5 aylık bebeğimi kaybettim depresyon sürecim

Ben de iki düşük yaşadım erken haftalardaydı, genetik test yapıldı ve pıhtılaşma çıktı. Hamilelikte coraspin ve iğne kullandım oğlumu sağlıkla aldım kucağıma, şimdi de inşallah kızım olacak iğne ve coraspin sayesinde. Sorunun bulunması çok önemli inşallah en kısa zamanda size de nasip olsun, sağlıkla alın kucağınıza🙏
Ne güzel Allah çocuklarınızı size bağışlasın darısı başıma olsun insallah 20.haftada ölü Doğum çok koyuyor insana yolu yarıladık diyorsun pat kaybediyorsun Allah a sığındım sağlıklı evlatlar versin inş 🙏

Amin inş Rabbime sığınıyorum başka türlü dayanamam inş sağlıklı bir evlat nasip edermi kalp yangımın geçer bu acı evlat sahibi olmadan geçmeyecek gibi
Çok zor birşey evlat acısı ama Allah sığınmaktan başka çaremiz yok.Maalesef yaşamayan anlamıyor anladım sanıyor ama anlamıyor .Bol bol dua et inşallah güzel günler bizim olur 🤲🏼

Ben bilmiyorum çocuğum yok. İnşallah yeniden bebişin olur kucağına alırsın demeye geldim. Kaybın için üzgünüm başın sağ olsun. Umarım kötü günler geride kalır

İyi akşamlar kızlar 5 aylık bebeğimi plasenta dekolmanı yüzünden kaybettim plesenta ayrılmış ve bebeğim beslenememiş o yüzden kaybettim ilk gebeliğimdi cok üzgün ve şaşkınım herşey bir anda oldu bu konuyla ilgili araştırma yaptığımda tekrarlama ihtimali yüksek diyor cok korkuyorum hergün bu durumu araştıyorum korona dolayısıylada sürekli evde olduğum icin daha çok düşünüyorum başına bu olay gelen var mı dekolman yaşayıp ikinci bebeğini sağlıkla kucağına alan varmı? Tecrübelerinizi dinlemek isterim ve Bana tavsiyelerinizi
aslında moralini hiç bozmak istemiyorum ama yazmam lazım canım mutlaka birdaha hamile kalırsan iyice kontrol olmadan kalma,kardeşim 1nci bebeğine hamileyken 6 aylık aynı sebepten bebeği öldü karnında 2 nci çocuğu doğdu yaşıyor 3 ncüye kazayla kaldı hamile doğuma 4 hafta kala bebek yine öldü karnında şuan psikolojisi çok kötü mutlaka genetik testi yaptırınn iyi araştırın canım

ben ilk kaybımdan sonra genetik inceleme yaptırdım. özelde yaptırdım ama boşa para vermişim, tıp fakülteleri de yapıyormuş daha sonra tıpta tekrar yaptırdım. bu inceleme sonunda pıhtılaşma bozukluğum çıktı, 2. gebeliğimde bunu biliyorduk ancak jinekolog ilaç dozunu (iğne) iyi ayarlayamamış yine bebeğimi kaybettim. akabinde perinataloji uzmanına gittim. sonuçlarıma göre hem ilaç dozuma karar verdi, hem öncesinde vitamin düzenimi ayarladı hem de daha önce hiç bahsedilmeyen bir sendromum olduğunu tespit etti ve buna yönelik tedaviyi planladı. 3. gebeliğğimde pozitifi görür görmez reçetem hazırdı zaten ilaçlara başladık. Ayrıca dozun yeterli olup olmadığını özel bir kan testi ile inceledi ve bu sonuca göre yeniden dozum artırıldı. aksi halde yine düşük yaşayacakmışım. şu an 12. haftadayım inşallah sağlıkla kavuşurum. risk varsa ehline gitmek gerekmiş. ilaç dozu yüzünden bebeğimi kaybettiğimi düşününce daha önce bu uzmana gitmediğim için pişman oluyorum.
hangi şehirde gidiyorsunuz doktora kızkardeşim ilk bebeğini 6 aylık 3 ncü bebeğini doğuma 4 hafta kala kaybetti karnında öldü ikiside 2nci yaşıyor

