5 aylık evliyim bosanmalıyım galiba

facede arama geçmişi nerde var yaa ben çok geride kalmışım galiba bu arada allah yardımcın olsun. ama nerden baktın buna çok merak ettim.paylaşırsan sevinirim

Şöyle bir baktımda cancagızım yazmışsın ımzana eşinle ilgili. Ne kadar garip degılmıNeden ellerindekini kaybedeceklerını bıldıklerı halde böyle yaparlarki ? Madem ayrılıga bu kadar üzüleceksin niye böyle bir halt edersin.Çok üzülüyorum böyle şeyler yüzünden olan ayrılıklara insan affetsede ömür boyu unutamaz ki.Hep aklında acaba sorusu kalır.Allah yardımcın olsun canım. Acıda olsa en dogrusunu yapıyorsun

facede arama geçmişi nerde var yaa ben çok geride kalmışım galiba bu arada allah yardımcın olsun. ama nerden baktın buna çok merak ettim.paylaşırsan sevinirim

Profıle gırıp hareketler dökumune tıkla.Ordanda sayfasının solunda yazan fotograflar,begenmeler,yorumların altında daha fazla olucak oraya tıkla aşagı dogru bakarsan buyutec resmınde ara butonu var ona tıkla

http://m.facebook.com/KullanıcıAdı/allactivity Kullanıcı adı kısmına girdiğin hesabın kullanıcı adını giriyorsun genelde isim.soyisim oluyor bu...
Orda da filtrele diye bir kısım var orda arama olanı seçince bütün yapılan aramalar çıkıyor...
Bu linki neden verdim çünkü bu ara hareketler dökümünde sıklıkla sorunlar oluyor...
Ayrıca telefon veya tabletlerde facbook uygulaması üzerinden yapılan aramaları göremiyoruz bu şekilde kızlar aklınızda olsun...
Yani eskiden böyle şeyler mi vardı aslında belki kimler kimleri aratıp resimlerine bakıyorlardı yani... bilmiyorum hem çok affedilmez bişey böyle saplantılı halde bakmış olmaları fln, hemde aslında hesabına girip kendin bulmuşsun bir şekilde, milyonlarca insan böyle şeyleri hiç bilmeden yaşıyor muhtemelen...

güçlü durmaya çalış tatlım, balık baştan kokar. karar verdiysen uygula ve hiç pişman olma. Affedince ilerde daha yıkıcı bir aldatmayla karşılaşacağını hepimiz biliyoruz, hatta bu ikincilerde genelde boşanmayı erkek istiyor. sonunda yine boşanıyorsun ama bu sefer sen istediğin için değil o istediği için bu durumda özgüveni toparlamak çok daha zor oluyo. Allah yardımcın olsun.

arkadaslar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum ama ilk defa konu acmaya karar verdim işin içinden çıkamıyorum.hemen konuya geceyim esimin face sifresini birtürlü bulup açtım ve arama gecmişşinde aylardır kadının biri günde 10 kere aratılmıs.hergün aralıksız hemde.ve calıstıgı yada sahibi oldugu kuaför salonuda aratılmıs.istisnasız hergün 10 un üzerinde bakılmıs fotgraflarına.ayrıca bu kadın esimin en yakın arkadasında ekli.acık sacık güzel fotografları var ayrıca gecelik gibi kıyafetlerle cekilmiş ilginç pozlarda vermiş.ve bu durumu resmen eşime söyledim ve nedenini sordum.senin düsündügün gibi degil diyor ben seni aldatmadım diyor.arkadasım baktırdı diyor bukadın arkadasında ekli oldugu halde eşime baktırmıs yalana bak. bende dedimki kadın istememiştir aldatmadıysanda ondandır dedim.kadın istese kosa kosa gideceksin arzuladıgın biri belli dedim.bu benim için aldatmaktır zaten dedim.dedimde dedim anlayacagınız.siz konularınızda hep diyosunuz ayrılmayı göze alıyosanız bakın diyosunuz ben göze aldım ve baktım.3,5 sene gecmişim var esimle ve 5 aydır evliyiz.bunu ondan hiç beklemezdim darmadagın oldum siz olsanız ne yapardınız kadını bulmalımıyım ki acaba yada eşime dogruyu nasıl söyletebilirimki.neden yaptı bunu kafam karma karısık.nedeni resmen yok adamın.daha düngece ögrendim ve suanda bosanmaktan baska bişey yapamam.ama neden neden neden..............

