Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar merhaba..
Kizimi anne sutu +mama seklinde besliyordum. Ama mama gunde bir kez falan. Son bir haftadir mamayi kestim cunku sutum geliyor ve gun icinde yaptigi cis sayisida normal. Ama bu bi hafta icinde hic kilo almamis. Sebebi ne olabilir ki. Idrar yolu enfeksionundan korkuyorum ama cisini guzel yapiyor. Bi fikri olan var mi. Bakalim hafataya dr kontrolu var ne dicek
Kizlar merhaba..
Kizimi anne sutu +mama seklinde besliyordum. Ama mama gunde bir kez falan. Son bir haftadir mamayi kestim cunku sutum geliyor ve gun icinde yaptigi cis sayisida normal. Ama bu bi hafta icinde hic kilo almamis. Sebebi ne olabilir ki. Idrar yolu enfeksionundan korkuyorum ama cisini guzel yapiyor. Bi fikri olan var mi. Bakalim hafataya dr kontrolu var ne dicek
Balik ve et yiyerek sutunun kalitesini artirabilirsin kilo alimi haftalik değilde aylik nasıl önemli olan o bebegin kilosu nasıl zayif mi birde biliyorsundur anne göğsünden ilk önce şekerli sut geliyor bu bebegin su ihtiyacını karşılıyor sonra bebegin kilo almasını sağlayan yagli sut en son protein içeren sut geliyor o yuzden bir göğsünü bosaltmadan diğerine gecme