5 aylık gebelikte kanama

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Kızlar dün 21+5 tik. Öğlen afedersiniz lavaboya gittiğimde peçeteye kan geldi biraz. Kanlı akıntı gibiydi de yani. Sonra acile gittik hemen. Doktor muayene etti. Bebeğin kalbi atıyor , hareket ediyor ve suyu da iyi ama neden kanama oldu bilmiyoruz. Lavaboya sadece o gidişimde olmuştu. Bi daha olmadı. Az önce yine lavabodayken peçeteye geldi. Ama bebeğimi hissediyorum çok şükür. Yarın tekrar doktora gideceğiz.
Ebe arada bir bu şekilde kanama olabilir demişti ama 5 aydır hiç bsey yoktu. Şimdi birden böyle olunca endişe ettim. Siz ne düşünüyorsunuz? Endişe etmeli miyim

Kızlar dün 21+5 tik. Öğlen afedersiniz lavaboya gittiğimde peçeteye kan geldi biraz. Kanlı akıntı gibiydi de yani. Sonra acile gittik hemen. Doktor muayene etti. Bebeğin kalbi atıyor , hareket ediyor ve suyu da iyi ama neden kanama oldu bilmiyoruz. Lavaboya sadece o gidişimde olmuştu. Bi daha olmadı. Az önce yine lavabodayken peçeteye geldi. Ama bebeğimi hissediyorum çok şükür. Yarın tekrar doktora gideceğiz.
Ebe arada bir bu şekilde kanama olabilir demişti ama 5 aydır hiç bsey yoktu. Şimdi birden böyle olunca endişe ettim. Siz ne düşünüyorsunuz? Endişe etmeli miyim
Özel olacak ama eşinizle ilişkiye girmiş miydiniz o gün ya da önceki gün falan

Kanama hiçbir zaman normal kabul edilmez iyi bı doktora girmenizi öneririm
Bi acildeki jinekolog gördü. Bi de kendi doktorum. Bebekte sıkıntı yok. Rahim uzunluğu falan da iyi. Bi sıkıntı bulamadılar. Sadece iş yapmayacaksın, dinleneceksin, uzanacaksın falan dediler

Son durumunu ne benimde kan geldi 19haftalik size ne dediyse aynısını bana dedi

Son durumunu ne benimde kan geldi 19haftalik size ne dediyse aynısını bana dedi
Hiç bir sıkıntımız olmadı. 12 oldu bebeğim dünyaya geleli çok şükür. Allahım size de sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İstirahat edin. Ağır iş yapmayın. Bsey olmaz Allah’ın izniyle

Back
X