Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgili anneler tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Tesekkurler..
Anne sütünün çoğu zaten su değilmi dir? Emzirirken kesinlikle su vermek gerekmiyor. Mama vs. Alıyorsa su gerekir. Sizin doktor da bir ilginçmiş doğrusu. Kızıma 6 ay boyunca su vermedim hiç bir sorun olmadı..Korkarim şimdiye kadar bebeğe su içirmemişsin bebegin böbreklerine verdigin zarari bilsen cocuga butun gun su icirirdin heralde. Kizkardesimde senin gibi yapti henuz birkac aylikti bebegi seninki kadar buyuk de degildi.. dr götürdüler doktor fırçayı bastı anneye hangi çağda yasiyosunuz bu nasıl bi cehalet dedi. Bebeğin bobrekleri susuz kalip kum olusturmus. Bebek kum döküyo. Yaz aylarinda mutlaka su verin sık sık yazik gunah
Sen suyunu ver canim küçük bir suluk al ver bak nasıl kana kana içiyorBilgili anneler tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum. Tesekkurler..
her mamadan sonra su verin miktarı tam bilmiyorum ama biz 3 tatlı kaşıgı vermiştik ama sizin bebeğiniz erken doğmuş mutlaka doktora sorunama benim bebegim mama iciyor 3 aydir sutum kesilince oda hep su diye bilemedim ben 3 ayri doktora gidiyoruz kimsede demedi su icirebilirsin diye ama ben de vermeye basladim peki bi olcu vermismiydi dr size?