5 aylık oğlum var adetim 3 gün gecikti sezeryan doğum yaptım risk oluşturur mu acil yardım!!

Aleynaa3536

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2024
6
1
1
27
Merhaba ben 5 ay önce doğum yaptım. Adetim 3 gün gecikti test almaya çekiniyorum bir yandan korkuyorum bir yandan içim kıpır kıpır. Benim gibi sezeryan olup erkenden hamile kalan var mı? Ameliyat yerinden dolayı herhangi bir risk var mı doğurmama engel bir durum olabiliyor mu ? Ve en önemlisi aralarında 1 yaş olacak eğer hamileysem baş edilebiliyor mu önerilerinizi alabilir miyim ? Yarın test alacağım çok heyecanlıyım bir yandan oğlunla ilgilenemem yeteri kadar diye vicdan yapıyorum ama eğer hamileysem de başımın üstünde yeri var 🥹

Merhaba ben 5 ay önce doğum yaptım. Adetim 3 gün gecikti test almaya çekiniyorum bir yandan korkuyorum bir yandan içim kıpır kıpır. Benim gibi sezeryan olup erkenden hamile kalan var mı? Ameliyat yerinden dolayı herhangi bir risk var mı doğurmama engel bir durum olabiliyor mu ? Ve en önemlisi aralarında 1 yaş olacak eğer hamileysem baş edilebiliyor mu önerilerinizi alabilir miyim ? Yarın test alacağım çok heyecanlıyım bir yandan oğlunla ilgilenemem yeteri kadar diye vicdan yapıyorum ama eğer hamileysem de başımın üstünde yeri var 🥹
1- evet tehlikeli bu kadar yakin hamilelik
2- hamileyseniz destek birisi sart, yoksa coook zor

Gebelik varsa büyük hastanede yaparsınız doğumunuzu olası risklere karşı. Evet yaşları yakın oğlunuz da hala bebek olacak kardeşi geldiğinde. Destek almanız gerekir ihmal etmemek için.

Emziriyorsanız gecikmeler normal hemen çok düzenli adet görülmüyor zaten 10 güne kadar gecikme olabiliyor ilk bir yıl

Emziriyorsanız gecikmeler normal hemen çok düzenli adet görülmüyor zaten 10 güne kadar gecikme olabiliyor ilk bir yıl
Hem sağıyorum hem mama maalesef ucum olmadığı için sağdığımdan dolayı ağzına kan doldu ve tiksindi o ihtimal de yok yarın test alacağım ama stresten uyuyamadım

Gebelik varsa büyük hastanede yaparsınız doğumunuzu olası risklere karşı. Evet yaşları yakın oğlunuz da hala bebek olacak kardeşi geldiğinde. Destek almanız gerekir ihmal etmemek için.
Sağolsun kayınvalidemle yakın oluyoruz destek olur bana ama yine de korkuyorum riskli geliyor bana da sonuçta bir ameliyat geçirdim yakın zamanda

Bence değilsiniz 🥰 ama yine de yarın testten sonra bize yazın merak ettim🫠
3 gün erken kabul edilir mi test için 😍 ayy tabiki yazarım negatifte çıksa olmazsam 7. Gün tekrar alacağım 😊 Rabbimin zoruna gitmesin ama oğluma daha çok vakit ayırmak istiyorum inşallah şimdi değil de istediğimiz zaman olur kardeşi🥰

Sağolsun kayınvalidemle yakın oluyoruz destek olur bana ama yine de korkuyorum riskli geliyor bana da sonuçta bir ameliyat geçirdim yakın zamanda
Riskler ihtimal sonuçta %100 gerçeklik değil. Tabi en az 2 yıl olsa iyi olurdu ama bu şekilde de doğuran çok kadın var. Büyük hastanede dememin sebebi o riskleri yaşamanız durumunda hızla müdahale şansının olması.

Riskler ihtimal sonuçta %100 gerçeklik değil. Tabi en az 2 yıl olsa iyi olurdu ama bu şekilde de doğuran çok kadın var. Büyük hastanede dememin sebebi o riskleri yaşamanız durumunda hızla müdahale şansının olması.
Kesinlikle bir daha devlette doğum yapmayacağım beni tam uyuşturmadan kesmeye başladıkları için acıdan bayıldım ben büyük hastaneye de güven olmuyor maalesef ama tabiki risk oluşursa müdahale açısından daha iyi bir hastanede doğum yapmak istiyorum. Evet var arkadaşım da bu şekilde doğum yaptı büyük kızına çok kötü davranıyor ekran karşısında oyalıyor sürekli bağırıyor bunları gördükten sonra o çocuğun ne kadar sevgisizliğe mahkum kaldığını bildiğim için kardeşi olmasını erteliyorduk herkes aynı değil tabi ama bende çok travma olarak kaldı bu yüzden 3-4 sene sonra düşünüyorduk biz. Bakalım yarın belli olacak 7. Gün tekrar yapacağım

Benim patronun bebeği 3 aylık iken hamile kalmış oda sezeryan ile doğum yapmış sadece dikişlerin patlama riski vardı ama doğum da oldu şu an en küçüğü ilk okula basliyor yani oyle birşeyde var çok dikkat gerekiyor sadece ve dedikleri gibi kesinlikle destek şart çünkü bebeğini bile kucağına alamıyordu

Back
X