Iyi bir perinatalog bulursanız takibiniz güzel olursa Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebelik yaşarsınız endişelenmeyin ilk gebeliklerin birçoğunda herhangi bir sebepten düşük olabiliyor.. Benim de bir düştüğüm var 4 ay sonra yeniden hamile kalmıştım..

aslında moralini hiç bozmak istemiyorum ama yazmam lazım canım mutlaka birdaha hamile kalırsan iyice kontrol olmadan kalma,kardeşim 1nci bebeğine hamileyken 6 aylık aynı sebepten bebeği öldü karnında 2 nci çocuğu doğdu yaşıyor 3 ncüye kazayla kaldı hamile doğuma 4 hafta kala bebek yine öldü karnında şuan psikolojisi çok kötü mutlaka genetik testi yaptırınn iyi araştırın canım
Başı sağolsun kardeşinizin kan sulandırıcı iğne kullanmışmıydı kendisi testler yapıldı ciddi kan pıhtılaşması çıktı doktorun dediği hamile kalınca. İğne ve hap başlatacak direk başka yapacak birşey yok dedi kendisi

Iyi bir perinatalog bulursanız takibiniz güzel olursa Allah'ın izniyle sağlıklı bir gebelik yaşarsınız endişelenmeyin ilk gebeliklerin birçoğunda herhangi bir sebepten düşük olabiliyor.. Benim de bir düştüğüm var 4 ay sonra yeniden hamile kalmıştım..
Benimkinin sebebi belli oldu kan pıhtılaşması tedavisi hamile kalınca hergün hap ve iğne vurulmak umarım bir daha ayni şeyi yaşamam doktorum iyimser ama Bn cok karışığım bu psikolojiyle nasıl olacaksa

Cok uzuldum. Gecmis olsun demeye geldim. Rabbim hayirliaiyla size de bebek nasip etsin insalkah. Ben sizin gibi bir olay yasamadim ama ilk gebeligim dış gebelikti ve bebegim alindi. Bundan sonraki hamileliklerde de muhtemelen yasarsin demislerdi ama oyle olmadi. Yureginizi ferah tutun.

Cok uzuldum. Gecmis olsun demeye geldim. Rabbim hayirliaiyla size de bebek nasip etsin insalkah. Ben sizin gibi bir olay yasamadim ama ilk gebeligim dış gebelikti ve bebegim alindi. Bundan sonraki hamileliklerde de muhtemelen yasarsin demislerdi ama oyle olmadi. Yureginizi ferah tutun.

Teşekkür ederim benim sorunum belli oldu kan pıhtılaşması çıktı gebe kalınca kan sulandırıcı iğne ve hap kullanıcam hergün en azından tedavisi var diyorum 🙏umutluyum insallah olucak Allah ın izniyle

Kuzenimin eşi ilk bebeğini kaybetti bu nedenle 5.ayında. Sanırım 6 7 ay sonra tekrar hamile kaldı. Geçen ay da sağlıklı bi doğum gerçekleştirdi. Ama ne kullandı ne etti bi bilgim yok.
Kan sulandırıçı iğne kullanmıştır tedavisi var insallah bir sonraki sağlıklı olucak olumlu çok örnek var umut oluyor bu örnekler bana 🙏

Keşke kardeşimde gitseydi İstanbuldaydı bu, hamileliğinde ama 2 nci gebeliğinde adana Çukurova hastahanesi de sizin dediğiniz bölümdeki doktora gidiyordu özeline
Riskli gebelik uzmanları daha dikkatli oluyor ve komplikasyonlar tahminleri tutuyo bence her gebelikte riskli gebelik uzmanına gidilmeli işi şansa bırakınca kötü senaryolarda üzülüyo insan tabi şunuda eklemem lazım Kader bazı şeylerde tedbir bizden takdir Allah tan

Back
X