canım öncelikle yaşadığın zor bir durum hiç bir erkek itiraf etmez yediği haltı hep inkar yolunu seçer ve biz kadınların o kadını bulup mesaj atamayacağımızı falan düşünür yapçağın tek şey kadına mesaj atmak eğer kocanla arasında bişey yoksa net olur ama eğer varsa muhtemelen tersler suç falan bastırı tabi bu kadının pişkinlik durumuna göre değişir canım...
boşanmaya gelince iyi düşünmelisin ama taviz verirsen arkası gelir nede olsa boşanmadı bir daha yapsam ruhu duymaz diye düşünüyorlar allah yardımcın olsun..

Bende böylelerinin niye evlendiğini anlamam
Git o hergün profilini dikizlediğin kadına nağme yap, olmadı ötekine..
Evlilik senin neyine :19:

zor bir durum canım benim bence aklında hiç bir soru kalmadan konuşmalısın eşinle. nedenlerine cevap bulamadan ani karar verme derim. yaptığı tabii ki çok kötü inan ben bile üzüldüm . zaten bu facebook yüzünden çok boşanmalar oluyor. ablam katibe pek çok evlilik bitiren dosyalarda facebook başı alıyormuş.
yuva kolay kurulmuyor ama çabuk dağılıyor. sen bu konuyu ailenden birilerine açtın mı .

hakkında hayırlısı olsun
en azında çocuk yokken bitmesi daha iyi
daha evliliğin başından arayışlara başlayan birine güvenemezsin zaten
güçlü durursan kısa sürede toparlasın

canım öncelikle çok geçmiş olun ama biraz sakin ol
neden dersen;kendin demişsin açık saçık gecelikli değişik pozları var diye
bellki gün içinde sürekli resim koyan birisi ve eşinde onu merak etmiş tabiki hoş birşey değil yanlış anlmasın kimse
ama istersen bir kez daha konuş çok kötü bir durum mutlaka ama hemen feri davranma derim ben

kızlar merak edenler için size gelişmeleri anlatayım.kadını arastırdım.burda izmirde fotomodel.istanbula gitmeye falan hazırlanıyomus goglede haberleride var.kuaför de calısıyo diyo düsünüyodum ya o kuaför ise izmirde en ünlü kuaförmüs.hep fotomodoller falan oraya gidiyormus o kuaförün facesinde degisik degişik fotomodeller mankenlerle alemlerde olan fotograflar paylasılmıs.esimin baktıgı kadında o kuaförün müsterisi.esimin arkadasındada ekli kadın.arkadası esime demiş bak mankenler falan var diye bende 1 tanesi ekli falan diye.konu böyle baslamıs.o gün birlikte bakmıslar.benşm esimde tabi kadını nekadar arzuladıysa artık gerisi malum hergün ne hayallerle inceledi kimbilir.benle birlikteyken bile hayal kurmustur belkide.....ama ben konunun basından beri diyorum kadınla birlikte olmamıslarsada benim için bu aldatmaktır diye.cünkü esim baska kadınları arzulayacak yapıdaymıs demek.ayrılma kararı almasaydım fiilen baska kadınlarlada cok rahat aldatılabilirdim.suan hala aynı evdeyiz artık oda bosanmayı kabul ediyor.cok sıkıldım bu konudan laflarından artık diyor böyle yasamaktansa ayrılalım diyor ben bişey yapmadım seni aldatmadım ,ben artık sana kendimi anlatmaktan yoruldum diyor.

