5 aylık evliyim bosanmalıyım galiba

Ben sevgilime bile gunde 10 defa bakmiyorum ya. Hadi sevgilim benim artik desek, hoslandigim zamanlarda da bakmiodum..

Dusunuyorum.. Bi insani bu kdr kafaya taksam bile 10 defa bakmam yahu..

Kadin surekli ilgi cekici fotograf paylasan bi kadin mi? Bundan dolayi mi takip ediyor acaba, yoksa olan fotograflarina mi bakiyor surekli ic gecire gecire.

İlk ihtimalda kocanin abazaligi derim, ikinci ihtimalde fena abayi yakmis derim. Ancak her ihtimalde ayrilirim sanirim ya.. Hazmedilir bi sey degil. Allah guc versin.

arkadasım işte tamda ben böyle düsünüyorum.her türlüsüde aldatmanın ta kendisi.karı budalası demek ki esim belli oldu işte

doyumsuz insan hep doyumsuzdur sonuçta. işin çok zor olur sürdürürsen... :26:

haklısın arkadasım hemde sonuna kadarrrrr.ben onun hiç karıya kıza karsı merakı oldugunu düsünmezdim.aklımdan gecmezdi bile.kendi halinde biriydi işte.ama hersey göründügü gibi olmuyormus işte.bütün hayallerim yıkıldı.ayrılınca suanki durum kadar üzülmeyecegim en azından.beni hiç ama hiç haketmedi

gül gibi karısı dururken elalemin hafif kadınlarının resmine günlerce ve defalarca bakan erkekten hayırmı gelir. ne kadar ayıp.

arkadaslar merhaba uzun zamandır sizi takip ediyorum ama ilk defa konu acmaya karar verdim işin içinden çıkamıyorum.hemen konuya geceyim esimin face sifresini birtürlü bulup açtım ve arama gecmişşinde aylardır kadının biri günde 10 kere aratılmıs.hergün aralıksız hemde.ve calıstıgı yada sahibi oldugu kuaför salonuda aratılmıs.istisnasız hergün 10 un üzerinde bakılmıs fotgraflarına.ayrıca bu kadın esimin en yakın arkadasında ekli.acık sacık güzel fotografları var ayrıca gecelik gibi kıyafetlerle cekilmiş ilginç pozlarda vermiş.ve bu durumu resmen eşime söyledim ve nedenini sordum.senin düsündügün gibi degil diyor ben seni aldatmadım diyor.arkadasım baktırdı diyor bukadın arkadasında ekli oldugu halde eşime baktırmıs yalana bak. bende dedimki kadın istememiştir aldatmadıysanda ondandır dedim.kadın istese kosa kosa gideceksin arzuladıgın biri belli dedim.bu benim için aldatmaktır zaten dedim.dedimde dedim anlayacagınız.siz konularınızda hep diyosunuz ayrılmayı göze alıyosanız bakın diyosunuz ben göze aldım ve baktım.3,5 sene gecmişim var esimle ve 5 aydır evliyiz.bunu ondan hiç beklemezdim darmadagın oldum siz olsanız ne yapardınız kadını bulmalımıyım ki acaba yada eşime dogruyu nasıl söyletebilirimki.neden yaptı bunu kafam karma karısık.nedeni resmen yok adamın.daha düngece ögrendim ve suanda bosanmaktan baska bişey yapamam.ama neden neden neden..............
kadına ilgi duyuyor eşin yoksa niye resimlerine baksın doyamamış bakmaya bir türlü baksana..istor kaddınla beraber olmayı belki yeni evli olduğu için cesaret edemiyor veya kadın ilgilenmiyor eşinle..ama bu kadar aratmışsa günde 10 kere belliki kocacığının canı,gözü,gönlü o kadında..3,5 yıllık geçmiş 5 aylık evlilik nedirki 30 yıllıklar aldatıyor..demekki eşin artık başkasında arıyor herşeyi..eşini sevgilisini seven adam başka kadınlara yan gözle bile bakmaz..gerçekler acıdır gerçekler acıtır..

takıntı olmus kadın herlde gunde 10 kere ne yaa.. off napıcaksın pekı smdı utandı mı barı panıkledı mı eskı sewgılısı olabılır mı kadın

takıntı olmus kadın herlde gunde 10 kere ne yaa.. off napıcaksın pekı smdı utandı mı barı panıkledı mı eskı sewgılısı olabılır mı kadın

bu sekilde karı kız meraklısı biriyle yasayamayacagım kesin.artık bu konu hakkında konusmayacagım onunla.hersey orada bosanmaya karar verdim.ona göre sadece merak etmişmiş

Daha cok yeni evlisiniz üzüldum boyle
olmasina.. oncelikle Kadini bul ve acikca sor.
olmadi arkadasini arat sor pesini birakma.
senin yerinde olsam oncelikle gercegi ogrenirdim
Daha sonra ne yapacagina karar verirsin..

