Çocuk Hastalıkları 5 aylık bebeğimin Kafasına telefon düşürdüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi dessa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dessa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
12
-15
6
Merhaba hanımlar Az önce 4 ay 13 günlük bebeğim ateşi vardı salgından dolayı büyük ihtimalle telefonda çizgi film özletirken kafasına telefonu düşürdüm çok yorgundum uykum geldi Allah bana versin o zararları bu ikinci oldu yaa bu sefer alnına geldi ön tarafa çok kızardı 4 19 da düşürdüm şuan geçti kızarıklığı 2 saat uyutmıycam öyle yazıyor nette telefon düşürmesini kendimde denedim acıyor baya yani affedemediğim ağladım nasıl yaptım diye çocuğuma da biraz ağladım diğerinde 1 aylıkken kafa üstüne düşürdüm alırken mi neydi bilemiyorum da birşey olurmu ne yapsam bilemedim hanımlar babasına desem babası çok ama çok kızar doktora gitmem gerekiyorsa giderim ama ne yapabilirim ya? başına gelen oldumu acaba ?

4 aylık bir bebeğe şimdiden telefon mu izletiyorsunuz? Emin olun bu daha çok zarar veriyor , bu çocuk 4 aylıkken başlandıysa vah ki ne vah

4 aylık bebeğe çizgi filmi açıyorsunuz asıl sorun etmeniz gereken o bence. Benim bebeğim 14 aylık telefondan şarkı dinletirken bile vicdan yapıyorum. Çizgi film nedir bilmiyor.

İzlemesi için çok çok erken, tv açıkken gözünün önüne yastık koyuyoruz görmesin diye çünkü bebeklerin çok dikkatini çekiyor bakıyor.
Telefonu bi kere elimdeyken bebeği de aldım kaşına değmişti biraz ağladı bi daha hiç telefonu elime almam bebeğim kucağımdayken

Bu kadar küçük bebeğe telefon tablet izletmeyiniz.Bu forumda dahi uyaran eksikliği konularına göz atmanızı tavsiye ederim

Siz kafayı mı yediniz!!!!5 aylık bebeğe ne çizgi filmi Allah aşkına yaaa.Ekranin zararlarını herkes bas bas bagirirken nasıl vicdanınız el veriyor...2 yaşa kadar yasak....Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı...ilgilenmeyeceginiz bebeği doğurmayin...

4 aylık bir bebeğe şimdiden telefon mu izletiyorsunuz? Emin olun bu daha çok zarar veriyor , bu çocuk 4 aylıkken başlandıysa vah ki ne vah

Asıl Sana vah ki ne vah...çok fazla cahilsin geleceği Sadece Allah bilir geleceği siz BİLMİYORSUNUZ ve bilemezsiniz de inşaallah Geleceği sadece ve sadece ALLAH BİLİR
Siz kafayımı yediniz??? ne bu önyargı yaa Her önüme gelen çizgi filmi izletmiyorum Allah a şükürler olsun Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı dedin bunun kararını SADECE ALLAH VERİRRR ve Allah a şükürler olsun bilinçli yim en azından inşaallah senden daha bilinçliyim inşaallah

Burada 4 aylık bebeğe telefondan video izleten biriyle kimin daha çok cahil olduğunu tartışmayacağım. Ayrıca her sıkıştığınızda Allah’ı ortaya atmayı bırakmalısınız. Burada konu o değil saptırmayın çünkü kendinizi haklı çıkaramazsınız bu şekilde.
Şu mahalle ağzını da bırakın lütfen hiç hoş değil

Çocuğa çizgi film izletmeniz ve Allah arasındaki bağı nasıl kurdunuz? Dininiz bu kadar kuvvetliyse bu bilim insanlarını da Allah size yol yordam göstersin diye yarattı ve bangır bangır bağırıyorlar ekran göstermeyin diye.

Neyse, takip edin biraz, hareketlerinde değişiklik olursa doktora götürün.

Aaa siz delirdiniz mi? Yavrunun darbe alan yeri falan kızarmış bir de, bir şey olsa allah korusun nasıl hastaneye yetiştireceksiniz? Cildi ufak döküntü yapmış gibi buraya yazılıp tecrübeli annelerden akıl alınacak mesele mi bu konu? Vakit kaybetmeden acile götürün de orada gözetim altında tutsunlar bari.

4 aylık bebeğin ekrana maruz kaldığına mı yanayım,o ekranın çocuğun kafasına düştüğüne mi yanayım,yapılan yorumları beğenmeyip saçma sapan Allah'a kitap dümdüz gidilmesine mı yanayım bilemedim. Biz değil bişey izletmek salonda kucakta gezdirirken televizyona gözü takılmasın diye ona göre tutuşumuzu bile ayarlıyoruz.

LÜTFEN bebeğe böyle ekrana maruz kalabileceği şeyler izletmeyin oynatmayın. geç konuşmadan odaklananamaya kadar bir sürü sorun oluşturuyor.

İnşallah mahsallahla olmaz o işler Allah akıl fikir vermiş. Kullanmasını bilin. Elinde telefon var ekrana maruz kalan çocuklara neler oluyor araştırıp okuyun. Bebeğinize de telefon TV açmayın. Daha küçücük bebek o. Kitap alın kartlar alın onlara baksın. Olmadı siyah kırmızı resim çizin onlara baksın. Ama ekran vermeyin. Burda çok konu var ekrana maruz kalmış bebekler psikolog psikolog geziyorlar.yazik degilmi. ? Geçin bebek şarkılari açın siz söyleyin karşısında .

Zaten sağlık ocağına götürdüm

LÜTFEN bebeğe böyle ekrana maruz kalabileceği şeyler izletmeyin oynatmayın. geç konuşmadan odaklananamaya kadar bir sürü sorun oluşturuyor.
En az 2 yaşına kadar telefon tablet tv izletilmemesini sağdan soldan duydum bende ama Doktor diyesiye kadar çok zarar vereceğine inanmıyordum Allah nasip ederse inşaallah 2 yaşına kadar inşaallah telefon tablet tv izletirmeyeceğim inşaallah

Son düzenleme:
Adnan Oktar kedicigi anne olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…