Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Mrb benim 5 aylık bebeğim var hiç sütüm olmadıpı için hep mama ile beslendi Aptamil kullanıyoruz ancak 3.Aydan sonra yediği mama öiktarı sürwkli azaldı 1 aydır neredeyse hiç yemiyor mama ve bşberon değiştirdim fakat işe yaramadı gece hhç beslenmiyo uykusunddda veriyorum yine almıyor ne yapacağımı şaşşırdım çok zayıf bir bebek 3 600 doğdu şimdi 6 kilo lütfen yardım edin
Mrb ️canim , benim bebegim 3 ay 6 gunluk. 2 ayina kadar aptamil icdi ve anne sutu de aldi ayda 1 kilo aliyordu. Sonra golden goat daha Iyi olur diye golden goata gecdik. Ama artik golden goat da , Aptamil de almiyor malesef ve bu at 200 gr aldi . SMA , Smilac hepsini denedik ama hicbirisini almiyor , sutum de azaldi bebegim resmen ac kaliyor
Mrb benim 5 aylık bebeğim var hiç sütüm olmadıpı için hep mama ile beslendi Aptamil kullanıyoruz ancak 3.Aydan sonra yediği mama öiktarı sürwkli azaldı 1 aydır neredeyse hiç yemiyor mama ve bşberon değiştirdim fakat işe yaramadı gece hhç beslenmiyo uykusunddda veriyorum yine almıyor ne yapacağımı şaşşırdım çok zayıf bir bebek 3 600 doğdu şimdi 6 kilo lütfen yardım edin