5 aylık bebeğe baybay damla

34Ezla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
3
-2
1
40
5 aylık bebeğe baybay damla kullanmayı düşünüyorum asla uyumuyor ne gündüz ne gece uyumadıgı icinde sürekli aglama krizlerine giriyor doktora götürdük hicbir sıkıntısı yok dendi diş cıkarmaya basladı ama dişten önce de böyleydi geceleri vermeyi düşünüyorum sizce?????

Merhaba bende 1 yaşındaki bebeğime kullandım uyku hiç uyumuyordu bizim sorunumuz gazdı bir kaç ay geceleri verdim fayda etmedi bıraktım

Bende düşündüm kullanmayı eczaneye gidiyordum kesin alicam diyordum eczanedeki kadınla konuşuyordum ikna oluyordum hoppp bianda vicdan azabı gibi düşünceler sariyordu beni annem kullanma öyle şeyler ne gerek var uyursa uyur uyumazsa uyumaz ben zaten sıkıntı yaşamıyorum sende git uyu fln dediği o an aklıma geliyordu almadan çıkıyordum üç dört defa böyle gittim geldim almadım hala daha çok uyumaz kızım geç saatte uyur ama almadım hee kız kardeşim kullandı 3 5 gün ama ağlayarak vicdan azabıyla içirdi düzene girdimi girdi uykusu kreşte etkili oldu yanlız uykusunda yigenimin

Ben vicdan azabı çektiğim için kullanamadım hiç ama kız kardeşim iki çocuğunda da devamlı kullanıyor

Saçmalamayın. Benim çocuğum da dünyanın en uyumayan çocuklarındandı. Anlamazsınız filan bıdı bıdısını kabul etmiyorum. Bir çocuk uyumazsa annenin uykuya geçiş sırasındaki stresinden uyumuyor iki iki dört. Şimdi bile en uyumasın diye baktığım anlarda uyuya kalıyor. Bıraktıkça uğraşmadıkça çocuk rahatladı.

Damlayı verince çocuk deliksiz uyumuyor zaten sadece uykuya dalma problemi vardı benim oğlumun damladan sonra uykuya rahat daldı onun dışında gece 2-3 kez halâ kalkıyor

Doktora sordun mu biraz erken gibi bende kullanıyorum ama 2 yaşında kullandım.

5;aylık bebek uyumuyorsa gaz sıkıntısı vardır dış damak ağrısı vardır. Bunun için ilaç verip uyutmayi düşünmek bana saçma geliyor. He bende uykusuzlukdan bebekle birlikde hıçkırarak ağladım ama geçiyor bu zamanlar . Bebeği rahatlatin. Siz damak rahatlatmak için doğal granül var tedagil di sanırım silikon parmak fırçayla ovalayın dış etlerini, soğuk komples yapin meyve yada sulu dişlik yada emzik dondurarakda olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…