5 aylık hamileyim ama

dagci55

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2025
11
-1
1
37
Benim 7 aylık bir kızım var ve sezeryan oldu korunduğum halde hamile kaldım ve Aslında kalmışım haberim yoktu gece mahvetti öğrendim ve Bebek 5 aylık olmuş Ben diğer Hamileler gibi kusma ya da karnını şişmesi mide bulantısı bunları ilk ilk hamileliğimde de yaşamadım ve bu yüzden de anlamam çok zor oldu iç kaynım geniş olduğu için karnım da çok şişmiyor Bugün doktora gittik eşimle beraber ve doktor bana ki bana göre tavrı hiç hoş değildi senin ölüm riskin var işte Bundan 3 ay önce biz bir hastayı böyle zor kurtardık bebeği öldü neredeyse hastaydı kaybediyoruz dedi benim zaten ilk hamileliğim sezeryan oldu zaten korkularım vardı Ve dünden beri ağlamaktan gözlerim şişti ya bana bir şey olur bebeğim tek kalırsa diye Eğer bu durumu yaşayanlar varsa bilgi verebilir mi lütfen

allah korusun kötü düşünmeyin lütfen başka doktora görünün mutlaka

Geçmiş olsun neden riskli anlamadım?

sezeryan doğumdan sonra en az bir yıl geçmesi beklenir,bu yüzden sağlık sorunları yaşanabilir,o doktor keşke ağzından çıkana dikkat etseymiş,farklı bir doktora da gidin,

Başka bir doktora gidin. Bunu ilk yaşayan sen değilsindir. Sezeyan ile peşpeşe 2 çocuğu olan birsürü insan var.

sezeryan doğumdan sonra en az bir yıl geçmesi beklenir,bu yüzden sağlık sorunları yaşanabilir,o doktor keşke ağzından çıkana dikkat etseymiş,farklı bir doktora da gidin,
Keşke eğitim alırken insanlıktan da nasibi alsalar

Korunurken nasıl hamile kaniliyor anlatır mısınız valla bilemiyorum ve korkuyorum

Ya evet riski var yok değil iç yara 6 ay dış yara 6 ayda iyileşiyor fakat bu durumda ilk olan sen değilsin ben de altı ay sonra kaldım ve bazen dikiş yerim açıyor yalan yok ama bu böyle söylenmez yani bu derece abartılmaz

Korunurken nasıl hamile kaniliyor anlatır mısınız valla bilemiyorum ve korkuyorum
Bizde anlamadık bunlar olabiliyormuş doktorum böyle dedi hatta spiral taktıran bir kadın vardı haberlerde bebek elinde spiral ler doğdu olabilsen seylermiş

Çocuk 5 aylık ve yenimi öğrendiniz hamile olduğunuzu ? Hayretler içinde okuyorum bazen konuları. Nasıl korundunuz acaba çok merak ettim.

Çocuk 5 aylık ve yenimi öğrendiniz hamile olduğunuzu ? Hayretler içinde okuyorum bazen konuları. Nasıl korundunuz acaba çok merak ettim.
Hanfendi doğum kontrol yapıyla korundum ve korunduğunu halde olabiliyormuş ayrıca bende bazen yorumları hayretler içinde okuyorum kadınlar klübü yardımlasma dayanışma yeri ama bazıları insanların nedense dertlerine sadece yorum yapmak saçmalamak yada yargılsmal için yazıyor herneyse

Evet çok gereksiz bana korku ve gerginlik yükledi

riskli evet. ama bir arkadasım 6 ay sonra hamile kaldı ve onu da sezaryen ile doğurdu. bir soeun yasamadı. onun da doktoru çok kızdı, hiç mi kendini düsünmüyorsun vs dedi. bir doktor takibini kabul etmedi. ben bakamam sana dedi. araştırma hastanesinde bir doktor buldu ve inşallah sağlıkla doğuracaksın dedi. gebelik boyunca cok kontrollüydü her konuda dikkat etti falan. sağlıklı bir kızı oldu. bir sorun da yasamadı çok sükür.

yani evet riskli cünkü iç yaralarınız hala tam iyileşmedi. vajinal doğumda bile en az bir yıl beklenmesi öneriliyor sağlıklı bir gebelik için. ama kesin kötü olacak diye bir sey de yok. siz stres yapmayın. olan olmus bu saatten sonra ne yapılabilir buna odaklanın

bazıları var maalesef,canınızı sıkmayın,bilinçli insanlara denk gelirsiniz de inşallah,yol yordam gösterirler,doğum kontrol hapı mı kullanıyordunuz
Evet başka bir doktor ile konuştum korkmayın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…