Daha cok yeni evlisiniz üzüldum boyle
olmasina.. oncelikle Kadini bul ve acikca sor.
olmadi arkadasini arat sor pesini birakma.
senin yerinde olsam oncelikle gercegi ogrenirdim
Daha sonra ne yapacagina karar verirsin..

ben diyorumki kadına sorsam ne olacak sormasam ne arkadasımm.hiç bisey yoksa bile aralarında bu adam karı budalası işte belli arkadasım.bu zaten aldatmanın kanıtı degilmi.kafam karma karısık suanda ne düsünecegimi sasırmıs durumdayım

bu sekilde karı kız meraklısı biriyle yasayamayacagım kesin.artık bu konu hakkında konusmayacagım onunla.hersey orada bosanmaya karar verdim.ona göre sadece merak etmişmiş

hakkında hayırlısı olsun canım ya
zaten böyle bi adama bi daha güvenemezsin sanırım
düşünsene seninle birlikteyken onu mu düşünüyo acaba diye hep aklın karışacak
böyle yaşamaktansa en başından bitmesi daha iyi sen de çok yara almadan kurtulmuş olursun
güvensizlik içinde yaşamak gerçekten çok kötü
bence şükret ki gerçek yüzü hemen ortaya çıktı
çocukların filan olsa çok daha zor olurdu senin için

ailen ne der peki bu duruma seni arkanda dururlar mı

ben diyorumki kadına sorsam ne olacak sormasam ne arkadasımm.hiç bisey yoksa bile aralarında bu adam karı budalası işte belli arkadasım.bu zaten aldatmanın kanıtı degilmi.kafam karma karısık suanda ne düsünecegimi sasırmıs durumdayım

Sana hemen ayril diyemem, cok yeni evlisin
Ayrica gercekten emin ol bi resme bakmis olabilir
Sana simdi yuz sebeb sayabilirim tabiki yaptigi dogru degil
Ama altindaki gercegi ogren canim benim.
belkide cok baska sebebleri vardir.
seni aldatnak isteyen icinde olan adam daha once yapardi
Esini sana savunmuyorum ama yuvani yikmadan
once altindaki sebebleri arastir ..
ayrica neler neler duyuyoruz hergub gunluk hayatimizda.
erkeklerin boyle takintilari olabiliyo..
kimi video bakar kimi boyle resim bakar. Ama senin esin neden niye bakmis kendi icini rahatlama adina gercegi ogren diyorum
En son karari yine sen vereceksin tabiki....

kimi video bakar kimi boyle resim bakar. Ama senin esin neden niye bakmis kendi icini rahatlama adina gercegi ogren diyorum
pekide neden hergün onlarca kere kadının resimlerine bakılır. hadi bir kere olsa nedeni olurda hergün defalarca bakmanın ne gibi nedeni olabilir gecelikli kadına

pekide neden hergün onlarca kere kadının resimlerine bakılır. hadi bir kere olsa nedeni olurda hergün defalarca bakmanın ne gibi nedeni olabilir gecelikli kadına

[Kadini begenmis olabilir .. Aralarinda baska bir bag olabilir.. eskiden taniyordur... belki arkadaslari arasinda bi konudan gecmistir . Ne biliyim onu ancak kadina sorarak ogrenebilir

Son düzenleme:

sizinki de biraz polyannacılık oluyo sanki

iyi de adam niye baktığını söylemez ki
tabiki öylesine baktım diyecek
ne yani ondan çok hoşlanıyorum diyecek değil ya
kadına ilgisi olduğu kabak gibi ortada ve daha 5 aylık evliyken başlamış arayışlara
takıntısı olsa pek çok kadın resmine bakıp aratırdı adam sadece buna bakıyo aşırı bi şekilde bakıyo

kadına mesaj atsa nolucak belki onun haberi bile yok
adam kendi kendine bakıyo olabilir fırsat bulunca işi ilerletmek isteyecekti ama karısına yakalandı
kadınla görüşüyosa bile adam kadınla konuşup uyarmıştır bile birşey söyleme diye
sonuç değişmiyo ki

ben bu durumu erkekler böyle şeylere bakar diye normalleştiremem doğrusu
şimdi yapınca yeni evlisin boşanma
2-3 yıl sonra çocukların var boşanma
bu hep böyle sürüp gider o zaman
erkek yapar kadın affeder görmezden gelir o erkek diye
erkekler hep dört ayak üstüne düşsün böylelikle

canım hersey senşn düsündügün gibi olmuyor işte gerceklerden kacarak düsüncelerimi degiştiremem ki yapamam.hersey okadar ortadaki.altında iyi niyet bulamıyorum hadi birkackere baksa ilgisini cekmiş dicem ben olsam bende bakardım dicem ama defalarca saplantılı sekilde bakılmıs.arzulanmıs yani kadın.yani kısaca esimin içinde kadın merakı varmıs.aralarında bişey yoksa bile fiilen aldatılmama az kaldı anlayacagın.cok iyi niyetlisin gercekten

bugün konustum arkadaslar bosanmak istedigimi bu sekilde yasayamayacagımı güvenimin kalmadıgını ayrıca onunla artık sarılıp uyuyamayacagımı affedersem hiçbirseyin eskisi gibi olamayacagını söyledim.ayrılmak istemiyor beni cok sevdigini söylüyor neler atlattık biz diyor.gecmişte cok sıkıntılar cekmiştik.bir merak yüzünden neler geldi basıma diyokadının haberi olmadıgına görüsmediklerine yeminler ediyo.kısaca bir sürü sey söylüyor sevgisini anlatan.ama ne dese nafile işte biz okadar sıkıntılar cektikki sayfalara sıgmaz.ailesi falan konusmuyor benimle bu konulara girmek bile istemiyorum.herseyine katlandım herseyini cektim ama bunu kaldıramam hiçbirseye degmezmiş.sogudumu insan geri dönüsü olmuyor işte.içimi parcalaya parcalaya bitirdi herseyi içimde işte.kısaca kesin net bitti arkadaslar

Back
X