• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 aylık gebelik karindan ulturosonda gorunurmu

Ya hamile falan değil. Doktora da gitti. Dediğine göre. Doktor hamile falan değilsin dedi. Adet görüyor bir ton test yapmış hepsi negatif...

Canı sıkıldikca konu açıyor hamile miyim diye? Bence amaç ilgi çekmek artık.
Olmasin da zaten yazık o çocuğa

5 aylik gebelik karindan ulturosanda gözükürmu görunmeme ihtimali varmi kızlar
Yok canım neden gözüksün ki. 🙄

Buraya yazıp fikir alamazsın ciddiyim şeyi izle TLC HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM programını ordakilerin deneyimlerine bak.

Bende geçen doktorda gördüm ama bebek değil miydi? İçime kurt düştü şimdi 🥺

Bu yorumun aynı ni ben yazmıştım bir değişik üyeye aynen hamilemiyim diyordu
Bu ne demek böyle şey olurmu bacak açmak falan diyenler oldu
Ama özeti bu onu bilen hamileliği çocuğu karnında büyümesini bilmiyorsa sevişmeyecek
Sorduğu soruya şuan ne denir şimdi bu arkadaşın bebek 4 ay sonra doğrucak eğer cidden hamileyse bebeğe nasıl bakıcak bide o var

Allah akıl fikir versin

Valla daha kötü bir tabir kullanacaktım da neyse dedim... Gayet bacak açmak işte. Aklı başında herkes nasıl çocuk yapılır biliyor sonuçta.

Burada çocuk sahibi olamadığı için üzülen bir sürü insan var. Çok yakın bir tanıdığım da senelerdir uğraşıyor ve psikolojik olarak zor bir süreç. Zaten üzülürken biri çıkıp "5 aylık hamile miyim?" falan diye soruyor... Düşününce çıldırmamak elde değil.

Cidden keşke annelik ehliyeti falan olsa. Sınavı geçemeyen çocuk sahibi olamasa 🙄

Back
X