5 aylık yavrum cennete uçtu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başınız sağ olsun. Allah'ım sabır versin. Diyecek başka bir şey bulamıyorum.

basiniz sag olsun. Allah gani gani rahmet eylesin.

Allah sabir versin

Oğlumm ,
Sana diyecek anlatacak çok şeyim var.. ama hepsi boğazımda düğümleniyor..bir bilsen nasıl özledim seni nasılll....

Acını tam içimde hissettim sanki çok kötü oldum okurken yazdıklarını
Allahım doğacak yavruna, kızına, eşine ve sana uzun , sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah..

Başınız sağ olaun canım. Çok acı yaşamışsınız allah sabır versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benim rabbim sana sabır ve selamet versin. acıların en büyüyü bu.
bundan sonra ALlah her daim yüzünü güldürsün inşallah.

Gel ne olur bir kez rüyama gel annemm.. sen giderken sessizce optum, elveda diyemedim kuzumm.. yüreğim yarım kalan heveslerle yarım kalan sözlerle dolu yakışıklımm.. Gamzelerin vardı ölmek istediğim, ne vardı sanki giderken gamzelerine benide gömseydin.. acımadan seni defnetmişler annem göstermediler bana, son bir kez daha baktırmadılar melek yüzüne.. oyyy annem buralar çekilmiyor sensiz... gittin giderken annemide halanida amcanida götürdün.. kücük dayıların yetim kaldı kuzumm.. kuzenlerin yetim kaldilar yiğidim.. onlara bakmaya yürek dayanmıyor.. ben senin acına razıydım.. ya onlar.. çok özlüyorum anneanneni kuzumm.. sen annesiz kaldin ya bende annesizim şimdi yavrum.. ne olur bana kızma dayanamıyorum artık.. yalan dünyanın bütün yükü verilmiş gibiyim aynı.. taşıyamıyorum..

Son düzenleme:

yani sürmeli benim oğlumun bir iki sağlık sorunu var die kendimi bitiriyorum ama senin bu tarifi imkansız acına ben uzaktan bile dayanamıyorum acın bir fiilim yapılsa rekor kırar benim komşum düğüne giderken kaza yaptılar komşumun 2 kızı bir 6 biri 17 yaşlarında eltiside tek olan kızayla ve diyer eltiside karnında bebesiyle öldüler o zaman böyle büyük acılara inandım ve her anı ölümü düşünerek geciriyorum ama çocuklarıma küçük bir hastalığı bile konduramıyorum sana teselli edecek birşey bulamıyorum Allahım geride kalanlara sabır güzel ömürler nasip esin seninde yavrun sağ salim dünyaya gelip hayırlı uzun sağlıklı ömrü olsun inşşş ben seni bayadır takip ediyorum deyim kardeşim yaşanması gerekiyormuş tekrar başın sağ olsun Allah sabır versin

Düşündükçe yaşadıklarım bir film şerifi gibi geçiyor gözümün önünden.. Sağol arkadaşım..

Allahim size dayanma gücü versin icim yandi okurken çok çok zor bir imtihan zor tutuyorm kendimi resmen ;( allahim sizi hep mutlu etsin baska aci yasatmasin dilayi okudugumda okdr mutlu oldumki allah size ve kiziniza uzun ömürler versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tevekküldeyim sabırla bekliyorum oğluma kAvuşacağım günü...

Gerçekten yazdıklarını okurken çok, çok üzüldüm.. Bir insanın yaşayabileceği en ağır şeyleri yaşamışsınız, çok acı.. Ama unutmayın; Allah Kimin, bedenine, evladına veya malına bir musibet gelir, o da güzel sabrederse, kıyamette ona hesap sormaya hayâ ederim diye buyurmuş. Sizde sabredin. Sevdiklerinize tutunun.. Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın inşallah.. Başınız sağolsun..

Canım cok üzüldüm basınız Saolsun mekanları cennet olsun ıns.ama dedıgın gıbı Allah sabrını oyle bı verıyor ki..bende kuzenımı ve aılesını kaybettım.esını Ankara dan ıstanbula götürüyordu dogum ıcın 8 aylık hamıleydı Kocaeli körfez de kaza yaptılar 1,5-2 yaslarında bı prenseslerı vardı esının erkek kardesı,kuzenım,kuzenımın arkadası..evlerı kılıtlı kaldı oylesıne zordu ki..trafık kazası oldugu ıcın de cenazeyi de gostermedıler..hala acaba bı gun çıkar gelır mı dıyorum kendı kendıme..ınanamıyorum..rabbım olyşesıne bı sabır verıyor ki ama..bılıyorum ki hepsını yanına cennet mekanına aldı inş..ikisi zaten melek bırı dogmayan yavrum 8 aylık anne karnında dıger melegım 1,5 yasında imtihanımız büyük Allah sabır versın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Okuduğum dakikadan itibaren agliyorum yasadiklariniza içim parcalaniyo şuan allah yardimcinz olsun bu hayatta herşey bizler için veren de allah alanda allah demek istiyorum ama öyle olmuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…