4 aylık bir bebeğe şimdiden telefon mu izletiyorsunuz? Emin olun bu daha çok zarar veriyor , bu çocuk 4 aylıkken başlandıysa vah ki ne vahMerhaba hanımlar Az önce 4 ay 13 günlük bebeğim ateşi vardı salgından dolayı büyük ihtimalle hastaneye gitmedik 37 38 lerde inip çıkıyo ateşi 39 olursa gidicem hastaneye salgından dolayı gidemedik neyse telefonda çizgi film izletirken kafasına telefonu düşürdüm çok yorgundum uykum geldi babası mesaide bu ikinci oldu yaa bu sefer alnına geldi ön tarafa çok kızardı 4 19 da düşürdüm şuan geçti kızarıklığı 2 saat uyutmıycam öyle yazıyor nette telefon düşürmesini kendimde denedim acıyor baya yani affedemedim kendimi ağladım nasıl yaptım diye çocuğuma da biraz ağladım diğerinde 1 aylıkken mi neydi kafa üstüne düşürdüm alırken mi neydi bilemiyorum da birşey olurmu ne yapsam bilemedim hanımlar babasına desem babası çok ama çok kızar doktora gitmem gerekiyorsa giderim ama ne yapabilirim ya? başına gelen oldumu acaba ?
Siz kafayı mı yediniz!!!!5 aylık bebeğe ne çizgi filmi Allah aşkına yaaa.Ekranin zararlarını herkes bas bas bagirirken nasıl vicdanınız el veriyor...2 yaşa kadar yasak....Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı...ilgilenmeyeceginiz bebeği d÷
4 aylık bir bebeğe şimdiden telefon mu izletiyorsunuz? Emin olun bu daha çok zarar veriyor , bu çocuk 4 aylıkken başlandıysa vah ki ne vah️
Asıl Sana vah ki ne vah...çok fazla cahilsin geleceği Sadece Allah bilir geleceği siz BİLMİYORSUNUZ ve bilemezsiniz de inşaallah Geleceği sadece ve sadece ALLAH BİLİR4 aylık bir bebeğe şimdiden telefon mu izletiyorsunuz? Emin olun bu daha çok zarar veriyor , bu çocuk 4 aylıkken başlandıysa vah ki ne vah️
Siz kafayımı yediniz??? ne bu önyargı yaa Her önüme gelen çizgi filmi izletmiyorum Allah a şükürler olsun Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı dedin bunun kararını SADECE ALLAH VERİRRR ve Allah a şükürler olsun bilinçli yim en azından inşaallah senden daha bilinçliyim inşaallahSiz kafayı mı yediniz!!!!5 aylık bebeğe ne çizgi filmi Allah aşkına yaaa.Ekranin zararlarını herkes bas bas bagirirken nasıl vicdanınız el veriyor...2 yaşa kadar yasak....Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı...ilgilenmeyeceginiz bebeği doğurmayin...
