5 aylık hamıleyım karnım hıc cıkmadı !!!!

ben bol olsada 44 alıyorum daha çok şişicem diye:)
ama 44'de dar gelirde nerden alıcam bilemedim.
şimdiden hamile alt iç çamaşırı XL almaya başladım rahat olsun diye ama ya buda dar gelirse XXL hiç görmedim:)
bu arada şişkinlik için benim dr bir şey yazmadı.
sen ilacın adını yazabilir misin? bende dr a danışarak içebilirim belki

bende senin gibiydim 4 kilo doğdu çocuğum.ama ben zayıftım o yüzden belli olmuyordu..birde ben hiç kilo almadım çocuklarım alırdı karnımda..hamileliğim boyunca sadece 9 kilo aldım doğurduğum anda hamile olmadan önceki halim gibi olmuştum..hatta daha da zayıflamıştım ..

Rennie diye bir şurup verdi. Sanırım iyide geliyor. hafifledim gibi. Prospektösünü okudum gebelikte sakıncası yoktur yazıyor.
Ben hala hamile kıyafeti giymemekte diretiyorum bol kesim birşeyler alıyorum. Hatta normal çamaşırlarımı giyiyorum inatla. Hamile oldumu bilmeyen kilo aldımı sanıyor:)
Bu arada kızım olacağını öğrendim Cuma günü seninki bellimi?

Allah bağışlasın canım, analı babalı büyüsün inşallah bebişin
bu arada benimkide seninki gibi cimcime

ya keşke doğumdan sonra da kalsa kılo:) valla zaman gectıkce yüzüme bı renk gelmeye başladı zayıf olunca da olmuyo ya ınsallah vermem doğumda. ayrıca çocuk da sağlıklı olsun keşke de. bu arada maşallahg canım ya 4 kılo dogurmussun. şu an karnım belırgınlestı artık konuyu açalı haftalar oluyo da su an hamıle olduğum bellı yanı görenler anlıyo.mutlu oluyorum:))

Bende hiç kilo almamıştım hamileliğim boyunca 3.300 doğdu bebegım bebeğe kilo almak önemli

biraz kilo iyidir aslında..ben 18 yaşındada 56 kiloydum 21 yıl içinde 3 doğum yaptım yaşım 45 yine 56 kilodayım..genç kızlığımda 56 ile yüzüm tombuldu ama yaş 45 olunca yüzüm zayıf oldu..aslında boyunun küsuruna göre kilolu olmak gerekiyormuş.mesela benim boyum 1.62 cm..60 kilo gibi olmam gerekir..ama ben çok yesemde hiç kilo alamıyorum..doktora gittim testler falan hiç bir sorun yok..birde bana kilo almamanız iyi dedi..

doktorlar da bana gayet ıyısını dıyor ama ıste bızım ınsanımız sağlıktan cok görüntüye baktığı ıcın cok cabuk elestırebılıyolar.

Ben de seninle aynı durumdayım canım. 19 haftayı geçtim ve karnım belli belirsiz. aslında bu durum beni de üzüyor, hiç hamile değil gibiyim. ayrıca bebeğimde hiç kıpırdama falan da yok. bu konuda endişeliyim biraz. gerçi doktor kiminin karnı geniş olur seninki öyle değil demek ki falan dedi ama verdiği cevaptan pek tatmin olamadım. benle aynı durumda olan var mı acaba? benim bebişten niye ses yok ki hiç bu arada 52 kiloydum başlangıçta, şimdi 55-56. kilo artışı normal mi bu kadar?

cnm bende 50 ile hamıle kaldım su an 55-56 kılodayım bence gayet normal yanı kılo alımı. sonuçta bunun fazlasını alanlar var ılk dört ay.cnm senın boyun kac?bebegın de 22. haftalarda falan kıpır kıpır olur merak etme

Ben 15 gün içinde aldım bu kiloyu canım, oyüzden biraz fazla gibi geldi de. boyum 1.68 . inşallah dediğin gibi kıpır kıpır olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…