5 Aylik İliski

elifelif1404

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
274
94
Sizce 5 aylik bir iliski ne durumlardadir? Neredeyse bir senenin yarisi. Ama bana daha dun gibi geliyor ve ne bileyim eksik bir seyler varmis gibi. 5 ayda iliski nerede ne konumda olmali ve kisilerin birbiriyle iliskileri nasil olmali sizce?

Çoktan öpüşüp sevişmeye başlamışlardır bence...
Ohhh mis kokulu mis!!!

ilişkinin beş ayı bir yılı olmaz bence, henüz bir ayı bile dolmayan bir ilişkim var ve hemen hemen her şeyi paylaşıyoruz. yaşla alakalı sanırım biraz.

Bunun genel bir cevabı olamaz ki.
Kişilere bağlı. Senin ve karşındaki insanın yapısıyla alakalı.

Bana 2 hafta bile yıllar geçmiş gibi gelir genelde mesela.
Çünkü hızlı yaşıyorum.
Ama daha sakin ve yavaş ilerleyen bir ilişkim olsun istiyorum bundan sonra.
Bir anda içine dalınca çabuk bitiyor. Sıkıyor.
Sindire sindire gitmek daha hoş olur gibi.
Ama aşk-meşk dolu dolu yaşanmalı her zaman. Hızlı da olsa yavaş da olsa... Hissetmek önemli.
Sen hissedemiyorsan sıkıntı var demektir.

senin ilişkinden beklentilerini bilemediğimiz için sağlıklı yorum yapmak biraz zor bir şeyler eksik gibi diyorsan ciddi bir ilşki sonunu kafada tamamlamışsınki eksiklikleri görüyorsun. karşı tarafında buna aynı şekilde bakması çok önemli ki eksiklikleri görebilsin.kimisine görede 5 aylık bir ilişkide daha çok yeni biraz daha zaman geçsin birşeyler otursun birbirimizi tanıyalım falan gibi yorumlar yapar netleşmemiş hayaller olduğundan buda tamamen...bu bakış açısına bağlı birşey işte şehsen benim için bir ilişki birkaç buluşmada belli olur gittiği yere kadar giden cinstenmi yada en kısa sürede biryere bağlanacak cinstenmi karar verebiliyorum. sen henüz karar veremediysen biraz daha akışına bırak biraz daha anı yaşayın gidişat ne gösterecek bakalım:KK66:

Sizce 5 aylik bir iliski ne durumlardadir? Neredeyse bir senenin yarisi. Ama bana daha dun gibi geliyor ve ne bileyim eksik bir seyler varmis gibi. 5 ayda iliski nerede ne konumda olmali ve kisilerin birbiriyle iliskileri nasil olmali sizce?
bence herkesin iliskisi kendine ozgudur!
5ayda sevgili olupda hergunu beraber gecirmek var birde 2yildir sevgili olupta ayda 1 gorusmek var, sonra onunla paylastigin seylerede bagli..
nebilim yani iliskide su zamanda soyle olmali boyle olmali diye bise yok bence
birde onceden tanidigin biriside olabilir sevgilin yani bilmiyorum acik oldummu acabaki o_O:KK64:

5 ay çok aşırı az bir süre bence . Onu tanıyamazsn bile nasıl biri olduğunu güvenip güvenmemen gerektiğini ne yapacğaını tam kestiremezsin bile . 5 aylık bi ilişkide en fazla ne seviyor ne sevmiyor nasıl birisi sinirlimi değilmi nasıl mutlu olur olmaz bu kalıp soruların cevabını bilebilirsin onu tanımaya yetmez bence . Öpüşmüşsündür el ele tutuşmuşsundur vs.. bişeyler paylaşmışındır ama çok yetersiz işte . Zaten o yüzden saçma bulurum 1 senede sevgili olup nişan yapıp evlenenleri . Bi de ardından tak diye çocuk yapıyolar sonra da boşanıyolar e sen adamı ne ara tanıdında ne ara çocuk yaptın tabi boşanırsın tabi aldattı dersin vs..vs.. Önce tanımak gerek . neyse sanırım çok uzattım kısaca kısa bi süre .
1 yıl da tanırsın 1.5 yılda bldiğn tanıdığın özellikler kafanda oturur 2 yılda tam olarak onu benimsersin pekişir ilişki tam işte burda şunu yapar dersin onu iyi tanırsın bu süre 2 yıldan snra arttıkça pek bişey değişmiyoo 2 yıl ideal bence .
Arttıkça bu anlattığım 2. işte pekişir benimsersin onu iyi tanırsın dediğim özellikler dahada pekişir . Bu yani :)
2 yıl flörtten önce evlenilmemeli bence 4 yıla da uzatılmamalı . Benim flört 3 sene 4 aydı . Bu bile ffazla bence

Cok kisisel cevaplar alinabilcek bi durum..bana gore karsindaki kisiyede bagli...kimi hemen belli eder kendini kimi 3ay kimi 5yil...ama en onemlisi sizin ne hissettiginiz bu durumda...

X