Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
facede arama geçmişi nerde var yaa ben çok geride kalmışım galiba bu arada allah yardımcın olsun. ama nerden baktın buna çok merak ettim.paylaşırsan sevinirim
facede arama geçmişi nerde var yaa ben çok geride kalmışım galiba bu arada allah yardımcın olsun. ama nerden baktın buna çok merak ettim.paylaşırsan sevinirim
arkadaslar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum ama ilk defa konu acmaya karar verdim işin içinden çıkamıyorum.hemen konuya geceyim esimin face sifresini birtürlü bulup açtım ve arama gecmişşinde aylardır kadının biri günde 10 kere aratılmıs.hergün aralıksız hemde.ve calıstıgı yada sahibi oldugu kuaför salonuda aratılmıs.istisnasız hergün 10 un üzerinde bakılmıs fotgraflarına.ayrıca bu kadın esimin en yakın arkadasında ekli.acık sacık güzel fotografları var ayrıca gecelik gibi kıyafetlerle cekilmiş ilginç pozlarda vermiş.ve bu durumu resmen eşime söyledim ve nedenini sordum.senin düsündügün gibi degil diyor ben seni aldatmadım diyor.arkadasım baktırdı diyor bukadın arkadasında ekli oldugu halde eşime baktırmıs yalana bak. bende dedimki kadın istememiştir aldatmadıysanda ondandır dedim.kadın istese kosa kosa gideceksin arzuladıgın biri belli dedim.bu benim için aldatmaktır zaten dedim.dedimde dedim anlayacagınız.siz konularınızda hep diyosunuz ayrılmayı göze alıyosanız bakın diyosunuz ben göze aldım ve baktım.3,5 sene gecmişim var esimle ve 5 aydır evliyiz.bunu ondan hiç beklemezdim darmadagın oldum siz olsanız ne yapardınız kadını bulmalımıyım ki acaba yada eşime dogruyu nasıl söyletebilirimki.neden yaptı bunu kafam karma karısık.nedeni resmen yok adamın.daha düngece ögrendim ve suanda bosanmaktan baska bişey yapamam.ama neden neden neden..............
kızlar merak edenler için size gelişmeleri anlatayım.kadını arastırdım.burda izmirde fotomodel.istanbula gitmeye falan hazırlanıyomus goglede haberleride var.kuaför de calısıyo diyo düsünüyodum ya o kuaför ise izmirde en ünlü kuaförmüs.hep fotomodoller falan oraya gidiyormus o kuaförün facesinde degisik degişik fotomodeller mankenlerle alemlerde olan fotograflar paylasılmıs.esimin baktıgı kadında o kuaförün müsterisi.esimin arkadasındada ekli kadın.arkadası esime demiş bak mankenler falan var diye bende 1 tanesi ekli falan diye.konu böyle baslamıs.o gün birlikte bakmıslar.benşm esimde tabi kadını nekadar arzuladıysa artık gerisi malum hergün ne hayallerle inceledi kimbilir.benle birlikteyken bile hayal kurmustur belkide.....ama ben konunun basından beri diyorum kadınla birlikte olmamıslarsada benim için bu aldatmaktır diye.cünkü esim baska kadınları arzulayacak yapıdaymıs demek.ayrılma kararı almasaydım fiilen baska kadınlarlada cok rahat aldatılabilirdim.suan hala aynı evdeyiz artık oda bosanmayı kabul ediyor.cok sıkıldım bu konudan laflarından artık diyor böyle yasamaktansa ayrılalım diyor ben bişey yapmadım seni aldatmadım ,ben artık sana kendimi anlatmaktan yoruldum diyor.
kızlar merak edenler için size gelişmeleri anlatayım.kadını arastırdım.burda izmirde fotomodel.istanbula gitmeye falan hazırlanıyomus goglede haberleride var.kuaför de calısıyo diyo düsünüyodum ya o kuaför ise izmirde en ünlü kuaförmüs.hep fotomodoller falan oraya gidiyormus o kuaförün facesinde degisik degişik fotomodeller mankenlerle alemlerde olan fotograflar paylasılmıs.esimin baktıgı kadında o kuaförün müsterisi.esimin arkadasındada ekli kadın.arkadası esime demiş bak mankenler falan var diye bende 1 tanesi ekli falan diye.konu böyle baslamıs.o gün birlikte bakmıslar.benşm esimde tabi kadını nekadar arzuladıysa artık gerisi malum hergün ne hayallerle inceledi kimbilir.benle birlikteyken bile hayal kurmustur belkide.....ama ben konunun basından beri diyorum kadınla birlikte olmamıslarsada benim için bu aldatmaktır diye.cünkü esim baska kadınları arzulayacak yapıdaymıs demek.ayrılma kararı almasaydım fiilen baska kadınlarlada cok rahat aldatılabilirdim.suan hala aynı evdeyiz artık oda bosanmayı kabul ediyor.cok sıkıldım bu konudan laflarından artık diyor böyle yasamaktansa ayrılalım diyor ben bişey yapmadım seni aldatmadım ,ben artık sana kendimi anlatmaktan yoruldum diyor.
Ha birde afffetceksen facebookmuş twittermış ne gerek var böyle şeylere evlilerin bu kadar foto koyup arkadaş listesi olmasına anlam veremiyorum siz birbirinize yetersiniz facabook un olmasın demiyorum olsunda hayatının parçası olmasın kapatsın gerekirsede öyle konuş kapatcaksın de