kızlar merak edenler için size gelişmeleri anlatayım.kadını arastırdım.burda izmirde fotomodel.istanbula gitmeye falan hazırlanıyomus goglede haberleride var.kuaför de calısıyo diyo düsünüyodum ya o kuaför ise izmirde en ünlü kuaförmüs.hep fotomodoller falan oraya gidiyormus o kuaförün facesinde degisik degişik fotomodeller mankenlerle alemlerde olan fotograflar paylasılmıs.esimin baktıgı kadında o kuaförün müsterisi.esimin arkadasındada ekli kadın.arkadası esime demiş bak mankenler falan var diye bende 1 tanesi ekli falan diye.konu böyle baslamıs.o gün birlikte bakmıslar.benşm esimde tabi kadını nekadar arzuladıysa artık gerisi malum hergün ne hayallerle inceledi kimbilir.benle birlikteyken bile hayal kurmustur belkide.....ama ben konunun basından beri diyorum kadınla birlikte olmamıslarsada benim için bu aldatmaktır diye.cünkü esim baska kadınları arzulayacak yapıdaymıs demek.ayrılma kararı almasaydım fiilen baska kadınlarlada cok rahat aldatılabilirdim.suan hala aynı evdeyiz artık oda bosanmayı kabul ediyor.cok sıkıldım bu konudan laflarından artık diyor böyle yasamaktansa ayrılalım diyor ben bişey yapmadım seni aldatmadım ,ben artık sana kendimi anlatmaktan yoruldum diyor.

Düşüncelerime ait cümleleri kendi yazınızda gördüğümden fazla yorum yapmayacağım
Size katılıyorum

seni kararlı gördüyse yapacağı birşey yok zaten
valla seni tebrik ederim
buradaki pek çok kadın çok daha kötülerini yaşamalarına rağmen senin kadar dik ve kararlı duramadı

Canım benim kıyamam sana ya:(((
Sende anladığım kadarıyla çok gururlu birisin.Ya eşine çok kızdım evliliğin sorumluluğunu anlayamadı heralde.5Aylık evli biri neden sıkılmış olabilirde farklı arayışlara kalkmış düşünüp içinden çıkamadım boşanma konusuna gelirsekte şöyle düşün onunla evliyken mi daha çok acı cekeceksin yoksa bu kararını uygulayıp boşanmışken mi?Bilemiyorum ya ne diceğimi şaşırdım ne basiretsiz bi adammış ya kızma ama:(sende başka bir erkeğin fotosuna bakıp iç geçirsen affeder mi acaba?Ya da şöyle yap ders vermek istiyosan 1 2 ay kadar o yokmuş gibi davran evde konuşma bile tamamen kendi hayatına çekil ,arkadaşlarınla görüş ne biliyim yeni hobiler edin daha sonra olayın sıcaklığı geçtiğin de bidaha düşün tatlım.Birde annenle de konuşabilirsin benim dedem de genç karısını hamileyken defalarca aldatmış kadın sineye çekmiş eskilerin evliliği belki bu yuzden yürüyor bilemiyorum üzüldüm Allah yardımcın olsun

Ha birde afffetceksen facebookmuş twittermış ne gerek var böyle şeylere evlilerin bu kadar foto koyup arkadaş listesi olmasına anlam veremiyorum siz birbirinize yetersiniz facabook un olmasın demiyorum olsunda hayatının parçası olmasın kapatsın gerekirsede öyle konuş kapatcaksın de

Ha birde afffetceksen facebookmuş twittermış ne gerek var böyle şeylere evlilerin bu kadar foto koyup arkadaş listesi olmasına anlam veremiyorum siz birbirinize yetersiniz facabook un olmasın demiyorum olsunda hayatının parçası olmasın kapatsın gerekirsede öyle konuş kapatcaksın de

Eğer güven gitmişse bin defa facebook'unu kapatsın.
Çocuk bakıcısı gibi sürekli eşinin peşinden acaba başka isimle facebook açmışmıdır,diye düşünerek geçecek hayatı.

Sözün özü,güven bitmişse erkek bin defa artık yapmayacağım desin nafile.

Back
X