5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

basin sagolsun sabrin sonu cok buyuk mukafat canim Allahim seni cennetine koysun sefeatci yavrunla

öncelikle başınız sağ olsun, Rabbim sabırlar versin, imtihanınız gerçekten çok büyük yüreğim burkuldu çok etkilendim, ne söylenecek kelime ne de bir tesellii geliyor inanın aklıma...dondum kaldımm...dua dua dualarda buluşalımmm

sizi çok takdir ettim Allah inş sabrınızın mükafatını verir ne güzel demişsiniz Allah sabredenlerle beraberdir inş bu sınavları layıgıyla gecmıssınızdr Allah size sabır versin bebeğiniz sefaatçi olsun size cennette,öbür dünyada bulusun ıns yavrunuzla basınız sagolsun doktorda musade edıyorsa sız de hazır hıssedıyorsanız bebek sahıbı olun derim

EVET HAFIFLER

Basiniz sagolsun.. ALLAH sabir versin..Hem cocugunuz hem anneniz kardesiniz kayniniz ve cocuklar cok zordur bi anda bu kadar aci ALLAH yar ve yardimciniz olsun INSALLAH(AMIN)

Allah razı olsun arkadaşlar..

Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın. bizede onları unutturacak acılar vermesin..

Allah size bol sabır,evladınıza uzun ömürler versin. Başınız sağolsun.

oyle uzuldum ki olanlari okuyunca basin sagolsun canim
seni eskiden hatirliyorum bi kizin oldugunu simdi ogrendim, diger olanlarida
Allah hayirli omurlu bi evlat verir insallah tekrar
ben ne diyecegimi bilmiyorum Allah sabirlar versin canim

cnm kardesım yenı gordum ve tuylerım dıken dıken gozlerım dolu dolu okudum Rabbım sana cennette sefaatcı eyleyecek ıns melegını ve ıns gönlünden ne gcıyosa hayırla nasıp etsın sana ılk bebıslerımızı bırlıkte bekledik paylaştık zorlukları guzellıklerı ıns en kısa zmanda dılamıza kardeş gelır cnm rabbıme emanet olsun tum kuzularımız ımtıhanında bu sekıl sabır göstermense ayrı bı mükâfat olucaktır

Allah sabırlar versin canım, başın sağolsun öncelikle, dila kızına da Allah uzun ve sağlıklı ömürler verir inşallah. Umarım çok yakın bir zamanda da, gönlünden geçtiği gibi, bir evlat daha alırsın kucağına İnşşşlaahhh Amin.

unutmaya çalışıyorum..oğlum hiç doğmadı. onu hiç sevmedim öpmedim koklamadım farzediyorum..yoksa zaman durdurğu yerde duruyor ve acısı olduğu gibi devam ediyor...hem bizim için hemde ailem için bir bebek iyi gelir biraz olsun unutturur gibime geliyor..hayırlısı olsun..Allahım sabrımızıda şükrümüzüde bol versin..

sizden tek ricam bize dua etmeniz..

Başınız sağolsun.Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
İmtihanınız çok büyükRabbim daha büyük dert vermesin inşaallah

Canım benim allah peygamber sabrı versin başın sagolsun allah diger yavruna uzun ömürler versin.... Benim annemde bebegini hem ısıtmak hemde emzirmek isterken yatak da memesine agzı burnu kapanıp boğlarak ölmüş en bügümüz olucaktı 3 aylıkmış gerci annemin yaşıda cok kücükmüş ve kaynanası yakıcak vermedigi icin olmuş cok yıpratma kendini bir tane daha yavrun var dualarım sizinle

çok duygulandım okurken Allahımız kimseyi yavrularımızın acısıyla sınamasın inşallah.Cenab-ı Allah sabrınızı arttırsın ve evladınıza hayırlısıyla sağlıkla kavuşmayı nasip eylesin inşallah.amin

Sürmeli canım, şubat annelerinden tanıyorum seni.

başın sağolsun, ne diyeceğimi de bilemedim açıkçası, çok zor şeyler atlatmışsınız, gruptaki arkadaşlar söylemişti bana da, face deki grupta daha doğrusu. tekrar tekrar başın sağolsun, geçmiş olsun diyorum.

inşallah en yakın zamanda sağlıcakla bir oğlun daha olur. dilayı öpüyorum.

kendinize iyi bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…