Burada 4 aylık bebeğe telefondan video izleten biriyle kimin daha çok cahil olduğunu tartışmayacağım. Ayrıca her sıkıştığınızda Allah’ı ortaya atmayı bırakmalısınız. Burada konu o değil saptırmayın çünkü kendinizi haklı çıkaramazsınız bu şekilde.Asıl Sana vah ki ne vah...çok fazla cahilsin geleceği Sadece Allah bilir geleceği siz BİLMİYORSUNUZ ve bilemezsiniz de inşaallah Geleceği sadece ve sadece ALLAH BİLİR
Siz kafayımı yediniz??? ne bu önyargı yaa Her önüme gelen çizgi filmi izletmiyorum Allah a şükürler olsun Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı dedin bunun kararını SADECE ALLAH VERİRRR ve Allah a şükürler olsun bilinçli yim en azından inşaallah senden daha bilinçliyim inşaallah
LÜTFEN bebeğe böyle ekrana maruz kalabileceği şeyler izletmeyin oynatmayın. geç konuşmadan odaklananamaya kadar bir sürü sorun oluşturuyor.Merhaba hanımlar Az önce 4 ay 13 günlük bebeğim ateşi vardı salgından dolayı büyük ihtimalle hastaneye gitmedik 37 38 lerde inip çıkıyo ateşi 39 olursa gidicem hastaneye salgından dolayı gidemedik neyse telefonda çizgi film izletirken kafasına telefonu düşürdüm çok yorgundum salgından dolayı hastayım uykum geldi babası mesaide bu ikinci oldu yaa bu sefer alnına geldi ön tarafa çok kızardı 4 19 da düşürdüm şuan geçti kızarıklığı 3 saat uyutmıycam öyle yazıyor nette inşaallah 3 saat uyutmam inşaallah bir yandan ateşi var telefon düşürmesini kendimde denedim acıyor baya yani affedemedim kendimi nasıl yaptım diye çocuğuma da biraz ağladım diğerinde 1 aylıkken mi neydi kafa üstüne düşürdüm alırken mi neydi bilemiyorum da birşey olurmu ne yapsam bilemiyorum hanımlar babasına desem mi babası telefonu düşürdüğünü duysa çok fazla kızar doktora gitmem gerekiyorsa giderim ne yapabilirim ya? başına gelen oldumu acaba ?
İnşallah mahsallahla olmaz o işler Allah akıl fikir vermiş. Kullanmasını bilin. Elinde telefon var ekrana maruz kalan çocuklara neler oluyor araştırıp okuyun. Bebeğinize de telefon TV açmayın. Daha küçücük bebek o. Kitap alın kartlar alın onlara baksın. Olmadı siyah kırmızı resim çizin onlara baksın. Ama ekran vermeyin. Burda çok konu var ekrana maruz kalmış bebekler psikolog psikolog geziyorlar.yazik degilmi. ? Geçin bebek şarkılari açın siz söyleyin karşısında .Asıl Sana vah ki ne vah...çok fazla cahilsin geleceği Sadece Allah bilir geleceği siz BİLMİYORSUNUZ ve bilemezsiniz de inşaallah Geleceği sadece ve sadece ALLAH BİLİR
Siz kafayımı yediniz??? ne bu önyargı yaa Her önüme gelen çizgi filmi izletmiyorum Allah a şükürler olsun Bu kadar bilinçsiz insanlar anne olmamalı dedin bunun kararını SADECE ALLAH VERİRRR ve Allah a şükürler olsun bilinçli yim en azından inşaallah senden daha bilinçliyim inşaa
Zaten sağlık ocağına götürdümAaa siz delirdiniz mi? Yavrunun darbe alan yeri falan kızarmış bir de, bir şey olsa allah korusun nasıl hastaneye yetiştireceksiniz? Cildi ufak döküntü yapmış gibi buraya yazılıp tecrübeli annelerden akıl alınacak mesele mi bu konu? Vakit kaybetmeden acile götürün de orada gözetim altında tutsunlar bari.
En az 2 yaşına kadar telefon tablet tv izletilmemesini sağdan soldan duydum bende ama Doktor diyesiye kadar çok zarar vereceğine inanmıyordum Allah nasip ederse inşaallah 2 yaşına kadar inşaallah telefon tablet tv izletirmeyeceğim inşaallahLÜTFEN bebeğe böyle ekrana maruz kalabileceği şeyler izletmeyin oynatmayın. geç konuşmadan odaklananamaya kadar bir sürü sorun oluşturuyor.
Adnan Oktar kedicigi anne olmuşEn az 2 yaşına kadar telefon tablet tv izletilmemesini sağdan soldan duydum bende ama Doktor diyesiye kadar çok zarar vereceğine inanmıyordum Allah nasip ederse inşaallah 2 yaşına kadar inşaallah telefon tablet tv izletirmeyeceğim inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?