunuyoruz. Yani ben rahatlayamıyorum sanırım o ön sevişme sırasında ben de sokmaya odaklanıyorum hemen bitsin diye olabilri
Yani ben de 10-15 dk da olamıyorum herhalde odaklanamıyorum inşallah yaptıkça gelişirBunun tam olarak “şu kadar dakika olmalı” diye bir süresi yok. Kendi ilişkimden örnek verirsem, biz ön sevişmeyi eşimle bi tık uzun tutuyoruz. İlişkiye geçtiğimizde ise eşim ben boşalmadan boşalmıyor kendini tutuyor. Bazen bu süre 10 dakika oluyor bazen 15.
Eşinizin yaklaşımı çok önemli. Benim eşim ben tatmin olmazsam ilişkiyi asla sonlandırmıyor. Sadece o zevk alırsa ben neden devam edeyim ki? Bu iş karşılıklı zevk alınınca güzel.Yani ben de 10-15 dk da olamıyorum herhalde odaklanamıyorum inşallah yaptıkça gelişir
Valla sonrada ben suçlu oluyorum istemiyorum diyeKısa sürüyordur herhalde siz daha kıvama gelmeden bitiyorsa normal. Zaten birkaç kere zevk almayınca da insan soğuk.
Ben de herhalde ben yapamıyorum diyorumEşinizin yaklaşımı çok önemli. Benim eşim ben tatmin olmazsam ilişkiyi asla sonlandırmıyor. Sadece o zevk alırsa ben neden devam edeyim ki? Bu iş karşılıklı zevk alınınca güzel.
Zaten erkekler yapamayınca hep kadınlar suçlu oluyor. 5 dk sürüyorsa az mesela genel olarak.Valla sonrada ben suçlu oluyorum istemiyorum diye
Zaten çoğu karşısında ki kadının tatmin olup olmamasıyla ilgilenmiyor bile. Varsa yoksa kendi zevkleri böyle adamlarla sevişmeye değmezZaten erkekler yapamayınca hep kadınlar suçlu oluyor. 5 dk sürüyorsa az mesela genel olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?