bende katılıyorum sana yaptıgın fedakarlıgı sürekli eşinin başına kakma o da arkındadır
sen yeni evlisin ve sevdiklerinden ayrısın bence sen bir hafta kadar ailenin yanına git hasretin bitsin hem bu arada evini eşini özlemiş olursun iyi gelir kızım.
Teşekkür ederim ılımlı yaklaşımınız için ama bu adamı özleyeceğimi sanmıyorum, madem bunlar normal beni biliyor neden benle evleniyor bunları normal gören bir sürü insan var kaçıyor bir cevap vermiyor bir daha olmucak bakmıcam demiyor .bu adam beni tanımamış mı o zman bilmiyorum bi anlam veremiyorum
eve geldi özür dilerim dedi . teamviewer (bilmeyenler için uzaktan bağlanma programı) kurarız her gün bakarsın diyor. bu mudur arkadaşlar çözümlendi yani ona göre .
eve geldi özür dilerim dedi . teamviewer (bilmeyenler için uzaktan bağlanma programı) kurarız her gün bakarsın diyor. bu mudur arkadaşlar çözümlendi yani ona göre .
bu kadar çaba gösterdiyse sen de affetmelisin.
zaten yaptığı hata, ona şüphe yok.ama kabul etmesi bile çok çok önemli.tabi bunu tersi şekilde davransaydı daha iyi anlardın.
içinden hiç gelmeyecek belki ama bir süre sonra unutursun.
öfke de zamanla geçer..